FBogdan Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 Nu ca as fi vreun expert care da cu scarita de pamant, dar am avut parte de Transalpina, numai a mea. Pentru ca in trei ore am intalnit mai putine masini decat degetele de la mana. Pentru ca asfaltul era curat si uscat, pentru bucuria de a vedea culorile noi ale toamnei. Si pentru ca a fost mult soare si nor doar putin, cat sa condimenteze atmosfera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 Bravo! Dacă se menţine vremea bună, luni chiulesc şi eu de la muncă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 (editat) a fost mai cald ca sambata? Editat Octombrie 24, 2013 de Roxynel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FBogdan Postat Octombrie 24, 2013 Autor Share Postat Octombrie 24, 2013 a fost mai cald ca sambata? Da, sus erau 11 grade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 Cand plecati pe drumuri din astea inchise, unde trec masini cate degete la mana, mergeti cu inca cineva, alta motocicleta. In caz de ceva, sa aibe cine sa va ajute. Sunt destule locuri pe Trasnalpina unde daca ai iesit de pe drum si nu te-a vazut cineva in momentul ala, nici nu o sa te mai vada dupaia chiar daca trec alte masini. In rest, cred ca e fermacatoare linistea si peisajul in anotimpul asta. Cine are posibilitatea, sa se duca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 Foarte fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 Imi plac a doua si a treia poza de la coada. Frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 usurel ca urmezi la declaratia pe venit...... bulangiu ca intotdeauna.... nu ai zis nimic..... ma lasi sa zac in parc ca bosorogi si tu de dai cu motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 cred ca si-a deschis apetitul de sambata ) asta i-am spus si eu ca faceam pe dracu-n 4 si tot ma duceam ca deh .. fuse ideea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 (editat) Bravo! Dacă se menţine vremea bună, luni chiulesc şi eu de la muncă ASTA. DAR ASTA ERA TOATA ESENTA ..... chiuleste mosule ca asta e farmecul vietii....... Editat Octombrie 24, 2013 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 Nu ca as fi vreun expert care da cu scarita de pamant, dar am avut parte de Transalpina, numai a mea. Pentru ca in trei ore am intalnit mai putine masini decat degetele de la mana. Pentru ca asfaltul era curat si uscat, pentru bucuria de a vedea culorile noi ale toamnei. Si pentru ca a fost mult soare si nor doar putin, cat sa condimenteze atmosfera. Fain! Ia un cado: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 cred ca si-a deschis apetitul de sambata ) asta i-am spus si eu ca faceam pe dracu-n 4 si tot ma duceam ca deh .. fuse ideea mea auzi fata, bagam maine o transbulina"????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FBogdan Postat Octombrie 24, 2013 Autor Share Postat Octombrie 24, 2013 (editat) daca trebe' fac si declaratia de venit. bulache, ti-am zis de transalpina, dar tu ai facut obsesie pt. TF. Nici la tel. n-am putut sa te tin ca erai pe curbe "in calduri" usurel ca urmezi la declaratia pe venit......bulangiu ca intotdeauna.... nu ai zis nimic..... ma lasi sa zac in parc ca bosorogi si tu de dai cu motorul wk asta ce faci? daca nu, maine cu Ianachim 1.1. si Ianachim 0.1 cred ca si-a deschis apetitul de sambata ) asta i-am spus si eu ca faceam pe dracu-n 4 si tot ma duceam ca deh .. fuse ideea mea tks man. pt foto facute cu telefonul, e binisor nu? Fain! Ia un cado: PAN_FB.JPG Editat Octombrie 24, 2013 de FBogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 tks man. pt foto facute cu telefonul, e binisor nu? Cu placere. Intr-adevar, e binisor pentru niste amintiri din calatorie. Daca ai pretentii mai mari (vazut pe monitoare jmechere, printat, procesat cu PS sau LR, etc.) atunci nu mai e de ajuns telefonul. Oricum, pozele sunt mult mai naturale decat cele cu culori suprasaturate ale aifonului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 ASTA. DAR ASTA ERA TOATA ESENTA ..... chiuleste mosule ca asta e farmecul vietii....... Este, este. Dar prea mult chiul duce inevitabil la un rezervor gol, fără posibilitatea de a-l reumple ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FBogdan Postat Noiembrie 3, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2013 (editat) Daca ma uit bine prin debara, mai am ZENIT-ul care la vremea lui mi-a adus pe langa gaurile din buget si multe satisfactii Dar acum din pacate traim in era vitezei si a superficialitatii. De aceea pana cand voi deveni rentier, ma resemnez la pozele cu telefonul. Toata stima daca reusesti sa-ti faci timp pentru scule elaborate. Daca facand asta "umpli si rezervorul" cum a zis Andry, e ideal. Cu placere. Intr-adevar, e binisor pentru niste amintiri din calatorie. Daca ai pretentii mai mari (vazut pe monitoare jmechere, printat, procesat cu PS sau LR, etc.) atunci nu mai e de ajuns telefonul. Oricum, pozele sunt mult mai naturale decat cele cu culori suprasaturate ale aifonului. Pentru ca e tot pe Transalpina, n-am mai deschis alt topic. Si pentru ca n-o mai plimbasem de mult, am iesit cu "Batranica" la plimbare. De data aceasta m-am bucurat de-o zi cum rar cred ca apare. Fotografiile vorbesc singure. Sambata, 2 nov2013: Editat Noiembrie 3, 2013 de FBogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
patraullea Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 o fi bine, o fi rau... ? o fi bine bravo, frumos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 asta asa ca unii NU POATE'.... bravo mosule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 Fbogdan...geniale pozele..nu doar ca vorbesc..parca au si o muzica aparte !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 Pentru ca e tot pe Transalpina, n-am mai deschis alt topic. Si pentru ca n-o mai plimbasem de mult, am iesit cu "Batranica" la plimbare. De data aceasta m-am bucurat de-o zi cum rar cred ca apare. Fotografiile vorbesc singure. Sambata, 2 nov2013: Felicitari pentru tura! Marea de nori e nebunie curata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FBogdan Postat Noiembrie 5, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2013 Cand plecati pe drumuri din astea inchise, unde trec masini cate degete la mana, mergeti cu inca cineva, alta motocicleta. In caz de ceva, sa aibe cine sa va ajute. Sunt destule locuri pe Trasnalpina unde daca ai iesit de pe drum si nu te-a vazut cineva in momentul ala, nici nu o sa te mai vada dupaia chiar daca trec alte masini. In rest, cred ca e fermacatoare linistea si peisajul in anotimpul asta. Cine are posibilitatea, sa se duca. Multumesc, sfatul este mai mult decat pertinent si mi-am asumat oarecum calculat riscul. Din pacate gasesc rar parteneri care sa intruneasca si disponibilitatea ca timp si ingaduinta pentru stilul meu mai linistit si cu opriri pentru poze si admirat natura. Iesirile in doi sau chiar trei (cel mult) sunt ideale. Fbogdan...geniale pozele..nu doar ca vorbesc..parca au si o muzica aparte !! Multumesc. Chiar mi-a ramas in amintire si sunetul varfului de munte cu soimul care trecea pe sub soare. Felicitari pentru tura! Marea de nori e nebunie curata! Multumesc. Poate dupa ce mai adun KM o sa iei in considerare o posibila tura impreuna. asta asa ca unii NU POATE'.... bravo mosule Multumesc. Tot gelos Nu e cazul ca pana sa ajung la 10% din KM tai mai am. Sa nu mai vorbesc de cate tari si drumuri ai vazut si batut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 Foarte frumoase pozele! Intr-un fel am fost si noi cu tine acolo...pe nori. Multumim ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FBogdan Postat Noiembrie 10, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2013 Si din nou, dupa o saptamana. Alti nori, la fel de frumosi, dar mai greu de imortalizat pentru un amator ca mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Noiembrie 16, 2013 Share Postat Noiembrie 16, 2013 E deschisa transalpina Acum? Se poste parcurge de la sebes către novaci cu mașina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FBogdan Postat Noiembrie 17, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2013 (editat) Foarte frumoase pozele! Intr-un fel am fost si noi cu tine acolo...pe nori. Multumim ! E cea mai frumoasa apreciere de pana acum pentru pozele mele. Multumesc. E deschisa transalpina Acum? Se poste parcurge de la sebes către novaci cu mașina? Inca se poate. Langa Ranca sunt doua lespezi de beton care trebuiau sa blocheze drumul, dar ca-n Romania cineva le-a departat cat sa treci cu masina. O fi bine, o fi rau, cert e ca se poate trece. Si cel mai usor afli de pe webcam : Ranca - Teleschi Editat Noiembrie 17, 2013 de FBogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate