Supapa_Jr Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 Cum sa se imparta culpa ma frate...voi consumati etnobotanice? Din ce zice el , taximetristul a schimbat banda peste el. Singura greseala este ca nu s-a dus la politie fiindca e speriat de politie ca dracu de tamaie...cu toate ca nu are cazier ) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvan Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 (editat) Mai bn vezi.ti u de treaba ta silvane ca eu doar am cerut o parere si nu stiu ce te freaca pe tn grija daca am eu bacul luat sau nu ? Scrie undeva ca iti trebuie bacul k sa iesi cu motorul pe strada ? Si ca tot ai intrebat,da, bacul e luat stai u linistit probabil, cand l-ai dat tu, inca se copia... fa-ti un serviciu si citeste codul rutier (eventual si alte carti, daca tot te apuci de citit)! iti va/vor fi de folos cand vei creste mare! Editat Octombrie 22, 2013 de Silvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 Prietene stai u calm ca am permis si A si B iar motorul e si el in regula, intreb astea pt ca e prima data cand ma lovesc de asa cv si e normal sa intreb ca nu stiu. Ba nu e normal. Altii cum stiu? Nu iti trebuie bac-ul sa mergi cu motocicleta. Trebuie sa stii codul rutier. Ai acolo reguli de circulatie, contraventii, infractiuni, tot. Pune mana si citeste-l. E pentru binele tau si pentru binele nostru daca mai mergi si cu masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piff Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 EPIC! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 S-a dat cu mopul. De curiozitate, pusese poze cu sor'sa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 Esti o rusine de om. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 Bwahahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 Bwahahahaha Nu tu bre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 (editat) Toba galagioasa, auzi tu acolo. Ce (cuvant urat) conteaza la accident daca esti cocalar? Sau mai nou tobele astea sunt incluse in legislatie la capitolul prioritate din oficiu? Editat Octombrie 23, 2013 de mistery Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skizzo Postat Octombrie 23, 2013 Autor Share Postat Octombrie 23, 2013 Eu ma refeream la faptul ca ma auzea ff usor si stia ca sunt langa el, dar na romana poate interpreta cum vrea. Oricum cazul s.a rezolvat cu bn. Tin sa le multumesc celor care au vrut sa ma ajute. O zi buna si asfalt uscat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 (editat) Cum?,i-ai dat asigurarea taximetristului? Editat Octombrie 23, 2013 de little wayne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 Io zic amiabila.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate