Gnraloo Postat Februarie 25, 2014 Share Postat Februarie 25, 2014 Salutare, Stiti pe cineva care poate face acoperire cu crom si pentru materiale plastice? Ar fi vorba despre accesorii pentru un cruiser: capace vitezometru si tahometru, capac filtru aer etc. Zona de interes: Bucuresti si imprejurimi. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 25, 2014 Share Postat Februarie 25, 2014 Erau unii pe la Policolor, pe partea stanga cum te duci spre A2 e o zona industriala unde acum sunt mai multe firme. Inainte de reprezentanta Subaru. Una dintre ele facea si asa ceva acum cativa ani... nu stiu daca mai exista, daca mai lucreaza "la bucata"... dar poti incerca intr-o zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat Februarie 25, 2014 Share Postat Februarie 25, 2014 eu stiu ca exista si folie cromata , cu care poti colanta plastice, intereseaza-te pe net, sigur gasesti... http://www.glasstuning.ro/folii-autocolant/imitatie-crom/ http://www.detailing-club.ro/forum/showthread.php?t=4746&page=2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amedock Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 Salutare, Stiti pe cineva care poate face acoperire cu crom si pentru materiale plastice? Ar fi vorba despre accesorii pentru un cruiser: capace vitezometru si tahometru, capac filtru aer etc. Zona de interes: Bucuresti si imprejurimi. Multumesc. http://www.cromplastic.ro/contact.html uite aici este cromare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gnraloo Postat Februarie 26, 2014 Autor Share Postat Februarie 26, 2014 Multumesc pentru recomandari, ma gandeam ca poate este cineva de pe aici care se ocupa. O sa incerc pe la firmele astea daca nu gasesc vreun mester in custom de genul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emil.gabor88 Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 Cromari sau nicelari de metal, in partea de Vest, Arad, Timisoara Sau Oradea cunoaste cineva ? Sau undeva in tara unde preiau colete ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcano Postat Iunie 1, 2014 Share Postat Iunie 1, 2014 Cromari sau nicelari de metal, in partea de Vest, Arad, Timisoara Sau Oradea cunoaste cineva ? Sau undeva in tara unde preiau colete ? Eu am facut la Galvan Alco in Oradea. Daca vrei detalii poti sa imi dai un pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Aprilie 10, 2020 Share Postat Aprilie 10, 2020 Acum 33 minute, GoodKat a spus: Intrebarea este...de ce ai face asta? De ce ai vrea sa 'auresti' un cadru de enduro? poate i convertit la SM. Cromat efectiv, auriu, nu prea. Dar poti vopsi cadrul in ce culoare vrea sufletelul tau. SI sunt vopseluri ce se apropie foarte tare de efectul crom, bani sa ai pentru ele iti trebuie un vopsitor profi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Aprilie 10, 2020 Share Postat Aprilie 10, 2020 Omul a intrebat unde il poate face hauriu si voi o dati in diverse. Da fratica 1000 de coco si fa-l pe bune, sa ai valoare. Hauriu fake e ca sigla de bemveu pe logan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Aprilie 10, 2020 Share Postat Aprilie 10, 2020 poti sa-l faci auriu prin anodizare, gasesti multe firme pe google care fac acest proces. Gratis nu ti-l face nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 10, 2020 Share Postat Aprilie 10, 2020 Aluminiul se anodizeaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate