raduprint01 Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 o mai fi din greseala o camera libera? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 Levi, mulțumesc pentru fotografii. Întrebare pentru prietenii participanți: Bergenbier sau Ciuc? ciucas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TudorG Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 ursus? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoComuniste Postat Iunie 28, 2014 Share Postat Iunie 28, 2014 Zi dacă-i bun http://racitcuaer.wordpress.com/2014/06/28/proiect-duotranscarpatia-iulie-2014-zisa-si-pac-2014/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 28, 2014 Autor Share Postat Iunie 28, 2014 o mai fi din greseala o camera libera? Radu, daca nu maine, cel tarziu luni ai un raspuns. Zi dacă-i bun http://racitcuaer.wordpress.com/2014/06/28/proiect-duotranscarpatia-iulie-2014-zisa-si-pac-2014/ E bun, numai ca ai ceva de alergat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Iunie 29, 2014 Share Postat Iunie 29, 2014 Radu, daca nu maine, cel tarziu luni ai un raspuns. E bun, numai ca ai ceva de alergat. mihai, multumesc anticipat daca gasiti o camera, dar preventiv azi am facut nistte cumparaturi demult necesare: cort, saci de dormit si izolir-uri dar totusi mai am o intrebare, al carei raspuns este crucial pentru prezenta noastra: venim cu labradorul din dotare sau nu venim deloc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 29, 2014 Autor Share Postat Iunie 29, 2014 Daca stati la cort, nu are nimeni nimic impotriva animalelor. Iulian si-a luat camera la parter, in eventualitatea in care isi ia cainii, sa-i tina legati pe terasa, langa fereastra lui. » Post actualizat in 29 Jun 2014 20:38Nu mai stiu pentru cine am rezervat o camera. Daca nu se regaseste sub numele de Adi Papacica, sa dea un semn atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 pai atunci la mine mai bine ramane varianta cortului, nu-ti mai bate capul cu camera ne vedem p-acolo incerc sa vorbesc si cu mihai.i, poate vrea si el sa vina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 30, 2014 Autor Share Postat Iunie 30, 2014 Da-mi un telefon la 0723565973. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 ai programat si tu evenimentul in sezonu ploios.... Vremea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 30, 2014 Autor Share Postat Iunie 30, 2014 Vremea. Eu zic ca sambata si duminica e aia pe care ne-o dorim noi. Cat despre vineri, la nivelul tarii se anunta vreme frumoasa. Totusi, nu sunt excluse ceva ploicele locale. Si anul trecut la Sambata am mers o portiune pe ploaie, apoi sambata a plouat si nu ne-a deranjat. Tot anul se anunta ploios, asa ca nu stiu cand puteam s-o programez. N-a vrut Romica Jurca sa-mi spuna cand e saptamana aia minunata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 daca ploua vineri ma oftic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 30, 2014 Autor Share Postat Iunie 30, 2014 Ne vedem acolo si vedem noi cum facem sa-ti treaca oftica. Important e sa ne simtim bine, sa ne distram, sa radem impreuna si mai punem tara la cale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoComuniste Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 Poi ţară avem, da' am pierdut calea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 2, 2014 Autor Share Postat Iulie 2, 2014 Întrucât unul dintre participanți nu mai poate să vină (probleme în familie), o cameră este liberă. Rezervare telefonic la mine - 0723565973. Primul venit, primul servit. Ca idee de trasee, e posibil să facem 2 zile de traseu: - vineri - partea locală (Muzeul Ceangăilor, mocănița, Planul înclinat) pe la prânz și după amiază un mic raliu prin pădurile covăsnene. - sâmbătă - Lacul Sf. Ana și Tinovul Mohoș, plus obiectivele de pe drum (drum dus întors 130 km, trebuie să alimentăm la Tg. Secuiesc). Mâine seară, impresii din tabără Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianP Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 Mihai, daca mai e libera camera o vreau eu. Ai si PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 Salut! Joi seara/noapte o sa fie cineva la pensiune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 3, 2014 Autor Share Postat Iulie 3, 2014 Neata. In cateva ore plecam spre Zabala. Iulica si clujenii cred ca deja s-au urcat in atase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 Sa pregatiti "terenul', Maine la 12 plec si eu spre voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 3, 2014 Autor Share Postat Iulie 3, 2014 Cred ca terenul o sa fie deja minat pana ajungi tu. Am plecat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 3, 2014 Autor Share Postat Iulie 3, 2014 Am ajuns. Silviu si co de la Cluj va saluta cu drag. » Post actualizat in 03 Jul 2014 17:16 Cat despre Corleone, sa ajunga sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 Superb... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
twingoo Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 Am ajuns. Silviu si co de la Cluj va saluta cu drag. » Post actualizat in 03 Jul 2014 17:16 Cat despre Corleone, sa ajunga sanatos. Si in remorca? Atractia weekendului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoComuniste Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 ...între Huși și Iași n-am prins decât 2 km de asfalt ud, deși alte păreau perspectivele. dar dragii mofului, de la iași la tg frumos ne-o udat în compensare... Poate s-o duce dracului pe ogoare cu păpșoi, unde-i e locul, nu pe șosele în fața mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 Distractie placuta tuturor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate