Dan Olaru Postat Octombrie 9, 2018 Share Postat Octombrie 9, 2018 Scuza-MA , autointitulatule PokemonPeDooRoti . Ti ai exprimat personalitatea , ti am multumit pentru deranj . Nu s asa suptil ca tine si nu are sens sa mi pierd timpul cu o discutie elevata despre genitori sau Praz. Vezi ti de Ma-tale . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Martie 28, 2019 Share Postat Martie 28, 2019 Salut. stie cineva daca razvan mai mestereste, are acelasi numar? Ca am incercat saptamana trecuta sa sun de cateva ori, pauza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 28, 2019 Share Postat Martie 28, 2019 Vezi si tu pe whatsapp cu un mesaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Martie 28, 2019 Share Postat Martie 28, 2019 @Ribo, deci sa inteleg ca e inca activ, si ala i numarul. Bun, atunci il bazai, nu i graba, nu i nimic critic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axxis Postat Februarie 11, 2020 Share Postat Februarie 11, 2020 P.R.O.F.E.S.I.O.N.A.L.I.S.M. !! Mecanici de nota 10 !! Dupa atatea experiente nefericite cu alte service-uri si “mecanici filozofi”, in sfarsit am descoperit un service unde poti merge cu incredere . Sunt multumit pe deplin de calitatea serviciilor . Recomand cu maxima incredere . Voi reveni oricand cu placere . Razvan rulzzzz ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Aprilie 14 Share Postat Aprilie 14 Multumesc Razvan, merge bine mobra ... ramin dator cu o "bere"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leonard 81 Postat Octombrie 14 Share Postat Octombrie 14 Cel mai prost mecanic de moto care l-am văzut în 45 ani..mi-a faramat un motor și după numai răspundeam la telefon....nici pt un schimb de ulei ni recomand Răzvan "rahat "de la complex axa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate