Sari la conținut

MotoGP la DIGI; Florin Ion & ceilalti comentatori

evil1
 Share

Postări Recomandate

Ca sa fiu on-topic: Salut Florin Ion si Vlad Haralmbie! Un week-end placut va doresc!

Off-topic: era un clip pe youtube si l-am vazut pus aici pe forum dar nu mai retin in ce rubrica...cu o motocicleta (cred ca SV) in care ni se arata ca suna ca un Ducati (dry clutch) iar spre sfarsit era defapt unul care zdranganea niste clopotei langa motocicleta :D Daca stiti clipul, va rog sa imi dati si mie link, ca eu l-am tot cautat dar nu mai dau de el.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 590
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Off-topic: era un clip pe youtube si l-am vazut pus aici pe forum dar nu mai retin in ce rubrica...cu o motocicleta (cred ca SV) in care ni se arata ca suna ca un Ducati (dry clutch) iar spre sfarsit era defapt unul care zdranganea niste clopotei langa motocicleta :D Daca stiti clipul, va rog sa imi dati si mie link, ca eu l-am tot cautat dar nu mai dau de el.

Nu era cu un VTR?

Link spre comentariu

Topicurile ajung cum ajung din cauza voastra, nu din cauza moderatorilor. Iar de supt, grija mare la amigdale, sa nu patesti ceva...

Te simti ca o frecai? Editat de warlock
Link spre comentariu

E tare comentariul BT. Am inceput sa ma acomodez cu el si imi place :D

Au habar despre ce e vorba... spre exemplu la faza cu Colin Edwards cand era sa cada, imediat au spus comentatorii ca sigur e o problema electronica de a pierdut spatele in halul ala. Iar imediat dupa Q1, a dat interviu Colin si a spus ca nu a avut Traction Control si era sa faca highside.

Link spre comentariu

Tocmai ce ii laudam, dar in Q2 si astia au fost cu capul in nori. Ianone a iesit de pe circuit intr-un viraj (era in spatele lui Marc), s-a vazut clar cum a luat-o pe breteaua aia care taie circuitul, si binenteles ca la linia de sosire a aparut cu un timp extraterestru pentru el... si astia se mirau ca "oaaaauuu, Ianone e pe 2... ce timp a reusit sa scoata." Abia dupa ce a aparut pe grafica cu vechiul timp (pe pozitia 6-7) si-au dat seama ca a taiat circuitul. Dupa aia grafica il arata cu GRI pe ianone, dar a fost o eroare ca il aratau iar pe pozitia a doua. Comentatorii iar: "oaaauu... Ianone e pe 2, incredibil". Dupa aia : "ahhh... defapt grafica e cu probleme si il arata aiurea pe Ianone"

Fazele astea ma enervau si la Digi, si vad ca si astia de la BT fac la fel :D Daca nu se vedea pilotul cum paraseste circuitul, mai ziceam sa fii confuz cu grafica aia. Dar cand s-a vazut clar ca ala s-a dus drept pe breteaua aia, e aiurea sa nu iti dai seama.

Link spre comentariu

Io-l suspectez pe Haralambie că nu mai vede bine. De ce spanac nu-și schimbă ochelarii, că doar e doctor!

Tot mereu e contra-timp : când îl are în fața ochilor pe Marquez zice că-i Pedrosa, când se vede undeva un ducatist, iar e Pedrosa, își aruncă Joker-ul folia de pe vizieră și aia se încăpățânează să-i rămână pe mănușă iar Joker-ul scutură din mâini să scape de ea și Vlad al nostru zice că Marc îi face semne de încurajare lui Rossi...

Link spre comentariu

Pe Digi au aratat faza despre care spuneam eu mai sus ca nu am vazut-o din cauza reclamelor la BT? S-a dus Marquez prin pietrisul ala la fani, s-a oprit acolo si le facea cu mana, dupa care s-a ridicat pe varfuri si a pus ambele maini pe ghidon, si.... publicitate :) Intrebarea e ce s-a intamplat dupa aia? A facut burnout, sau doar a plecat din acea zona? Camera era pe el, iar daca Digi au continuat transmisia, sigur ati vazut ce a facut.

Link spre comentariu

Pe Digi au aratat faza despre care spuneam eu mai sus ca nu am vazut-o din cauza reclamelor la BT? S-a dus Marquez prin pietrisul ala la fani, s-a oprit acolo si le facea cu mana, dupa care s-a ridicat pe varfuri si a pus ambele maini pe ghidon, si.... publicitate :) Intrebarea e ce s-a intamplat dupa aia? A facut burnout, sau doar a plecat din acea zona? Camera era pe el, iar daca Digi au continuat transmisia, sigur ati vazut ce a facut.

N-a facut nimic... Si eu asteptam un burnout, dar s-a oprit, a facut cu mana si la revedere.

Link spre comentariu

• 1 month later...

Domule florin astept in cursele ce urmeaza sa nu va mai laudati cu materiale video sau de orice natura lucrate de altcineva si sa precizati sursa.

Editat de P T R
Link spre comentariu

Domnule PTR. Vad ca insisti cu chestia asta. Am spus ca am pregatit un material. Subliniez - am pregatit. Nu am spus ca l-am facut noi. Primim acele materiale inaintea fiecarui week-end de MotoGP. Ce anume te-a deranjat? L-am pregatit si l-am prezentat. Ii multumesc lui 9fingers si imi cer scuze pentru scaparea cu Ducati si cursele pe ploaie.

Link spre comentariu

Deci sunteti tari! Sunt curios daca pana cand termina digisport de transmis MOTOGP-ul o sa invatati sa cititi placutele alea de semnalizare. Ar trebui sa va vedetzi in reluare emisiunea sa vedeti ce semnalizeaza si ce ati comentat.

Link spre comentariu

Pana la urma, n-a fost cine stie ce eroare ca au zis "am pregatit un material". Oricum nu intereseaza pe nimeni daca a muncit cineva de la digi la realizarea unui clip, sau daca e luat de-a gata din alta parte. Telespectatorul se uita, si atat. Nu cred ca zice nimeni: "vai ce tari sunt cei de la digi ca s-au gandit sa faca un asa material". Stam acum sa ne legam de fiecare aspect minor?

Eu trebuie sa recunosc insa ca am renuntat la serviciile Digi si m-am abonat la cablu la un alt furnizor (aveam digi satelit). Nu din cauza comentatorilor, asta e cert ;) Au fost alte motive. De atunci, am urmarit etapele de motogp pe net, pe BT Sport.

Link spre comentariu

Domnule PTR. Vad ca insisti cu chestia asta. Am spus ca am pregatit un material. Subliniez - am pregatit. Nu am spus ca l-am facut noi. Primim acele materiale inaintea fiecarui week-end de MotoGP. Ce anume te-a deranjat? L-am pregatit si l-am prezentat. Ii multumesc lui 9fingers si imi cer scuze pentru scaparea cu Ducati si cursele pe ploaie.

Astept un material pregătit de voi.multumesc

Link spre comentariu