ianachim Postat Octombrie 13, 2013 Share Postat Octombrie 13, 2013 pentru NOROCOSII pe 2 roti pe care i am intalnit in peisajul DEMENTIAL DE TOAMNA ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Octombrie 13, 2013 Share Postat Octombrie 13, 2013 (editat) Superb, astazi a fost o zi excelenta si prin partile astea ale Moldovei, Lacul Rosu, Borsec, Neamt! Editat Octombrie 13, 2013 de George M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 13, 2013 Autor Share Postat Octombrie 13, 2013 (editat) caci eu, am fost un TRADATOR .... Editat Octombrie 13, 2013 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redhair Postat Octombrie 13, 2013 Share Postat Octombrie 13, 2013 wow... asta da peisaj! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 13, 2013 Autor Share Postat Octombrie 13, 2013 wow... asta da peisaj! cam ....da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinR6 Postat Octombrie 13, 2013 Share Postat Octombrie 13, 2013 Fotograful a fost la inaltime Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 13, 2013 Admin Share Postat Octombrie 13, 2013 Octombrie este cea mai frumoasa luna dpdv al culorilor..poza aia cu lacul si padurea in nuantele alea este dementiala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 13, 2013 Autor Share Postat Octombrie 13, 2013 Fotograful a fost la inaltime CORECT.... 2034 m ..... Octombrie este cea mai frumoasa luna dpdv al culorilor..poza aia cu lacul si padurea in nuantele alea este dementiala! . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutul19 Postat Octombrie 13, 2013 Share Postat Octombrie 13, 2013 superb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 Pfaaaa, 10+ pentru poze Ianachime Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prea_rau Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 14, 2013 Autor Share Postat Octombrie 14, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChaosBorn Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 Ireal, parca-ar fi niste imagini vazute prin ochii unui personaj de poveste. Unele din cele mai frumoase poze pe care le-am vazut vreodata!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 SUPERB! BRAVO PENTRU IESEALA...DAR MAI ALES PENTRU FOTOGRAFIILE EXCELENTE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FBogdan Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 Se spune ca ceea ce vezi, te schimba pentru totdeauna. Extraordinara experienta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 pentru poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 14, 2013 Autor Share Postat Octombrie 14, 2013 pentru poze! iata ca la BATRANETE am note de 10.... MULTUMESC dar mama NATURA LE MERITA..... si acum luati va o cafea, lasati sonorul in surdina si ENJOI'nt...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 Foarte misto pozele. Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 Nu stiu in ce tara ati fost voi, da aici la mine a fost urat rau tot weekendul, voiam sa ies si eu, da am fost prea deprimat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 14, 2013 Autor Share Postat Octombrie 14, 2013 Nu stiu in ce tara ati fost voi, da aici la mine a fost urat rau tot weekendul, voiam sa ies si eu, da am fost prea deprimat. ROMANIA INTRACARPATICA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 Ianachime, mi-ai facut toamna frumoasa minunate fotografii! E o platitudine sa spun ca ai ochi de artist, insa aia e ideea. Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 14, 2013 Autor Share Postat Octombrie 14, 2013 artist pampugiu.... va rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magnetu' Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 pentru NOROCOSII pe 2 roti pe care i am intalnit in peisajul DEMENTIAL DE TOAMNA ....... Multumesc pentru poze, am fost de multe ori pe acolo dar yamahul n-a prins poze cu peisajul ala. Superb!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 14, 2013 Autor Share Postat Octombrie 14, 2013 (editat) Multumesc pentru poze, am fost de multe ori pye acolo dar yamahul n-a prins poze cu peisajul ala. Superb!!sa fii sanatospacat de curba ai ca era mult nisip te am asteptat sa te bagi pe viraj sa ti fac poza insa cand am ajuns si eu acolo m am prins ca nu te vei putea apleca oricum ai prins o zi foarte NOROCOASA de TRANSFAGARASAN Editat Octombrie 14, 2013 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SkyWay Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 (editat) imi cam curg balele dupa transfagarasan .. sa`i arat si eu d3200`le meu Editat Octombrie 14, 2013 de SkyWay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate