Jorge Lorenzo Postat Mai 10, 2014 Share Postat Mai 10, 2014 Ca sa fiu on-topic: Salut Florin Ion si Vlad Haralmbie! Un week-end placut va doresc! Off-topic: era un clip pe youtube si l-am vazut pus aici pe forum dar nu mai retin in ce rubrica...cu o motocicleta (cred ca SV) in care ni se arata ca suna ca un Ducati (dry clutch) iar spre sfarsit era defapt unul care zdranganea niste clopotei langa motocicleta Daca stiti clipul, va rog sa imi dati si mie link, ca eu l-am tot cautat dar nu mai dau de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Mai 10, 2014 Share Postat Mai 10, 2014 Off-topic: era un clip pe youtube si l-am vazut pus aici pe forum dar nu mai retin in ce rubrica...cu o motocicleta (cred ca SV) in care ni se arata ca suna ca un Ducati (dry clutch) iar spre sfarsit era defapt unul care zdranganea niste clopotei langa motocicleta Daca stiti clipul, va rog sa imi dati si mie link, ca eu l-am tot cautat dar nu mai dau de el. Nu era cu un VTR? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Mai 10, 2014 Share Postat Mai 10, 2014 (editat) Ba da, asta era nu il gaseam, ca eu tot cautam cu SV. Editat Mai 10, 2014 de Jorge Lorenzo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 10, 2014 Share Postat Mai 10, 2014 ....si alti comentatori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Mai 10, 2014 Share Postat Mai 10, 2014 (editat) Topicurile ajung cum ajung din cauza voastra, nu din cauza moderatorilor. Iar de supt, grija mare la amigdale, sa nu patesti ceva... Te simti ca o frecai? Editat Mai 10, 2014 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Mai 17, 2014 Share Postat Mai 17, 2014 E tare comentariul BT. Am inceput sa ma acomodez cu el si imi place Au habar despre ce e vorba... spre exemplu la faza cu Colin Edwards cand era sa cada, imediat au spus comentatorii ca sigur e o problema electronica de a pierdut spatele in halul ala. Iar imediat dupa Q1, a dat interviu Colin si a spus ca nu a avut Traction Control si era sa faca highside. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Mai 17, 2014 Share Postat Mai 17, 2014 Se descurcă și ei cum pot ... deh, nu toți specialiștii au avut plăcerea să concureze în Balcaniadă Mie îmi place că vorbiți singuri pe topicul ăsta. Cînd era de față și interlocutorul, m-am ales cu ouă stricate în cap pentru off-topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Mai 17, 2014 Share Postat Mai 17, 2014 Tocmai ce ii laudam, dar in Q2 si astia au fost cu capul in nori. Ianone a iesit de pe circuit intr-un viraj (era in spatele lui Marc), s-a vazut clar cum a luat-o pe breteaua aia care taie circuitul, si binenteles ca la linia de sosire a aparut cu un timp extraterestru pentru el... si astia se mirau ca "oaaaauuu, Ianone e pe 2... ce timp a reusit sa scoata." Abia dupa ce a aparut pe grafica cu vechiul timp (pe pozitia 6-7) si-au dat seama ca a taiat circuitul. Dupa aia grafica il arata cu GRI pe ianone, dar a fost o eroare ca il aratau iar pe pozitia a doua. Comentatorii iar: "oaaauu... Ianone e pe 2, incredibil". Dupa aia : "ahhh... defapt grafica e cu probleme si il arata aiurea pe Ianone" Fazele astea ma enervau si la Digi, si vad ca si astia de la BT fac la fel Daca nu se vedea pilotul cum paraseste circuitul, mai ziceam sa fii confuz cu grafica aia. Dar cand s-a vazut clar ca ala s-a dus drept pe breteaua aia, e aiurea sa nu iti dai seama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Mai 17, 2014 Share Postat Mai 17, 2014 Deh, se mai întâmplă...poate n-au fost atenți exact în fracțiunea de secundă când se vedea cum Iannone nu se mai poate înscrie pe viraj și o ia aiurea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 18, 2014 Share Postat Mai 18, 2014 Pe haralambie nu prea il aud...se aud motoarele peste vocea lui.salut gestul lui hara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xvs650 Postat Mai 18, 2014 Share Postat Mai 18, 2014 Aloo...Florine tata MM isi arunca protectia de pe viziera...nu il i invita pe Rossi...of of mai mai.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Mai 18, 2014 Share Postat Mai 18, 2014 Firar BT Sportul ma-sii Au luat publicitate chiar cand s-a dus Marquez la fani, si cred ca se pregatea sa faca un burnout dupa ce pozitie luase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 18, 2014 Share Postat Mai 18, 2014 Haralambie e cel care a spus nu florin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Mai 18, 2014 Share Postat Mai 18, 2014 Io-l suspectez pe Haralambie că nu mai vede bine. De ce spanac nu-și schimbă ochelarii, că doar e doctor! Tot mereu e contra-timp : când îl are în fața ochilor pe Marquez zice că-i Pedrosa, când se vede undeva un ducatist, iar e Pedrosa, își aruncă Joker-ul folia de pe vizieră și aia se încăpățânează să-i rămână pe mănușă iar Joker-ul scutură din mâini să scape de ea și Vlad al nostru zice că Marc îi face semne de încurajare lui Rossi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 18, 2014 Share Postat Mai 18, 2014 Probabil de la o anumita varsta mintea ii joaca feste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Mai 18, 2014 Share Postat Mai 18, 2014 Pe Digi au aratat faza despre care spuneam eu mai sus ca nu am vazut-o din cauza reclamelor la BT? S-a dus Marquez prin pietrisul ala la fani, s-a oprit acolo si le facea cu mana, dupa care s-a ridicat pe varfuri si a pus ambele maini pe ghidon, si.... publicitate Intrebarea e ce s-a intamplat dupa aia? A facut burnout, sau doar a plecat din acea zona? Camera era pe el, iar daca Digi au continuat transmisia, sigur ati vazut ce a facut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Mai 18, 2014 Share Postat Mai 18, 2014 Pe Digi au aratat faza despre care spuneam eu mai sus ca nu am vazut-o din cauza reclamelor la BT? S-a dus Marquez prin pietrisul ala la fani, s-a oprit acolo si le facea cu mana, dupa care s-a ridicat pe varfuri si a pus ambele maini pe ghidon, si.... publicitate Intrebarea e ce s-a intamplat dupa aia? A facut burnout, sau doar a plecat din acea zona? Camera era pe el, iar daca Digi au continuat transmisia, sigur ati vazut ce a facut. N-a facut nimic... Si eu asteptam un burnout, dar s-a oprit, a facut cu mana si la revedere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 28, 2014 Share Postat Iunie 28, 2014 (editat) Domule florin astept in cursele ce urmeaza sa nu va mai laudati cu materiale video sau de orice natura lucrate de altcineva si sa precizati sursa. Editat Iunie 28, 2014 de P T R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLORIN DIGI Postat Iunie 28, 2014 Share Postat Iunie 28, 2014 Domnule PTR. Vad ca insisti cu chestia asta. Am spus ca am pregatit un material. Subliniez - am pregatit. Nu am spus ca l-am facut noi. Primim acele materiale inaintea fiecarui week-end de MotoGP. Ce anume te-a deranjat? L-am pregatit si l-am prezentat. Ii multumesc lui 9fingers si imi cer scuze pentru scaparea cu Ducati si cursele pe ploaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Iunie 28, 2014 Share Postat Iunie 28, 2014 L-am pregatit si l-am prezentat. Să înțeleg că pregătiți și cursa de la Sachsenring ? :crack: ( nu este nevoie de un răspuns ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Iunie 28, 2014 Share Postat Iunie 28, 2014 Rat-ai dracu de simpatici P.S e pentru colegii forumisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Iunie 28, 2014 Share Postat Iunie 28, 2014 Deci sunteti tari! Sunt curios daca pana cand termina digisport de transmis MOTOGP-ul o sa invatati sa cititi placutele alea de semnalizare. Ar trebui sa va vedetzi in reluare emisiunea sa vedeti ce semnalizeaza si ce ati comentat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Iunie 28, 2014 Share Postat Iunie 28, 2014 Pana la urma, n-a fost cine stie ce eroare ca au zis "am pregatit un material". Oricum nu intereseaza pe nimeni daca a muncit cineva de la digi la realizarea unui clip, sau daca e luat de-a gata din alta parte. Telespectatorul se uita, si atat. Nu cred ca zice nimeni: "vai ce tari sunt cei de la digi ca s-au gandit sa faca un asa material". Stam acum sa ne legam de fiecare aspect minor? Eu trebuie sa recunosc insa ca am renuntat la serviciile Digi si m-am abonat la cablu la un alt furnizor (aveam digi satelit). Nu din cauza comentatorilor, asta e cert Au fost alte motive. De atunci, am urmarit etapele de motogp pe net, pe BT Sport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 28, 2014 Share Postat Iunie 28, 2014 Domnule PTR. Vad ca insisti cu chestia asta. Am spus ca am pregatit un material. Subliniez - am pregatit. Nu am spus ca l-am facut noi. Primim acele materiale inaintea fiecarui week-end de MotoGP. Ce anume te-a deranjat? L-am pregatit si l-am prezentat. Ii multumesc lui 9fingers si imi cer scuze pentru scaparea cu Ducati si cursele pe ploaie. Astept un material pregătit de voi.multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iunie 29, 2014 Share Postat Iunie 29, 2014 Masochistule! Nu le mai da apă la moară! Lasă-ne, măcar, să ne bucurăm de imagini, dacă sunetul tot vine alterat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate