sanyes Postat Noiembrie 4, 2018 Share Postat Noiembrie 4, 2018 Nu uit, nu uit ! Fac si poze/filmari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 13, 2018 Share Postat Noiembrie 13, 2018 Poze, filmari? In afara de drumul de acces blocat si de accidentul moto(soldat cu deces) de dupa inaugurare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Noiembrie 13, 2018 Share Postat Noiembrie 13, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Noiembrie 13, 2018 Share Postat Noiembrie 13, 2018 Ce deces bre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Noiembrie 13, 2018 Share Postat Noiembrie 13, 2018 (editat) Am fost, am vazut, am ramas placut surprins DAR mai au un pic de lucru, pentru noi motociclistii. Concret,am ajuns acolo de dimineata, dar a fost o ceata foarte deasa si destul de frig, pana la ora 14, cand s-a ridicat ceata,dar dupa 2 ore deja incepea sa se intunece. Mi-am holbat ochii peste tot pe unde am putut sa intru. Tot ce tine de infrastructura este super ok, la fel "ca in vest" sau chiar peste: toalete,dusuri,curent in box/paddock, helipad,sali de conferinte,drumuri de acces etc, se vede ca banii au fost investiti in ceva. Circuitul este asezat in varf de deal si este unul tehnic, cu viraje in orb,in coborare, diferente de nivel etc. In filmarile onboard pe care le-am vazut pana acuma, nu reflectau realitatea, (mai ales ca erau doar din masini facute) si sunt diferente de nivel semnificative , virajele se vad altfel de la fata locului (cel putin de dupa gard ) Acum urmeaza si partea la care mai au de lucru un pic. Din pacate,nu mi-am dat cu motorul pe circuit, deci nu ma pot pronunta direct,dar am vb cu pilotii care mi-au impartasit turele facute de ei.Nu mai comentez nimic legat de parapeti si siguranta Vedeti Video mai jos https://www.facebook.com/piese.ducati/videos/1821944344580978 Accidentul s-a petrecut dupa inaugurare, si s-a soldat pe drum public. Am vazut si eu cand mergeam acasa,cand il impachetau in staniol. https://observator.tv/eveniment/motociclist-mort-mures-pista-sporturi-motor-274996.html Editat Noiembrie 13, 2018 de sanyes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 13, 2018 Share Postat Noiembrie 13, 2018 Multam de info. Pare totuși interesant, cel putin din spatele tastaturii, ca se spune ca ar fi tehnic. Virajul in orb da, dar diferentele de nivel nu le-as cataloga drept "tehnice". Spun asta dpdv al unuia care a vazut doar desenul si cateva filmulete. Nah, fie cum o fi, in primavara cand da caldura sunt prezent. Astept ceva preturi, de curiozitate doar, oricat ar fi, tot voi incerca. Daca iese prea aproape ca pret de o iesire "afara", ar fi pacat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Noiembrie 14, 2018 Share Postat Noiembrie 14, 2018 Din spatele tastaturii nu se poate face un review, oricat de multe onboard-uri ai vedea. Chiar si din spatele gardului nu il poti evalua cum trebuie. Si eu astept anul viitor sa pot da cateva ture sa vad exact cum ii circuitul. Din ce am citit/inteles, circuitul se bazeaza pe Hungaroring, dar la o scara mai redusa. Asa ca, hai cu primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 14, 2018 Share Postat Noiembrie 14, 2018 (editat) Off-topic:Te contrazic la prima parte. Ai fost pe suficiente circuite si nu-mi spune ca nu ai vizionat On-board-uri la greu pt a invata virajele iar la fata locului totul a fost mai usor de procesat. On-topic:avand in vedere desenul circuitului si faptul ca, cel putin mașinile, sunt in full gaz cel putin 60-70% din turul de circuit, sub nici o forma nu il poti cataloga ca fiind un circuit tehnic. Comparația cu Hingaro cred ca e doar wishfull thinking. Eu personal nu vad nici o asemanare. Deh, diferentele de nivel sau sicana si iesirea de pe ultimul viraj? Sa fim seriosi. Editat Noiembrie 14, 2018 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Noiembrie 14, 2018 Share Postat Noiembrie 14, 2018 1. Da,m-au ajutat onboard-urile pe care le-am vizionat, dar situatia tot timpul a fost alta din teren, mai ales daca implica diferente de nivel. Alea niciodata nu le-am putut invata din on-board. 2. Legat de tehnic, ai auzit vorbele pilotilor 3. Comparatia cu Hungaro (am gasit-o pe mai multe site-uri) -> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 14, 2018 Share Postat Noiembrie 14, 2018 (editat) Seamana cu Hungaro, se vorbeste aceeasi limba! Editat Noiembrie 14, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertCtin Postat Noiembrie 14, 2018 Share Postat Noiembrie 14, 2018 Deci, pana la urma cand putem sa ne dam pe el? Track-days? Competitii Moto.. etc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Noiembrie 14, 2018 Share Postat Noiembrie 14, 2018 25 minutes ago, RobertCtin said: Deci, pana la urma cand putem sa ne dam pe el? Track-days? Competitii Moto.. etc? Inca nu se stie o data exacta Asteptam un comunicat oficial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Decembrie 14, 2018 Share Postat Decembrie 14, 2018 Misto ca a mai aparut un circuit la noi, chiar daca a durat o eternitate pana a fost finalizat. Nu am fost la fata locului, dar din cate am vazut si am citit, nu este pregatit pt curse moto.... mare pacat. Chiar NU pot sa inteleg faza, asta daca nu cumva a fost facut doar pt auto, atunci ar avea sens. Mergi pe circuit sa ii dai blana cat te tine, in conditii de siguranta...dar se pare ca siguranta a fost uitata pe undeva prin dosare. Tre sa vedem niste accidente urate ca sa realizam unde trebe ajustat circuitu?! Buuuuuuna treaba =)) Inca una si ma duc...care e faza cu "circuit tehnic"? pe bune? asta e circuit tehnic? pai atunci circuitele cu adevarat tehnice cum se numesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Decembrie 14, 2018 Share Postat Decembrie 14, 2018 Circuitele cu adevarat tehnice se numesc circuite facute de oameni care stiu ce inseamna. Aici s-a "desenat" ceva care sa incapa in parcela aia si aia a iesit. La fel cum si "pilotii profesionisti" din interviul de mai sus sunt... Profesionisti care se pricep. Deh, poate-s rau desi cred ca mai degraba realist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Februarie 26, 2019 Share Postat Februarie 26, 2019 Au aparut primele preturi la Transilvania Motor Ring in 06 aprilie,sambata 160 ron/SESIUNEA de 20 min Link event fb - > LINK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 26, 2019 Share Postat Februarie 26, 2019 Incercasem sa postez și eu "minunatia" dar era in mentenanta forumul. M-am prapadit de ras. 40eur aproape/sesiune. Haiosi rau organizatorii. Program intre 11.00-15.00 si locuri limitate. Blanaaaaa romaneasca. Oare s-or gasi oameni sa plateasca atata amar de bani? Dacă da, e clar, pt unii dintre noi tot "strainatate" scrie pentru distracție. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 Plata în contul cărei firme? :)))))) Cam de cacao... Pardon, de ciocolata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 Anul asta doream sa merg si eu sa vad cum e un track day si ma gandeam la mures. Sunt curios cine va da banii aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 Acum 8 ore, george05 a spus: .............40eur aproape/sesiune. ........ pentru 20 de minute e o leaca cam mult.... cred ca au mancat oarece ciuperci.... daca nu, ramane tot Euroring si Rabocsring pentru noi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 Eu personal fac orice comparație cu Hungaroring pt ca doar acolo am fost. Acolo costa 124eur/160minute in sesiuni de 20min. Comparativ, la Mures costa aprox 320eur/160min. Inteleg ca trebuie sa se producă bani, dar parca e cam tras de coada pretul. In fine, mi s-a dus speranta ca nu va trebui sa conduc 1000km dus intors ca sa ma ma dau o zi pe circuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 o basina obosita....organizatorii pluii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 Pe calendarul pus de circuit, au anuntat in fiecare marti un trackday Sunt curios ce preturi vor pune Preturile din weekend nu sunt nici macar ca alea din "afara" Pe langa asta, nu cred ca modificarile au fost facute pentru a avea mai mult spatiu de degajare asa ca ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 Om vedea.....or sa mai scada ei cand vad ca nu le vine nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 Ribo, asa s-a întâmplat si la Adancata. Preturi mari la inceput, desi acolo era o mizerie fara conditii, si cu toate ca lumea se plangea de preturi uite ca s-au gasit platitori. Plm... Romanul e ciudat rau. Desi la ce tarife se vehiculeaza aici, personal as spune ca doar un disperat sau unul cu prea multi bani ar plati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 De comedieeeee! Mi-e lene sa caut sa va dau citat cu aberatiile unora cum ca circuitul asta o sa fie o minunatie ca este la maramu si aia nu sunt ca astia de pe langa bucuresti ...ca sa vezi organizari ieftine de niste maramureseni adevarati.... Buhahahahaha! Presupun ca vioara unu cu aberatiile era JAGI si mai avea si cativa aplaudaci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate