Speedy.K Postat Februarie 11, 2024 Share Postat Februarie 11, 2024 Acum 21 ore, CZ 75 a spus: 1.89 € acum citeva ore. Deutschlandia. Unde? Ca la aia una e pe autostrada la Shell, alta e pe drmuri de munte la privati mici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 11, 2024 Share Postat Februarie 11, 2024 Acum 17 ore, CZ 75 a spus: Am postat un pret , scuze de deranj. M-ai citat, ceea ce presupune că răspunsul îmi era adresat sau era o reacție la postarea mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CZ 75 Postat Februarie 11, 2024 Share Postat Februarie 11, 2024 Acum 1 oră, Speedy.K a spus: Unde? Ca la aia una e pe autostrada la Shell, alta e pe drmuri de munte la privati mici. Pe linga Karlsruhe intr-un orasel. 1 oră în urmă, ENEOS a spus: M-ai citat, ceea ce presupune că răspunsul îmi era adresat sau era o reacție la postarea mea! Nu mai bea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Februarie 11, 2024 Share Postat Februarie 11, 2024 La 10.02.2024 la 21:28, CZ 75 a spus: 1.89 € acum citeva ore. Deutschlandia. Aici e 1.70 litrul Tot Jermania, in NRW. Dar presupun ca stii ca variaza si cu 15-20 de centi pretul in functie de ora din zi, la aceeasi benzinarie. Seara in general e cel mai ieftin. Gasesti preturile din zona ta in timp real la benzinarii pe clever-tanken.de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 12, 2024 Share Postat Februarie 12, 2024 Exact ce spuneam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 12, 2024 Share Postat Februarie 12, 2024 Acum 7 ore, smar2 a spus: Gasesti preturile din zona ta in timp real la benzinarii pe clever-tanken.de buna informatie! danke schoen! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iunie 2, 2024 Share Postat Iunie 2, 2024 Se apropie de 7 lei dizalu,sa pregatim tomberoane,pungi de plastic,saci de plastic,pet-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 3, 2024 Share Postat Iunie 3, 2024 pregatim pregatim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 3, 2024 Share Postat Iunie 3, 2024 La 02.06.2024 la 7:57, pinnochio a spus: Se apropie de 7 lei dizalu Decât își ia avânt pt 1 iulie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 3, 2024 Share Postat Iunie 3, 2024 +1 !! doara incepe mintenas sezonul estival! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Iunie 3, 2024 Share Postat Iunie 3, 2024 La 02.06.2024 la 7:57, pinnochio a spus: Se apropie de 7 lei dizalu,sa pregatim tomberoane,pungi de plastic,saci de plastic,pet-uri Cum era vorba aia: "nu conteaza cat e litrul de combustibil, eu tot de 50 de lei pun" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iulie 9, 2024 Share Postat Iulie 9, 2024 Compania MOL a negociat cumpărarea afacerilor Lukoil din România. Citat MOL România și-a redus ușor afacerile cu 2% la 9,1 miliarde anul trecut, iar profitul a crescut cu 50% la 243,3 milioane de lei. Lukoil România a înregistrat anul trecut afaceri de 11,1 miliarde lei, în scădere cu 17%, însă profitul a crescut cu 50%, la 353,6 milioane de lei, în timp ce numărul de angajați s-a redus cu 60%, la 356 persoane. Cam asa fac strainii bani cu poporul roman. Culmea este ca ungurii n-au strop de petrol iar noi am putea sa traim linistiti cu resursele pe care le avem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iulie 9, 2024 Share Postat Iulie 9, 2024 Acum 10 minute, nike a spus: Cam asa fac strainii bani cu poporul roman. Romanul e gloaba, ma refer la politicieni. Pai cand a venit Lukoil in Romania eu le-as fi spus clar, daca nu-mi aduci petrol si gaze ieftine ca sa ajut economia (pe modelul Germaniei) nu am de ce sa te primesc la mine in tara, mai ales ca esti rusnac. Dar cine sa vorbeasca? Puliticienii romani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Iulie 9, 2024 Share Postat Iulie 9, 2024 Nimeni pe lumea asta nu o sa vina sa aducă ceva aici. In afară poate de iarba ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 9, 2024 Share Postat Iulie 9, 2024 dar intre timp, de la 1 iulie au crescut preturile cu 50-60 bani... 50 de bani accizele statului, si atunci si companiile au zis sa mai puna cate 10 bani/litru pentru buzunarul lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 6 Share Postat Mai 6 acum, ca euro a trecut galopand de 5 lei, tare curios sunt sa vad pretul combustibilului.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Mai 6 Share Postat Mai 6 (editat) Acum 31 minute, apriliacluj a spus: tare curios sunt sa vad pretul combustibilului.... Doua saptamani mai ai rabdare, cat sa voteze pulimea, sa vezi atunci preturi pro europene... Editat Mai 6 de Nguyen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 6 Share Postat Mai 6 Stati ca iese Simion... pardon Georgescu...pardon FSB presedinte si o sa faca ei 2 lei benzina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Mai 6 Share Postat Mai 6 Indiferent cine iese preturile vor exploda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Mai 6 Share Postat Mai 6 Acum 13 minute, Speedy.K a spus: Stati ca iese Simion... pardon Georgescu...pardon FSB presedinte si o sa faca ei 2 lei benzina. Inca nu te-ai prins ca si Simion si Mucusor sunt tot USL? Ca iese Simion tot ministrii de la PNL si PSD, ca iese Mucusor tot PNL si PSD vor fi. Oricum o dam USL 4.0 ca 3.0 este actualul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 6 Share Postat Mai 6 Acum 40 minute, Speedy.K a spus: ..... si o sa faca ei 2 lei benzina. si curent gratis de la stalp si fara RCA pt posesorii de BMWuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 6 Share Postat Mai 6 Acum 2 ore, DonFlamingo a spus: Inca nu te-ai prins ca si Simion si Mucusor sunt tot USL? Ca iese Simion tot ministrii de la PNL si PSD, ca iese Mucusor tot PNL si PSD vor fi. Oricum o dam USL 4.0 ca 3.0 este actualul Caaare, maa, n-ai auzitca s-ar putea sa se desfiinteze toate partidele?! Asa s-a promis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Mai 6 Share Postat Mai 6 (editat) N-ar fi rau sa se intample asta. Poate asa vor fi mai multi bani pentru scoli, spitale si cultura, drumuri civilizate si tot ce nu au construit in 35 de ani neterminatii de la butoane. Si totusi, ce vor face toti politrucii din partide? Unde vor presta pentru painea lor cea de toate zilele? Ca meserie, nu stie niciunul dintre ei.... cica din vanzari de covrigi, nu a ajuns niciunul la F1 la Monte Carlo cu jetul privat... Si la pachet, ar muri de foame si cersetorii de la televiziuni, mufati la banu' public. Perfect! Decci, tot raul spre bine! Editat Mai 6 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 6 Share Postat Mai 6 Acum 12 minute, Kassu a spus: N-ar fi rau sa se intample asta. Poate asa vor fi mai multi bani pentru scoli, spitale si cultura, drumuri civilizate si tot ce nu au construit in 35 de ani neterminatii de la butoane. Si totusi, ce vor face toti politrucii din partide? Unde vor presta pentru painea lor cea de toate zilele? Ca meserie, nu stie niciunul dintre ei.... cica din vanzari de covrigi, nu a ajuns niciunul la F1 la Monte Carlo cu jetul privat... Si la pachet, ar muri de foame si cersetorii de la televiziuni, mufati la banu' public. Perfect! Decci, tot raul spre bine! Opaaa, stai asa, eu glumeam, tu vorbesti serios?! Stii diferenta intre un politruc si un politician? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Mai 6 Share Postat Mai 6 Si eu glumeam. Bineinteles, in stilul meu. Politruci everywhere. Cat despre politicieni, nu pot sa indic vreunul in prezent. Ultimul politician roman autentic contemporan mie a fost Ion Ratiu, in opinia mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate