zyonbv Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 (editat) Un coleg de munca mi-a trimis un mail cu linkul.. Pacat... prea multe accidente....multe mortale. http://adevarul.ro/locale/ploiesti/un-motociclist-murit-dn-1-posada-intrat-contrasens-1_538da70d0d133766a8419f37/index.html Editat Iunie 3, 2014 de zyonbv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 Sunt curios sa aflu cum a ajuns pe contra-sens: neatentie, defectiuni moto sau depasire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Firebl@de Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 Am trecut pe acolo exact cand urcau matocicleta pe platforma (este vb de un Harley portocaliu 883/1200R ) nu am apucat sa vad foarte bine,si cei de la medicina legala tocmai inchideau fermoarul :-(, o scena la care m-am cutremurat RIP Cu cateva minute inainte sa ajung in zona (dinspre Ploiesti) m-a plouat rau.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clitz2003 Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 Offf . Incredibil , mare pacat cand se intampla astfel de evenimente R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mixmagic Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 Se moare si cu Harley? . Cam prea multe in ultima vreme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 rip.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 RIP..pacat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 Se moare si cu Harley? . Cam prea multe in ultima vreme! Se moare cu orice , din pacate . Condoleante familiei . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 Cam multi anul asta! Parca in alti ani nu au fost asa multe accidente. Trist! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 Harley-ul e o motocicleta grea iar daca nu ai cat de cat habar cu serpentinele te poate fura zdravan. Daca mai esti si nou in saua lui si nu ii stii limitele, e si mai nasol. Pacat de el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ady_R_001 Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuckeru Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 Sunt curios sa aflu cum a ajuns pe contra-sens: neatentie, defectiuni moto sau depasire? Se "rateaza"curba,simplu,cat te-ai anclina daca ai pierdut-o iesi larg adica pe contrasens,se poate cu orice de la50cmc pina la2300,nici nu realizezi cind(am patit-o si eu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neagu Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 "Udatura" bat-o vina, mai ales cand este la inceput si nu s-a spalat asfaltul. Odihneasca-se in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 Cum vine aia "Posada-Brasov"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zyonbv Postat Iunie 4, 2014 Autor Share Postat Iunie 4, 2014 Drumul dintre Posada si Brasov...era greu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 Despre rider stim ceva? (in afara ca nu mai este in viata...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Firebl@de Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 cred ca este cetatean strain,la fata locului erau mai multe moto cu nr straine de aici si prezumtia ca este strain,hd a vandut in romania doar 2 bucati din modelul respectiv pe portocaliu,1 este in service la hd (accident mai vechi) si celalalt este in garaj (verificat telefonic),exista si varianta sa fie de al nostru dar cred ca daca era asa aparea cineva sa scrie de el pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_fazer Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 Dumnezeu sa-l ierte. Era un cetatean ceh de 36 de ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 Dumnezeu sa-l ierte. Toţi greşim, unii o singură dată... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate