cmd Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 sunteti bine baieti?cum a fost drumu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 Bun, mancam un gulas. Va asteptam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiugm Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 Ploua? Aici tocmai se pregateste de o furtuna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 pb ! ma bucur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 la bv e vremea numai buna!am vb cu denis si la tg este la fel! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 Super, a confirmat si Alex brv, ramane pentru sambata la 7 AM la OMV Baneasa . Din pacate eu nu mai pot ajunge la 7, voi pleca probabil dupa 8, din motive independente de vointa mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiugm Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 Nici o problema, atunci ne vedem direct la circuit . Drum bun maine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 Drum bun si voua. Ne vedem acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maniakmoto Postat Iunie 7, 2014 Share Postat Iunie 7, 2014 Se mai anunta 2 rookie de la Piatra Neamt pe sambat seara sau duminica dimineata. Ne vedem acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iunie 7, 2014 Share Postat Iunie 7, 2014 O sa fie ea )))) sunt curios cum o sa incapem 15 oameni sub umbrela sau stam cu randu? p.s piatra neamt ne vedem pe circuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maniakmoto Postat Iunie 7, 2014 Share Postat Iunie 7, 2014 sunt curios cum o sa incapem 15 oameni sub umbrela sau stam cu randu? p.s piatra neamt ne vedem pe circuit Facem coada ca la paine ) Ne vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Iunie 7, 2014 Share Postat Iunie 7, 2014 Are cineva o mobra echipata de pista de inchiriat pentru maine +/- poimaine pe Secuiesc? La nevoie ofer garantie cash. Cam tarziu mi-a venit ideea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisU Postat Iunie 7, 2014 Share Postat Iunie 7, 2014 ai pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amstaff Postat Iunie 7, 2014 Share Postat Iunie 7, 2014 Cum e atmosfera la circuit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Iunie 8, 2014 Autor Share Postat Iunie 8, 2014 Vremea a fost foarte buna, circuitul de nota 10, atmosfera foarte misto iar baietii au mers foarte bine. In afara de citeva cazaturi Simbata, totul a fost super fain. Deabea astept urmatoarea iesire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 a fost extraordinar!am exersat si am invatat niste lucruri noi!am avut placerea sa avem langa noi un om extraordinar care a avut placerea sa ne ajute! asteptam urmatoarea iesire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 Hai ca am luat-o cam toti spre casa.Doua zile destul de pline,pe mine m-a luat valul si am fost cam obraznic sambata,ma obisnusem sa franez cam tare pe viraj deja inclinat,mi s-a aratat ca nu e bine ce fac printr-o cazatura. Urmeaza poze si filmulete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 Cazaturi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 odihna placuta baieti!!!! a fost extra tot tnx! multumim Denis si compania,salutari 22ror!!!! ne vedem in iulie! pozele si filmuletele in zilele urmatoare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 Ai intrat cu gixxerul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 va salut, si piciorul meu la fel...o sa tai filmulet cu cazatura si o sa`l impartasesc aici...sper sa fac rost si de pozele de la sabin mi`am luat botezu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maniakmoto Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 A fost o Duminica bestiala. Multumesc lui Alex si lui Jagi pentru pontul cu presiunea spate si discutiile din care am invatat cate ce nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kinkey Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 Pentru mine a fost mult peste ce ma asteptam si am invatat in 2 zile despre mine si motocicleta mea cat nu invatam intr-un an. Multumesc tuturor care au fost acolo si in special lui Denis si Niko pentru poturi si lectii Ne vedem data viitoare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Iunie 9, 2014 Autor Share Postat Iunie 9, 2014 Poze ... p.s. pentru mai multe poze, rezolutie mai mare ( 1920/1080 sau profesionale/poster ), contactati-ma pe PM asteptam urmatoarea iesire Poate mai facem una in a doua jumatate a lunii Iulie. a fost extraordinar!am exersat si am invatat niste lucruri noi! Se vede si pe poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 9, 2014 Share Postat Iunie 9, 2014 ce spuneti de weekendul 11-12 iulie ?primul weekend din iulie sunt ocupat cu o nunta si nu pot sa strig prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate