TudorG Postat Decembrie 25, 2013 Share Postat Decembrie 25, 2013 Salut, Pe unde se mai pot centra roti spitate in Bucuresti? Daca stie cineva un loc ok, va rog sa dati detalii Rabinul nu mai este in tara nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clitz2003 Postat Decembrie 26, 2013 Share Postat Decembrie 26, 2013 Din pacate Rabinul nu mai este intradevar in tara , se odihneste in Austria ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 26, 2013 Share Postat Decembrie 26, 2013 periodic apare, incearca telefon la noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei13 Postat Decembrie 26, 2013 Share Postat Decembrie 26, 2013 Sirius la Diham 0723.821.598 si Rams21 moto Alex 0733.337.267 in Otopeni. Centrat cu ceasul comparator nu la ochi. Am luat legatura telefonic cu amandoi pretul e cam acelasi, numai de locatie sa fie mai convenabil. Urmeaza sa ma duc si eu cat de curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Decembrie 26, 2013 Share Postat Decembrie 26, 2013 Sirius la Diham 0723.821.598 si Rams21 moto Alex 0733.337.267 in Otopeni. Centrat cu ceasul comparator nu la ochi. Am luat legatura telefonic cu amandoi pretul e cam acelasi, numai de locatie sa fie mai convenabil. Urmeaza sa ma duc si eu cat de curand. Ar fi fost bine daca ai fi postat si preturile , pentru a ne putea face o idee daca ne permitem sau nu . Multumesc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei13 Postat Decembrie 26, 2013 Share Postat Decembrie 26, 2013 Depinde de starea rotii. ~ 100 ron / roata in cazul meu totul curat, sablat si cromat, rulmenti noi..etc. Asta prin telefon, urmand a se stabili pretul exact la fata locului. Cel mai bine e sa luati legatura cu ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TudorG Postat Decembrie 26, 2013 Autor Share Postat Decembrie 26, 2013 Salut, Merci, Cand ajung spitele ca inca sunt prin posta pe undeva dau telefon. Tudor G. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Ianuarie 30, 2014 Share Postat Ianuarie 30, 2014 Merci, Cand ajung spitele ca inca sunt prin posta pe undeva dau telefon. Daca intre timp ai fost la centrat cu ele, unde? A iesit multumitor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TudorG Postat Ianuarie 30, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2014 Salut, Intre timp am tot fost plecat din tara, si cum pana la roti mai aveam mult de lucru la motoare, nu m-am grabit. O sa ma ocup dupa ce trece vremea asta, ca nu prea imi vine sa stau mult in garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Ianuarie 30, 2014 Share Postat Ianuarie 30, 2014 (editat) Nu cunosc om mai priceput la centrat roti si discuri de frana, de orice fel, decat Sirius. Recomand! Editat Ianuarie 30, 2014 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Ianuarie 30, 2014 Share Postat Ianuarie 30, 2014 Multumesc Cesar. In cazul acesta, am sa-l caut pe Sirius, negresit. Salut, pana la roti mai aveam mult de lucru la motoare, nu m-am grabit. Salutari si tie. Ok, spor la mestereala si toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 Daca aveti ceva roti de spitat / centrat, am un prieten care se ocupa cu asa ceva. 0721 888 403 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 In Bucuresti sunt oameni care chiar se pricepeau la spitat/centrat si aici vb de Rabinu (omu' a plecat acum) sau nea Popa de la Romana, care la cei aproape 90 de ani ai lui se misca mai repede decat mine (numa' ca tre sa stai cate 2-3 luni sa iti faca o roata, iarna nu mai e ca vara). Sirius e cel mai bun sudor in aluminiu si cred ca la fel de bine poate fi definit, de departe, ca omul al mai priceput in spitat/centrat. Din pacate, are o problema majora: timpul, are foaaaarte multe lucrari in consecinta lucrarea se intinde pe perioade mari. Oricum, eu tot pe el l-as recomanda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Februarie 3, 2014 Share Postat Februarie 3, 2014 Pentru Cluj stiu si eu pe cineva la spitat/centrat . Lucreaza bine , nui scump . La intelegere lucra si repede Pentru nr de tel ... PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3RJ Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 In afara de Sirius, care evident nu are timp, unde spitez/centrez si eu o roata in Bucuresti? Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 Daca aveti ceva roti de spitat / centrat, am un prieten care se ocupa cu asa ceva. 0721 888 403 In afara de Sirius, care evident nu are timp, unde spitez/centrez si eu o roata in Bucuresti? Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TudorG Postat Iunie 11, 2014 Autor Share Postat Iunie 11, 2014 Salut, eu am centrat pana la urma la amicul lui Urse. Au iesit ok rotile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
machirea Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 Salut, puteţi apela la mine pentru centrarea roţilor moto în Bucureşti, Ilfov, Călăraşi şi Ialomiţa.Preţul pentru o centrare simplă începe de la 100 lei.Pentru mai multe informaţii şi preţuri, vă rog să mă contactaţi, eventual sa-mi trimiteţi o fotografie cu roata.La cerere, putem restaura integral roata efectuând următoarele servicii:- cromare spițe și piulițe;- cromare sau vopsire electrostatică jantă;- vopsire electrostatică sau lustruire butuc;- înlocuirea rulmenților;- înlocuirea elementelor de sigilare.În Bucureşti, Ilfov şi parţial judeţele Călăraşi şi Ialomiţa, preluarea şi livrarea este gratuită (detalii la telefon).Mai jos, puteţi vedea câteva roţi centrate de noi: http://olx.ro/oferta/centrare-roti-motocicleta-ID24jv3.html#a5a9c1f152 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Iulie 5, 2014 Share Postat Iulie 5, 2014 Cat face o centrare complicată? cu rolurire jantă, sablare , nipluri noi , şpiţe noi, reglat jocuri la rulmenti, masaj , etc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
machirea Postat Iulie 5, 2014 Share Postat Iulie 5, 2014 Cat face o centrare complicată? cu rolurire jantă, sablare , nipluri noi , şpiţe noi, reglat jocuri la rulmenti, masaj , etc.... Deși volumul de lucru este uneori exagerat de mare (2 săptămâni am lucrat la o roată de IJ pentru a scoate fără a strica spițele oxidate din butuc), manopera pentru demontat, montat și centrat cu ceasul comparator nu depășește 250 lei. Din păcate nu pot face roluirea, dar o puteți face în altă parte, înainte de a aduce roata la centrat. Sablarea și vopsirea în câmp electrostatic (jantă + butuc) costă 150 - 200 lei. Dacă spițele nu sunt oxidate în profunzime, doar stratul de crom fiind deteriorat, acestea se pot recroma (2 lei buc.) și vor arăta foarte bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Iulie 5, 2014 Share Postat Iulie 5, 2014 Unde ""in alta parte"" se roluiesc jante de otel ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilfovstile Postat Iulie 5, 2014 Share Postat Iulie 5, 2014 ce fel de '' cromare '' faceti voi ;cea clasica in baii [ cuprare/nichelare/cromare ] sau vopsire cu efect de oglinda ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat August 1, 2014 Share Postat August 1, 2014 Clasica in baii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei13 Postat August 20, 2014 Share Postat August 20, 2014 Si eu am apelat la userul machirea. Sunt super multumit de cum au iesit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nos66 Postat August 20, 2014 Share Postat August 20, 2014 Da un telefon , da mai multe amanunte , si eu vreau sa centrez 2 roti si nu stiu unde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate