Sari la conținut

ce s-a intamplat?


campers
 Share

Postări Recomandate

Salut

Am surubarit un pic la moto zilele astea , am dat o tura azi , si cand am ajuns acasa am vrut sa aranjez mai bine 'măţăraia' de cabluri si furtune de sub rezervor . Un furtun era mai intepenit si am tras mai tare de el , dupa care a inceput sa dea afara apa pe aici (poza ) . Am bagat vreun furtun gresit , sau a iesit vreun furtun cand am tras ?

Daca motorul e pornit , nu mai arunca . Daca il opresc , incepe sa arunce !


La radiator , langa buson , sunt 2 conectori identici . Unul mai sus , unul mai jos . Un furtun de jos din vasul de expansiune vine aici iar celalalt vine din motor . Care unde trebuie bagate ?

Is nerabdator sa o strang sa mai ies la o tura si nu am timp sa caut in manual . Daca nu ma dumiresc , voi cauta in manual in seara asta , dupa ce o adun , si voi amana plimbarea pt maine !

post-60554-0-59360600-1395160434_thumb.jpg

Editat de campers
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ai gasit pana la urma cauza???ca am stat vreo 5 minute sa ma chinui sa inteleg ce e in poza aia si tot nu mi-am dat seama...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Circuitul secundar de racire (carburatoarele)?


Daca tin minte bine, de acolo pleaca un furtun mai subtire cu lichid de racire care duce in spatele blocului motor, la filtrul de lichid de racire, sau in carburatoare, in functie de model.

Editat de X-eL
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acuma daca ai agitat spiritele si ti-ai si dat cel putin la figurat o mare palma peste frunte( teasta :) ) se pare ca lumea nu e multumita. Dupa ce-ti termini plimbarea zi-le ce-o fost sa nu mkaim pateasca vreunul si apoi inchidem topicul :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...