Zimbrutza Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 Citez de pe facebook: "Accident moto GRAV pe centura intre dn1 si tunari, sens spre tunari. 3 echipaje + smurd. Din moto nu se intelegea nimic asa ca nu va pot ajuta cu numarul. Ora 2.45 8 hours ago · Like Ora 3.10 un passat de rutiera se duce pe dn1 spre accident foarte grabit 7 hours ago · Like Ora 3.20 a trecut smurdul foarte grabit pe la miorita. Stie cineva mai multe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roshktu Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 Am un amic politist care a ajuns la fata dupa ce a fost luat de ambulanta, dupa impact motociclistul s-ar fi ridicat, si-a dat casca jos apoi a cazut. Parti din motocicleta erau imprastiate pe o distanta destul de mare. In incident nu au fost implicate si alte autoturisme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 Așteptăm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 Poze Unii zic ca a fost atins din spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMoto Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 si pana la urma care este starea motociclistului ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 Acolo....scrie R.I.P....Sper sa ma insel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 21, 2014 Admin Share Postat Martie 21, 2014 (editat) Sper sa nu fie el, dar un motor de-ala avea switch! Editat Martie 21, 2014 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 Nu se vede numarul de inmatriculare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-GeorGe- Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 Daca a fost atins din spate e foarte grav! Un inceput de sezon oribil ... Off : Nu mai faceti reclama la toate grupurile de rahat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 Nu au mai aparut informatii noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M800 Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 Am trecut azi pe la ora 18 prin zona. Motorul era inca acolo, zob facut, am simtit un nod in gat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreicos Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 (editat) Astazi mi-am facut si eu asigurarea la mobra si la cate citesc aici chiar ca plec cu un nod in gat Editat Martie 21, 2014 de andreicos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 Astazi mi-am facut si eu asigurarea la mobra si la cate citesc aici chiar ca plec cu un nod in gat daca faci treaba asta "nod in gat" la fiecare iesire........mai bine stai acasa!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_blues Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 daca faci treaba asta "nod in gat" la fiecare iesire........mai bine stai acasa!!!!! Sau poate are grija si traieste mai mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat Martie 22, 2014 Share Postat Martie 22, 2014 Sper sa nu fie el, dar un motor de-ala avea switch! La fel, sper sa nu fie el, colegul de plimbare de duminica trecuta. Cauciucul e clar acelasi profil. Posesorul e cel cu genunchiere, din ultima poza, e prieten pe fb cu Niko, Tudor Arde-i. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Martie 22, 2014 Share Postat Martie 22, 2014 Vesti despre rider ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 22, 2014 Share Postat Martie 22, 2014 Switch a vandut mobra acum cativa ani unui cascador, care ulterior s-a varsat cu ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei.s Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 (editat) Salut băieți, Despre băiatul de mai sus e vorba(Tudor). M-am întâlnit cu el azi, e ok, un deget în gips, în rest mai multe julituri. Nu își prea amintește ce s-a întâmplat de joi seara, nu știe cum s-a produs accidentul. Editat Martie 24, 2014 de andrei.s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 24, 2014 Admin Share Postat Martie 24, 2014 Ok, din postari dedusesem ca pilotul a murit! Bine ca este in viata, restul se rezolva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roshktu Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 Refacere usoara si rapida! dupa cum arata locul accidentului in acea seara si motorul a scapat foarte bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 wai, asta da veste buna. eu am fost vestitorul negativ, am preluat prost informatiile "de la fata locului" de la niste paznici. SA NE TRAIESTI RIDERE!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate