P T R Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 (editat) pun si eu una cu un foarte mare pilot Editat Aprilie 24, 2014 de P T R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
golf Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 schumi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 al doilea e la mișto, nu se pune ( no 35 ) - pe primul îl mai rumegăm Barry Sheene ? Barry Sheen, da. Un fel de Charlie Sheen al motoGP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 eu, eu ! si eu, si eu )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 @Lorenzo - Wayne Gardner ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 @Lorenzo - Wayne Gardner ? Da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 OK, una de fun ("coechipierii") și una mai grea ("Frankenstein - aragaz cu patru ochi") Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Noboru Ueda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Yeah ! N-aveai cum să nu-l ții minte dacă te uitai la 125 pe vremea aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Se poate trisa prea usor la jocul asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 25, 2014 Autor Share Postat Aprilie 25, 2014 Se poate trisa prea usor la jocul asta... cum asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 (editat) Haide ... nici chiar așa ... scrie și pe motocicletă ( Tetsuya Harada ) - am pus și eu o poză cu el pe post de samurai acum câteva pagini Am pus și clipul cu acel ultim tur cu Capirossi Editat Aprilie 25, 2014 de bibi.audiofil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 cum asa? Pentru ca http://www.google.com/searchbyimage/upload Imi pare rau ca am stricat jocul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Nu-i bai că e fun oricum Mai pui o poză, mai pui o anecdotă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Merge si cu piloti de 4 roate sau mai mult? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 25, 2014 Autor Share Postat Aprilie 25, 2014 Pentru ca http://www.google.com/searchbyimage/upload Imi pare rau ca am stricat jocul. zau ca nu stiam de chestia asta . macar am aflat si eu de o bucatica de tehnologie noua. cred totusi ca putem sa ne angajam sa nu-l folosim Merge si cu piloti de 4 roate sau mai mult? cum vrei. initial am zis sa bagam doar piloti din motoGP/moto2/moto3 ca sa nu devina prea dificil, dar putem sa incercam si cu cei de pe 4 roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Merge si cu piloti de 4 roate sau mai mult? Pana la tiristi straini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Pentru ca http://www.google.com/searchbyimage/upload tare...nici eu nu stiam ca exista asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Am pus și clipul cu acel ultim tur cu Capirossi Memorabil. Eram cam mic si prost si nu prea intelegeam mare lucru, dar de cursa aia imi amintesc. Probabil momentul cel mai coios din cariera lui Capirex. VR46 era si el puradel pe atunci. Iar acum e stafida. Ce trece timpu' domle... Ce am imbatranit... [romanta interbelica pe fundal] Cine e baetii astia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Aprilie 26, 2014 Share Postat Aprilie 26, 2014 Edwards la inceputurile lui cu Yamaha, dar nu il recunosc pe coechipierul lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Aprilie 26, 2014 Share Postat Aprilie 26, 2014 Se poate trisa prea usor la jocul asta... Doar nu-ti imaginezi ca am auzit de Pompiliu Butu (pagina 5) fara ajutorul google. Totusi una e sa cauti pe net ajutandu-te de info ca cele de mai jos sau altele din foto precum nr mobrei, marca/echipa apoi campionatul/anul si sa ajungi la pilot in cele din urma, alta e sa cauti poza in goagle images, aia e 'no-fun, and it defeats the whole purpose of this thread' - vorba ardeleanului Putina istorie nu cred ca strica indicii : Buzau, 1949 Mie imi place asa cum e, si ma bucur sa aflu chestii noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 26, 2014 Share Postat Aprilie 26, 2014 (editat) hai ca pun eu una... Editat Aprilie 26, 2014 de P T R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Aprilie 26, 2014 Share Postat Aprilie 26, 2014 Hai ma... nu mai supara omul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate