bozoro Postat Iulie 2, 2014 Autor Share Postat Iulie 2, 2014 ce inseamna RT? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 (editat) Adica el. Adica cred ca Racing Touring Editat Iulie 2, 2014 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Iulie 3, 2014 Autor Share Postat Iulie 3, 2014 (editat) Si ce treaba are cu enduro? Editat Iulie 3, 2014 de bozoro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 Pai asta ziceai tu. Ca nu are treaba cu enduro bemveul. Dar nu precizasei modelul, asa ca l-am precizat eu ca sa nu existe neintelegeri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Iulie 3, 2014 Autor Share Postat Iulie 3, 2014 (editat) vorbeam despre o comparativa de maxi enduro. nu trebuia sa specific care bemve. ca unul se vrea maxi enduro la ei. Editat Iulie 3, 2014 de bozoro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 Pai asta ziceai tu. Ca nu are treaba cu enduro bemveul. Dar nu precizasei modelul, asa ca l-am precizat eu ca sa nu existe neintelegeri n-are sens capone, sunt unii care au alergie la alb albastru. dupa mintea lor, totu e prost facut. frustrari triste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 aici e topic de motoare ( japo) . conseverle cu alb albastru va rog la locul corezpunzator. :-P. hai sa nu fim atat de rai, nu totul e facut prost. doar ca numarul de roti este eronat, bmw-urile au 4. atat. si se numesc masini. autoturisme. pateticele incercari de a concura cu motocicletele au creat un public tinta fanatic. dar totul trece . ca la iphoane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Iulie 3, 2014 Autor Share Postat Iulie 3, 2014 n-are sens capone, sunt unii care au alergie la alb albastru. dupa mintea lor, totu e prost facut. frustrari triste... iar ai aparut sa poluezi pe aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 n-are sens capone, sunt unii care au alergie la alb albastru. dupa mintea lor, totu e prost facut. frustrari triste... Ei sa nu exageram ! La caracter si personalitate sunt in top. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 Capone liniștește-te n-ai cu cine dialoga. Ăstia sunt specimene mai aparte, au neuronul odihnit, idei putine și poate din motivul ăsta și foarte fixe. E relativ simplu să-ți dai seama cu cine stai de vorbă. Te uiți și tu ce topicuri au deschis, pe ce topicuri activează, pe unde au fost ( Veliko nu se pune chiar dacă e cu filmare) și o să-ți dai repede seama ca și dacă ar vrea tot n-ar avea cum să aiba niște pareri relevante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Iulie 3, 2014 Autor Share Postat Iulie 3, 2014 hopa si al doilea trol sef. ba poluati topicurile mai rau ca rahatul dambovita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sivi Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 (editat) hopa si al doilea trol sef. ba poluati topicurile mai rau ca rahatul dambovita!Incredibil cat de vigurosi si isteti va dati pe forum cu replici pubertine menite sa va creasca libidoul.Nu puteti fi obiectivi atacand persoana, nu subiectul, cel putin unii dintre voi. Ps. bozoro, vorbesti de trol dar vrei a spune troll Editat Iulie 4, 2014 de xtrblack Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 (editat) Este de fapt o invitatie, in sectiunile albalbastre, sa balacarim productia strumfeasca, plina cu zeci de defecte la sute de exemplare. Altfel, cum am mai spus, la caracter si personalitate stau excelent. » Post actualizat in 04 Jul 2014 05:20 hopa si al doilea trol sef. ba poluati topicurile mai rau ca rahatul dambovita!S-au simtit ignorati in ultimul timp si sufera. Editat Iulie 4, 2014 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 (editat) @xtrblack, lasa gargara si spune daca mergem undeva weekendul asta ? astept pm daca e afirmativ raspunsul Editat Iulie 4, 2014 de pstefan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 Bravo pstefan : xtrblack chiar apreciaza V Stromul, in caz de nevoie aduc dovezi certe , nu merita balacareala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Iulie 4, 2014 Autor Share Postat Iulie 4, 2014 nu se balacareste bre nimeni. sunt convins ca nu sunt chiar toti indoctrinati. dar daca citesti atent ultima pagina o sa vezi ca unii chiar se baga in seama aiurea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 nu se balacareste bre nimeni. sunt convins ca nu sunt chiar toti indoctrinati. dar daca citesti atent ultima pagina o sa vezi ca unii chiar se baga in seama aiurea. din ce vad, in ultima pagina, nu ti s-a adresat nimeni tie. cam toti am discutat cu capone. lucru permis pe un forum public. si nu am mancat (cuvant urat) cum ai facut tu pe mai toate topicurile posesorilorde bmw. tu te ataci si nu mai incapi de bmw. probabil te crezi mai interesant asa. vezi de suruburile tale ca nu esti tu dumnezeu pe forumul asta si toti trebuie sa facem liniste cand postezi tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Iulie 4, 2014 Autor Share Postat Iulie 4, 2014 ba da mica o mai ai!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Iulie 5, 2014 Share Postat Iulie 5, 2014 Pai daca japonezele sunt de cacao si v stromistii frustrati,ce cautati aici,supremilor?Saau cred ca va face cu ochiul noul V...No? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece d rosu Postat Iulie 7, 2014 Share Postat Iulie 7, 2014 Vineri am fost la Motor Team pt. revizia la L2-ul meu, ocazie cu care am facut un drive-test cu noul Vstrom 1000 timp de aprox. 1 ora. In afara de starea generala de calitate a materialelor si confortul general, mi-a placut foarte mult: - puterea (se simte daca vii de pe 650 cc); - furca (absoarbe excelent drumul si complet regrabila); - frana fata (vine de pe vitezana GSXR si ai nevoie de un singur degetel); - pozitia in sa si mai ales ridicat in scarite (foarte naturala); - ciclistica superba tipic Suzuki (se inclina foarte usor cu minim de efort); - protectia la vant buna (chiar si cu parbrizul stoc); Ca si aspecte mai putin placute: - cutia de viteze mai dura si mai zgomotoasa decat la vstrom-ul mic; - informatiile din bord greu de urmarit; - degaja destul de multa caldura in oras, cand stai la semafor; - garda la sol chiar mai mica decat 650-ul; Per ansamblu o motociclieta foarte potrivita pt. drumurile din Romanica, un "allrounder" perfect (pacat de orientarea mai mult stradala, conf. tendintelor actuale de piata). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Iulie 7, 2014 Share Postat Iulie 7, 2014 Orientarea mai mult stradala cred ca se datoreaza soselelor pe care multi le au si noi nu. In vest de exemplu e greu de facut off, poate pe niste drumuri neasfaltate, dar si acolo nu exista gauri in terasament. Deci ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 (editat) Nimeni, sau aproape nimeni nu merge pe offroad cu motor peste 1000 si 200kg. Noi toti am ales categoria pt capacitatea acestor motoare de a merge pe orice fel de drum indiferent de starea acestuie, in conditii de siguranta si oarece confort. Vstromul 1000ABS este cel mai reprezentativ exemplar in clasa, puternic, usor (cel mai usor), cu suspentii foarte bune si pozitie comoda. Editat Iulie 8, 2014 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece d rosu Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 Nimeni, sau aproape nimeni nu merge pe offroad cu motor peste 1000 si 200kg. Noi toti am ales categoria pt capacitatea acestor motoare de a merge pe orice fel de drum indiferent de starea acestuie, in conditii de siguranta si oarece confort. Vstromul 1000ABS este cel mai reprezentativ exemplar in clasa, puternic, usor (cel mai usor), cu suspentii foarte bune si pozitie comoda. Da, corect, asa e. Intradevar, suspensiile sunt de calitate, iar pozitia in sa de vis. Foarte interesant (pt. mine) ar fi si comportamentul cu pasager, dar asta poate cu alta ocazie..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Iulie 8, 2014 Autor Share Postat Iulie 8, 2014 eu nici nu am simtit diferenta dintre mersul cu sau fara pasager. e adevarat ca e destul de usor si pe deasupra stie si sa stea in sa. pe curbe de multe ori imi venea sa pun mana sa vad daca mai e acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 zece d rosu de unde ti-ai luat blugii aia moto?Vreau si io... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate