The Mentalist Postat Octombrie 13, 2013 Autor Share Postat Octombrie 13, 2013 Noi acum am ajuns (laur raisa cristi) Ne.am oprit si in Ruse la Happy Bar&Grill. Doamne ce mancare si acolo.. Cum a fost la intoarcere?Era inca frumos azi in Veliko? Noi dupa frumusetea aia de vreme pe care am lasat-o acolo am intrat in valul de aer polar din Romanica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Octombrie 13, 2013 Share Postat Octombrie 13, 2013 Cum a fost la intoarcere?Era inca frumos azi in Veliko? Noi dupa frumusetea aia de vreme pe care am lasat-o acolo am intrat in valul de aer polar din Romanica. A fost destul de urat, parca statea sa ninga.ud pe jos tot timpul, a si burnitat pe alocuri. La Arbanasi era un peisaj desprins din Alba ca Zapada, in ziua in care a hotarat mama vitrega sa o duca in padure sa o omoare ) nu am vazut soarele nicaieri azi. Dar a fost distractiv,chiar daca am trecut dintr-un anotimp in altul in veliko peste noapte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Octombrie 13, 2013 Share Postat Octombrie 13, 2013 got it, thx N43.848034, E25.952928 este bun si acolo dar nu se compara cu Veliko la veliko nu ie sushi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Octombrie 13, 2013 Share Postat Octombrie 13, 2013 Eu am numarat 16 motoare. Dimineata, in benzinarie, ne-am strans mult mai multi (erau 3 grupuri)... si fix asta ne-am intrebat si noi. ) Mai am 2.5 leva... Cand mai mergem? In prima zi cu soare din saptamana viitoare , ochii pe prognoze ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 Salutari si de la mine!Mi-a făcut plăcere si sper sa ne revedem. Alergat /glumit/papat Uniti de o pasiune fără granițe -de orice natura ar fi acestea! Si singurele poze facute de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 14, 2013 Autor Share Postat Octombrie 14, 2013 Ha,ha,ce tare e poza a doua, le-a pus capac mancarea!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 au bulgarii astia o mancare...rupe apetitu Salutari si de la mine!Mi-a făcut plăcere si sper sa ne revedem. Alergat /glumit/papat unde te`ai tirat? ai disparut de la restaurant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 Ha,ha,ce tare e poza a doua, le-a pus capac mancarea! ) rugaciunea din-aintea mesei,.. in the name of the father, thy son and the holly spirit.. lets eat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 er... un inconvenient al grupurilor (doar unul dintre ele, sa nu-mi aud vorbe) .. se pierde prea mult timp.., hai sa stam, hai sa facem poze, hai sa facem pipi ca asa ne intreaba sensei ianachim.. neaah.. bbaaaahhh, trece vremea frumoasa, lasati pizza pentru la iarna, acum invartiti rotile, n-o mai aburiti... man, nu totu se rezuma la fugareala. repede repede, ca se termina. mai opresti, savurezi peisaju, mai faci o poza, mai asculti natura. mai stai de vorba cu cineva, schimbi o impresie. socializezi ca doar nu suntem animale. prea esti grabit. credeam ca nordkappu a fost o exceptie, dar vad ca asa esti tu. zici ca esti setat sa faci cat mai multi km. calitate, nu cantitate man. da esti tanar, ai vreme sa te indrepti... felicitari de tura. stiu ca-i greu drumu, dar in zona moldovei sunt ceva locuri unde se mananca al dracu de bine. de peisaje nu mai zic nimic. cand va plictisiti de bulgari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 14, 2013 Autor Share Postat Octombrie 14, 2013 Ia si de la mine 3 poze ratacite: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 Niko, acum cîte leve ți-au rămas? NU de alta, dar nu cred c-ai schimbat FIX cît te-a costat haleala minus 12! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 14, 2013 Autor Share Postat Octombrie 14, 2013 Niko, acum cîte leve ți-au rămas? NU de alta, dar nu cred c-ai schimbat FIX cît te-a costat haleala minus 12! Am mancat o portie de porc cu ciuperci de 10,3 si o apa, care era 1,ceva. Gata, nu mai am bani bulgaresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 Bun! Chibzuit! Să vă fie de bine și masa și dansul... ăăă... plimbarea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 man, nu totu se rezuma la fugareala. repede repede, ca se termina. mai opresti, savurezi peisaju, mai faci o poza, mai asculti natura. mai stai de vorba cu cineva, schimbi o impresie. socializezi ca doar nu suntem animale. prea esti grabit. credeam ca nordkappu a fost o exceptie, dar vad ca asa esti tu. zici ca esti setat sa faci cat mai multi km. calitate, nu cantitate man. da esti tanar, ai vreme sa te indrepti... ... varsta cerebrala poate, aia e blocata de la 16 ani, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 varsta cerebrala poate, aia e blocata de la 16 ani, Asta mă duce cu gîndul la o realitate: De ce nu poți trata un bărbat cu ajutorul psihanalizei? Deoarece trebuie să-l faci să regreseze în copilărie. Problema e că nu poți să-l aduci acolo, deoarece n-a părăsit-o! Mă regăsesc întrutotul în această idee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 you got the picture mate.. faza e Gabi, ca imi place sa imping ghidonul mai mult decat sa admir vreun peisaj poti s-o bagi la imatur, la superficial, idiot, sincer, asa simt, ca apare si un peisaj pe curbe, nu pot decat sa-l salut, dar, daca nu fuctioneza camera de la casca.. greu de crezut ca as opri pentru foto, sau mai mult... la restaurant unde pierd timp si se mai si mananca nesanatos.. trebuie sa fie ceva foarte atractiv sa pierd timpul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 Pai si care mai e placerea sa te plimbi pe drumuri cu peisaje frumoase asa? Poti sa mergi la fel de bine pe circuit, daca tot nu te uiti in jur. Mai opresti, mai vezi ceva frumos... Eu as fi oprit mai des sa stau 1 minut sa fac o poza ceva, pentru mine. La intoarcere pe o portiune am prins o ceatza foarte poetica, un peisaj ireal cu copaci colorati de toamna si cenusiu. Mi-a parut rau ca trebuia sa fiu atenta la drum si nu am apucat sa ma uit mai cu atentie... Unii sunt ca tine... altii sunt ca mine... aceeasi placere pe 2 roti, scopuri diferite... M-am bucurat si eu sa ii revad pe unii dintre voi, sa ii cunosc pe altii... dar am fost un grup mare si n-am putut sta la vorba cu toata lumea. Poate ne mai vedem la plimbari daca nu bagati mobrele la iernat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 chestia e ca daca ma pui pe circuit nu ma prind ca-s pe circuit. sunt intors cu cheia. eu daca vreau sa motociclesc, motociclesc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VlaDI87 Postat Octombrie 15, 2013 Share Postat Octombrie 15, 2013 Ha,ha,ce tare e poza a doua, le-a pus capac mancarea! ) Pai deh, la cat ne-au lasat sa asteptam, nu mai aveam ochi pentru altceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 15, 2013 Share Postat Octombrie 15, 2013 Pai si care mai e placerea sa te plimbi pe drumuri cu peisaje frumoase asa? Poti sa mergi la fel de bine pe circuit, daca tot nu te uiti in jur. Mai opresti, mai vezi ceva frumos... Eu as fi oprit mai des sa stau 1 minut sa fac o poza ceva, pentru mine. Nu partenere.. odata plecati la drum calarim toti km, ce atata peisagistica si fotografie?! Dupa 3 seturi de poze nu mai tin pasu cu al de d'astia ca Niko.. daca raman ultimu si intru in depresie? La intoarcere pe o portiune am prins o ceatza foarte poetica, un peisaj ireal cu copaci colorati de toamna si cenusiu. Mi-a parut rau ca trebuia sa fiu atenta la drum si nu am apucat sa ma uit mai cu atentie... Unii sunt ca tine... altii sunt ca mine... aceeasi placere pe 2 roti, scopuri diferite... Cu cat mergi mai tare cu atat ai parte de km in plus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Octombrie 15, 2013 Share Postat Octombrie 15, 2013 (editat) Bre nea' Mircea, ti-aduci aminte ce drumuri faceam noi la Velico, cum bagam la ghiozdan la crasma lui Plamen si cum ne intorceam noi cu rakia primita-n dar, la pachet? Eh, ce vremuri... Ia zi, mai ai mobra aia, ca poate facem un drum pe la cascade... Si mai lasa bre pustioaicele in pace, ca placerea e de ambe sexe, pe 2 roti, sau fara... Ce te bagi? Editat Octombrie 15, 2013 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 15, 2013 Share Postat Octombrie 15, 2013 cascade ? plimbare, germanos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Octombrie 15, 2013 Share Postat Octombrie 15, 2013 Plimbareeeee, hermano! Vreme sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Octombrie 15, 2013 Share Postat Octombrie 15, 2013 Niko, plimbarile tale la Veliko strang din ce in ce mai multa lume! Ar trebui sa faci un eveniment regulat, de genul: Motociclistii exista in bodegile bulgaresti, editia VII Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 15, 2013 Autor Share Postat Octombrie 15, 2013 Niko, plimbarile tale la Veliko strang din ce in ce mai multa lume! Ar trebui sa faci un eveniment regulat, de genul: Motociclistii exista in bodegile bulgaresti, editia VII Eh,le-am facut acum la sfarsit de sezon in perioada nostalgica, bikerii isi dau seama ca e cantecul de lebada al sezonului si fac un efort sa mai iasa la plimbare! Merg la Veliko sau Calarasi-Oltenita, Ruse, etc, doar cand la munte e frig si nu mai e bine pe curbe. Dar trebuie sa recunosc ca imi place la bulgari. Trafic,mancare,oameni,mai lejer ca la noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate