-UFO- Postat Aprilie 26, 2014 Share Postat Aprilie 26, 2014 (editat) Hahaaaa,auzi si tu, fiabilitate si pedigree la hornet. Tu ai idee de cand se fabrica seria Z? Au avut de curand aniversarea de 40 de ani...nu ca ar insemna ceva lucrul asta, dar nu vorbesti de pedigree la hornet in comparatie cu Z, atata tot. Ce are in comun kawa Z de acum 40 de ani cu modelul 20XX in afara de nume??? http://www.howcast.com/videos/482916-How-to-Compare-Motorcycle-Models-Motorcycles Editat Aprilie 26, 2014 de TM96UFO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Aprilie 26, 2014 Share Postat Aprilie 26, 2014 hai ca ati dat-o in manele pe topicu omului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 26, 2014 Share Postat Aprilie 26, 2014 Asa ca idee, eu nu vreau sa ma dau in oras decat ocazional, si nici pe o roata nu vreau sa merg. pai si vrei naked sa mergi in afara? Z750 are macar varianta S , sunt destul de rare totusi. eu as lua un FZ8 FAZER + un parbriz DB si o sha cu gel la bani te incadrezi si la un FZ1 ... care e mult mai motocicleta decat ambele in discutie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Aprilie 26, 2014 Share Postat Aprilie 26, 2014 Ce are in comun kawa Z de acum 40 de ani cu modelul 20XX in afara de nume??? http://www.howcast.com/videos/482916-How-to-Compare-Motorcycle-Models-Motorcycles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
p_mihai_ro Postat Aprilie 26, 2014 Autor Share Postat Aprilie 26, 2014 (editat) Am luat in calcul, dar nu am gasit aproape/vechime/uzura pe care o doream. Pe scurt am lasat avans la Hornet. Luni o am acasa (cel putin asa a promis omu'), si dau restu' de banuti. Acu imi ramane doar sa imi amintesc sa merg Zgarieturile pe cadru erau doar asta, niste zgarieturi, Intradevar e cazuta (doar pe o parte, desi e lovita pe ambele), dar parerea mea e ca face banii. Editat Aprilie 26, 2014 de p_mihai_ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Aprilie 26, 2014 Share Postat Aprilie 26, 2014 Daca aveam bani cash pentru o mobra si inca ceva in plus (sa nu ma incurc in 500 de euro de exemplu daca imi placea ceva mult) sigur cautam ceva impecabil, necazuta, nu trantita pe toate partile, colantata sa ascunda defectele de pe vopsea sau cu vanzator dubios. Nu pricep de ce graba asta, e plina lumea de moto la vanzare, azi banii lipsesc, daca ii ai esti rege, poti alege linistit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
p_mihai_ro Postat Aprilie 26, 2014 Autor Share Postat Aprilie 26, 2014 Stii tu ceva mai bun sau doar iti dai cu parerea ca daca ai castiga la loto ce s-ar intampla? Cerinte: Naked standard (nu sport/supersport), 2008+, <10000 km, in jur de 100 cai la 4 cilindri sau 2 cilindri peste 750 cm. ++ Sa fie in sau sa o poata aduce la Iasi. Preferinta sunt europenele dar astea-s cam scumpe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Aprilie 26, 2014 Share Postat Aprilie 26, 2014 Vad ca o iei tare personal, frate. E pacat de banii tai, ca sigur nu ti au picat pleasca. Repet, e plina lumea de motoare: http://www.bikeshop.ro/src.php?Producator_ID=0&Model=&Categorie_ID=2&PretMin=0&PretMax=0&KM=&Vechime=&Putere=&Acte_ID=0&Cmc=cmc%3E%3D600&Locatie=iasi&VechimeAnunt=90&Sort=Pret&SortMode=ASC&app=1000&ID=0&Page=0&lng=ro&tip=am&Email=&act=results Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
p_mihai_ro Postat Aprilie 26, 2014 Autor Share Postat Aprilie 26, 2014 Dupa cum vezi, nu prea se gaseste ce vreau eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Aprilie 26, 2014 Share Postat Aprilie 26, 2014 Asa e, dar motorul nu e un tricou, sa ti iei cate unul in fiecare saptamana, poti avea putina rabdare si sa fii constient ca e de cautat putin. Sau puteai vorbi cu Cosmin Biris, ii dadeai specificatiile si in 2-3 zile omul iti prezenta vreo 10 variante din care puteai alege, iar el verifica personal motorul, fara avans, fara nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian Dutu Postat Mai 1, 2014 Share Postat Mai 1, 2014 Z750 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 Ce ai reusit? Impresii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
p_mihai_ro Postat Mai 2, 2014 Autor Share Postat Mai 2, 2014 Am luat hornetul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 Am luat hornetul. daca pana acum parerile au fost impartite, de acum in colo toti o sa-ti sara in cap cu "nuuuu, trebuia kawa, mare greseala" glumesc (sper!) felicitari pentru achizitie si fara evenimente neplacute! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
p_mihai_ro Postat Mai 2, 2014 Autor Share Postat Mai 2, 2014 Oricum sunt convins ca am facut cea mai buna alegere, orice ati zice voi aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 Oricum sunt convins ca am facut cea mai buna alegere, orice ati zice voi aici. Poate intre cele 2 exemplare... Argumenteaza...pentru curiozitatea mea nebuna, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 Argumenteaza... Nu are cum, eşti hater Honda Da Mihai, ai făcut cea mai bună alegere dintre cele două. S-o stăpâneşti sănătos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
p_mihai_ro Postat Mai 3, 2014 Autor Share Postat Mai 3, 2014 Pai z750 era reparata de nu știu câte ori si vanzatorul e suspicios. De asemenea e 2 ani mai veche si are mai multi km si trebuia inmatriculata in RO. De asemenea, hornetul are preload la telescoapele din fata, pe când Z-ul nu. Pe mine nu mă interesează opinia fanaticilor. Mă interesau doar niște opinii in plus, pentru astea 2 in particular. Așa as fi luat 848-ul, dar era alți bani si alta distracție. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Mai 3, 2014 Share Postat Mai 3, 2014 Am luat hornetul. Bravo! ai facut o alegere inteleapta! Sa de bucuri de el fara incidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate