PzKpfW Postat Februarie 13, 2019 Share Postat Februarie 13, 2019 Foarte tare. Știam că are "ceva background" competițional, dar departe gândul că ar fi ajuns (și măcar să testeze) în F1 - cu atât mai puțin chiar la McLaren. Credeam că s-a oprit la nivel de campionat național de kart/monopost. TIL... N-am ghicit, dar pun una. Pilot, context. ...Nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_knight Postat Februarie 18, 2019 Share Postat Februarie 18, 2019 Asta trebuie sa fie Valentino Rossi, testand Ferrari-ul F2004, la Fiorano (a imprumutat casca lui Schumacher). Parca a fost cam cu 3 secunde mai lent decat recordul lui Schumacher, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Februarie 18, 2019 Share Postat Februarie 18, 2019 El e Doar pilotii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 18, 2019 Share Postat Februarie 18, 2019 Prima poză: cred că Vettel, la primul test cu Red Bull (RB4), Barcelona 2008. A 2-a poză e mult prea mică. Văd doar monopostul, Williams FW20 (1998). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Februarie 18, 2019 Share Postat Februarie 18, 2019 Acum 1 minut, PzKpfW a spus: Prima poză: cred că Vettel, la primul test cu Red Bull (RB4), Barcelona 2008. A 2-a poză e mult prea mică. Văd doar monopostul, Williams FW20 (1998). Nu e Amandoua sunt teste Barcelona amandoua 1998-2008 Nu sunt piloti de F1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 18, 2019 Share Postat Februarie 18, 2019 Ah, Loeb parcă, nu? Dar a fost mai mult PR, Vettel a testat în locul lui Coulthard care avea nu știu ce problemă. Al doilea l-am găsit pe net. Înțeleg de ce nu ai dat poza mai mare, ar fi putut fi recunoscut după cască. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Februarie 18, 2019 Share Postat Februarie 18, 2019 Acum 2 minute, PzKpfW a spus: Ah, Loeb parcă, nu? Dar a fost mai mult PR, Vettel a testat în locul lui Coulthard care avea nu știu ce problemă. Al doilea l-am găsit pe net. Înțeleg de ce nu ai dat poza mai mare, ar fi putut fi recunoscut după cască. Leob A mai fost ultima poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 18, 2019 Share Postat Februarie 18, 2019 Nu știam că poza respectivă a fost făcută la testele de la Barcelona și nu știam că... au schimbat vehiculele între ei. 3 hours ago, Tzitzicat said: Prin deducție, Tommi Mäkinen. Și dacă tot a ieșit mâța din sac, cel din monopostul Williams de mai sus era Mick Doohan. Întrebare: Villeneuve a testat și el VFR-ul și Evo 5? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Februarie 18, 2019 Share Postat Februarie 18, 2019 La 12.02.2019 la 20:47, PzKpfW a spus: Din cate stiu eu...nu Ceilalti doi au iesit in decor cu FW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 7, 2019 Share Postat Martie 7, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 7, 2019 Share Postat Martie 7, 2019 Guță de F1.ManeloPower. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Martie 7, 2019 Share Postat Martie 7, 2019 Acum 2 minute, P T R a spus: Nu e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 7, 2019 Share Postat Martie 7, 2019 După bling și tatuaj: Iannone mafioso. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 7, 2019 Share Postat Martie 7, 2019 Bine bo$$ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Martie 7, 2019 Share Postat Martie 7, 2019 Mai era unul mai sus A ramas fara raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 7, 2019 Share Postat Martie 7, 2019 Acum 4 minute, Tzitzicat a spus: Mai era unul mai sus A ramas fara raspuns La f1 sunt habarnist.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 7, 2019 Share Postat Martie 7, 2019 On 18.02.2019 at 16:56, Tzitzicat said: Nu-mi dau seama după față. Măcar o perspectivă mai mare să fie, să văd ce fel de monopost RedBull este... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 7, 2019 Share Postat Martie 7, 2019 Zici ca e tom cruise Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Martie 7, 2019 Share Postat Martie 7, 2019 Acum 2 minute, P T R a spus: Zici ca e tom cruise El e Acum 27 minute, PzKpfW a spus: Nu-mi dau seama după față. Măcar o perspectivă mai mare să fie, să văd ce fel de monopost RedBull este... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 7, 2019 Share Postat Martie 7, 2019 Ce ochi bun am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Martie 7, 2019 Share Postat Martie 7, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 7, 2019 Share Postat Martie 7, 2019 Hai sa va vad....care e cel mai tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 7, 2019 Share Postat Martie 7, 2019 Chuck Noris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Martie 7, 2019 Share Postat Martie 7, 2019 Acum 1 minut, ivan pedala a spus: Chuck Noris Delta Force Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 7, 2019 Share Postat Martie 7, 2019 On 18.02.2019 at 12:05, dark_knight said: Asta trebuie sa fie Valentino Rossi, testand Ferrari-ul F2004, la Fiorano (a imprumutat casca lui Schumacher). Parca a fost cam cu 3 secunde mai lent decat recordul lui Schumacher, nu? Corect. 41 minutes ago, Tzitzicat said: S-a nimerit să știu poza, altfel mi-ar fi fost greu să recunosc casca: Tom Kristensen testând pentru Williams (Williams FW21, 1999). A testat pentru ei și pe prototipul de FW22 (șasiu FW21 cu motor BMW), și apoi pentru Michelin, care a folosit aceeași mașină pentru a testa anvelopele pentru revenirea lor în competiție în 2001. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate