Ribo Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 La adancata nu s asa mari nu stiu cum erau inainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 Goe draga, la cat circuli prin Europa ai cam uitat cum e prin tara. Tg Mures nu e in Maramures. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 Parafrazam ce rahat se servea despre noua minunatie...nici nu m-am deranjat sa dau prea multa atentie ...era clar bullshit. Poate s-a folosit termenul ardeleni si nu-mi aduc eu bine aminte .Nu conteaza, ma distreaza la fel de mult sa vad ce prapastie este intre visele unora si realitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertCtin Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 Ce rahat e asta? 40 euro / sesiune? Astia-s sanatosi la cap? Exagerat de mult. Eu mai astept sa scada preturile. Iar daca nu le vor scadea, voi merge o singura data sa vad cum e.. si cam atat. Raman cu Adancata si Tg Secuiesc, cu putin noroc, poate ajung si pe la Serres anul asta. Va salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Martie 31, 2019 Share Postat Martie 31, 2019 34 euro / sesiune de 20 de minute. Mie personal mi se pare cam mult. La Adincata ce preturi sunt? Intreb doar pentru comparatie..ca mi-e greu sa ajung acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Martie 31, 2019 Share Postat Martie 31, 2019 La Adancata nu a iesit niciodata la mai mult de 15€/sesiune .Pe 5 este trackday cu 200ron pt toata ziua . In general este cam 70€ /zi si sunt 5-8 sesiuni . Uneori beneficiezi si de reduceri ,daca platesti cu cel putin doua saptamani in avans. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Aprilie 2, 2019 Share Postat Aprilie 2, 2019 (editat) Deja au inceput sa bata in retragere. Au fost asaltati pe fb de faptul ca au preturi exagerate si nimeni nu va merge. Au si scris ca pretul pentru trackday,include pachetul complet (ex. sala pt transmitere TV si alte chestii din astea) si pe viitor se va putea inchiria fara unele servicii ceea ce ar reduce costul de inchiriere (nu mai cred ca gasiti toate comentariile pe fb,ca unele au fost sterse) Oricum,pana nu si-o i-au in bot cu nr scazut de participanti nu se invata Vom vedea sambata ce va iesi la primul trackday Editat Aprilie 2, 2019 de sanyes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Aprilie 2, 2019 Share Postat Aprilie 2, 2019 15 minutes ago, sanyes said: Deja au inceput sa bata in retragere. Au fost asaltati pe fb de faptul ca au preturi exagerate si nimeni nu va merge. Au si scris ca pretul pentru trackday,include pachetul complet (ex. sala pt transmitere TV si alte chestii din astea) si pe viitor se va putea inchiria fara unele servicii ceea ce ar reduce costul de inchiriere (nu mai cred ca gasiti toate comentariile pe fb,ca unele au fost sterse) Oricum,pana nu si-o i-au in bot cu nr scazut de participanti nu se invata Vom vedea sambata ce va iesi la primul trackday O sa si castige existenta cu auto...ca se duce lumea sa dea BLANA la masini;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 2, 2019 Share Postat Aprilie 2, 2019 De la un prieten din Ardeal am aflat ca va fi ceva campionat (auto) organizat de Bela Rittner pe Mures Ring, iar costurile de participare ar fi undeva la 300 lei/etapa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Aprilie 2, 2019 Share Postat Aprilie 2, 2019 Se pare ca circuitul a primit aprobarea de la FRAS (federatia romana de automobilism sportiv) pentru a gazdui competitii sportive Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Aprilie 2, 2019 Share Postat Aprilie 2, 2019 @sanyes da zi tu cum ai ajuns la rijeka sa te dai acolo Frumos arata circuitul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Aprilie 2, 2019 Share Postat Aprilie 2, 2019 11 minutes ago, Ribo said: @sanyes da zi tu cum ai ajuns la rijeka sa te dai acolo Frumos arata circuitul ala Anul trecut cu Rosbk Foarte frumos circuitul, asfalt nou, lat, zone de degajare. Superb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 2, 2019 Share Postat Aprilie 2, 2019 (editat) Acum 9 ore, Ribo a spus: @sanyes da zi tu cum ai ajuns la rijeka sa te dai acolo Cu masina probabil. Avand in vedere ca sunt sub 900km de la BM pana la Rijeka, nu e capat de lume. Ajungi cam in acelasi timp(daca nu mai repede) decat la Adancata. Editat Aprilie 2, 2019 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Z3US Postat Aprilie 3, 2019 Share Postat Aprilie 3, 2019 La 13.11.2018 la 22:56, george05 a spus: Nah, fie cum o fi, in primavara cand da caldura sunt prezent. Astept ceva preturi, de curiozitate doar, oricat ar fi, tot voi incerca. La 27.02.2019 la 9:10, george05 a spus: In fine, mi s-a dus speranta ca nu va trebui sa conduc 1000km dus intors ca sa ma ma dau o zi pe circuit. La 27.02.2019 la 13:06, george05 a spus: ...personal as spune ca doar un disperat sau unul cu prea multi bani ar plati. ipocrit mai esti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 3, 2019 Share Postat Aprilie 3, 2019 La 27.02.2019 la 9:01, apriliacluj a spus: cred ca au mancat oarece ciuperci.... "alea nu erau ciuperci, aia era fasole magica" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Aprilie 3, 2019 Share Postat Aprilie 3, 2019 33 minutes ago, Z3US said: ipocrit mai esti... Asa mai face el ...il cunoastem ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 3, 2019 Share Postat Aprilie 3, 2019 Voi amandoi, @Ribosi @Z3US nu prea aveti suficienti neuroni sa legati ideile. @Z3US, am zis ca oricat va costa, voi incerca o data. Dar tu se pare ca imi porti grija de cand te-am luat "la 11m" prin alte topicuri. Cat despre @Ribo, maestre, oricat de oricum as fi eu, tu esti in alta liga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Aprilie 3, 2019 Share Postat Aprilie 3, 2019 39 minutes ago, george05 said: Voi amandoi, @Ribosi @Z3US nu prea aveti suficienti neuroni sa legati ideile. @Z3US, am zis ca oricat va costa, voi incerca o data. Dar tu se pare ca imi porti grija de cand te-am luat "la 11m" prin alte topicuri. Cat despre @Ribo, maestre, oricat de oricum as fi eu, tu esti in alta liga. Nu uita prietene ca tu esti ala care esti luat la suturi de toti :)) ca te-au invatat oamenii....ai de comentat mereu :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 3, 2019 Share Postat Aprilie 3, 2019 @Ribo: de toți da. Doar ca acei "toti" sunteți tu si inca vreo 3-4 agarici. Cat despre apelativul "prietene", tine-l pt "tovarasii" tai. Acum 1 oră, Christian 1 a spus: Berea-i deschisa. Sa deschid si punga cu cocosi? Dau eu cocosii. Doar ca unii nu stiu ce-s aia si s-ar putra simti lezați. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Aprilie 4, 2019 Share Postat Aprilie 4, 2019 14 hours ago, george05 said: @Ribo: de toți da. Doar ca acei "toti" sunteți tu si inca vreo 3-4 agarici. Cat despre apelativul "prietene", tine-l pt "tovarasii" tai. Dau eu cocosii. Doar ca unii nu stiu ce-s aia si s-ar putra simti lezați. Eu te sfatuiesc sa vb mai frumos cu lumea de pe forum :)) dar vad ca tot jignesti din spatele tastaturii si tu n-ai vazut centrul orasului.....pacat de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 4, 2019 Share Postat Aprilie 4, 2019 (editat) Nu am vazut centrul orașului pt ca stau la tara, aici e caminul cultural in centru. Esti cam sensibil (la fel ca ceilalti agarici) in lumea virtuala. La fel esti de gingas si in viata reala? Hai sa nu mai porcaim topicul, e pierdere de vreme. Editat Aprilie 4, 2019 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Aprilie 4, 2019 Share Postat Aprilie 4, 2019 Pai chiar stai la tara..si mergi pe circuite numai pe internet...;) eu zic sa te iei singur de urechi si sa nu uiti cat esti de penibil cand imi dadeai mesaj privat sa-mi spui de unu si altu ca sa nu-i cred ca sunt cutare si cutare. Esti ipocrit si comentac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Aprilie 4, 2019 Share Postat Aprilie 4, 2019 Merge cineva de aici de pe forum la trackday-ul din 06 aprilie, sambata aceasta ? Poate ne zice cum a fost (vb la modul cel mai serios) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Aprilie 4, 2019 Share Postat Aprilie 4, 2019 noi ne ducem la adancata ca suntem departe :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 4, 2019 Share Postat Aprilie 4, 2019 Da, @Ribo, ai dreptate. Acum poti sa inchizi usa la cotet si sa te pui la somn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate