silvinio Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 acum o ora un accident groaznic in mamaia , am vazut o poza pe facebook, macara+ motocicleta , macaraua a ars ...stie cineva detalii:(? photo.php bineinteles chopper + braincap...victima sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 (editat) http://adevarul.ro/locale/constanta/grav-accident-mamaia-motocicleta-luat-foc-s-a-ciocnit-macara-1_52441e63c7b855ff56ca2790/index.html http://www.reporterntv.ro/stire/o-motocicleta-din-statiunea-mamaia-a-luat-foc Editat Septembrie 26, 2013 de PepsiMan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 nu putea sa fie in bucuresti si in loc de macara sa fie guvernul????? dupa ce ca eram catalogati ca violatori de babe acum am devenit si teroristi on topic sanatate motociclistului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciubix Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 nu putea sa fie in bucuresti si in loc de macara sa fie guvernul????? dupa ce ca eram catalogati ca violatori de babe acum am devenit si teroristi on topic sanatate motociclistului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SheriffC Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 (editat) nu putea sa fie in bucuresti si in loc de macara sa fie guvernul????? dupa ce ca eram catalogati ca violatori de babe acum am devenit si teroristi on topic sanatate motociclistului Editat Septembrie 26, 2013 de SheriffC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 Palalila...asta e d-aia cu comenzile inversate, de Anglia...o fi fost obisnuit cu ambreiajul pe stanga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 Multa sanatate riderului, prea aproape a fost... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 Din cate stiu motorul ala era la vanzare pe forum .. un HD de 1200 . Pacat . Sanatate motociclistului si moarte soferilor de macarale . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 tare HD-ul daca a incins macaraua......sanatate colegului.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip_vt Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=540684&selpic=8&zoom=1#foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 http://adevarul.ro/locale/constanta/grav-accident-mamaia-motocicleta-luat-foc-s-a-ciocnit-macara-1_52441e63c7b855ff56ca2790/index.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clitz2003 Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 insanatosire grabnica ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talhar Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 http://www.digi24.ro/Stiri/Regional/Digi24+Constanta/Stiri/O+motocicleta+a+luat+foc+in+Mamaia Stie cineva mai multe detalii? Sanatate bikerului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 Pacat de motocicleta, o frumusete. Insanatosire rapida colegului! Asteptam vesti! Totusi, cum sa dai foc la o macara frate cu motocicleta? Sa mai zica cineva ca Harley-ul nu e mobra solida! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian96 Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 multa.multa sanatate bikerului...cred ca a fost teribil de groaznic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talhar Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 Imi cer scuze. Acum am vazut celalalt topic. Se poate sterge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mociclistu' Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 Palalila...asta e d-aia cu comenzile inversate, de Anglia...o fi fost obisnuit cu ambreiajul pe stanga. Singurul care ar putea sa fie "pi dos" ar fi riderul , este cu comenzile normale, si in plus are si o pedala de frana cat aia de ARO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HRISTOS Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 Sanatate maxima maxima. Fii puternic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 cat e limita acolo? 30, 40? hmm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kryst666 Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 70 e limita . . Dar la cati tampiti sunt acum in perioada care taie dubla in mamaia , nu ma mai mira nimic . Beliti ochii , ca altfel beliti altceva . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 Cam dubioase glumele voastre avand in vedere ca omul ala a ars de viu si este in stare critica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 cat e limita acolo? 30, 40? hmm limita de spart banii prin cluburi in MAMAIA.......FARA LIMITA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 E foarte nasol, cu arsuri de benzina, daca sunt de gradul 3. Am avut un prieten care s-a ars in fata mea cu benzina, e greu de stins. El a trait dar a stat mult in spital, si apoi a mai facut operatii repetate pentru a reface pielea. Si niciodata se va sterge cicatrice. Riderul e ars pe suprafata destul de mare. Si daca se va infecta ranile undeva o sa fie si mai greu pentru el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 Ironia sortii: anarchy_kiddo201@yahoo.com emailul rider-ului Sanatate si macarale sa fie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 Fututi romania matii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate