share_khan Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Ahoi...cine are un parbriz de vanzare, sau daca stiti unde pot gasi unul la un pret bun. mc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Am rezolvat problema. Am gasit un surub mai lung cu aprox 1 cm. A intrat perfect iar ptr a presa bine am pus 2 seibi si un grover care sa apese pe capac, E perfect si nu mai curge nimik! Congrats! Ti-am zis ca functioneaza. Varianta cu lipiciul nu cred ca era eficienta. Ahoi...cine are un parbriz de vanzare, sau daca stiti unde pot gasi unul la un pret bun. mc frumos /index.php?/topic/694158-vand-parbtiz-chopper/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Buna, va scriu din nou, de data asta cu o mica problema/intrebare. Este posibil ca Starul meu sa consume 9L/100KM? Asta imi da spritmonitor.de: http://www.spritmonitor.de/en/detail/566457.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Slash28 Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 salutare, am farul bulit, nu reusesc sa-l repar si sa stea locului, vibreaza si se misca in mers am cumparat la el o gramada cleme si surubele si m-am saturat, nu ma pricep. vreau altul. stie cineva sau are un far de dragstar 650 classic, vm02 2002 ? il cumpar second pe tot complet. sau daca cineva ma poate ajuta sa se uite la el si sa-l repare, sunt din Constanta. Radu 0758100200 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_joe Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 salutare, am farul bulit,....... http://www.bikeshop.ro/accesorii/anunturi-vanzare-accesorii-echipament-motociclete-second-hand-far+original+yamaha+xvs6501100+drag+star-184155.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Buna, va scriu din nou, de data asta cu o mica problema/intrebare. Este posibil ca Starul meu sa consume 9L/100KM? Asta imi da spritmonitor.de: http://www.spritmonitor.de/en/detail/566457.html Ahoi! VAII nici vorba, eu cu al meu am scos 4,3L/100 de km la un mers de 40-50km/h in localitate si maxim 95-100km/h in afara. Iar la un mers putin mai alert pana in 120km/h am scos 5L/100 de km. Apropo eu luna viitoare planuiesc o calatorie intre 17-27 mai in o tura pe urmatorul traseu Gheorgheni - Brasov - Buzau - Galat sau Braila - Tulcea (a-si vrea sa ajung la Gura Portitei cu motorul daca se poate sa stau 2 zile si o noapte la mare la cort) Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara - Cluj - Zalau - Cluj - Tg.Mures - Gheorgheni. Si ma gandeam la o mica intalnire de Star Owners pe undeva....daca e chef!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Salutare fratilor, ajutati-ma. Astazi in drum spre serviciu am luat un damb... moment in care mi-a sarit busonul (capacul) de la rezervor (stiu ca probabil e un caz unic)... trecand peste unicitate de unde naiba fac rost rapid de unul? Am sunat la reprezentanta si pe langa un cost de 110 euro mai trebuie sa stept si 7 zile please help Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Salutare fratilor, ajutati-ma. Astazi in drum spre serviciu am luat un damb... moment in care mi-a sarit busonul (capacul) de la rezervor (stiu ca probabil e un caz unic)... trecand peste unicitate de unde naiba fac rost rapid de unul? Am sunat la reprezentanta si pe langa un cost de 110 euro mai trebuie sa stept si 7 zile please help vad ca intreba si gor-dog... au venit extraterestrii sau ce? eu n-am mai auzit pana acum sa ramai fara buson, dar nah, sa zicem ca se intampla. Totusi, 2 in acelasi timp? cea mai sigura cale pentru un buson nou e Yamaha - Motodynamics e importatorul sau orice alt dealer. Preturile sunt la fel si la dealeri si la importatori. Daca stiti cine se ocupa cu adus piese din dezmembrari hai sa facem o lista. Nu se stie cand ai nevoie de ceva. Eu unul stiu ca exista oameni care se ocupa cu asa ceva, dar nu stiu cine sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Salutare fratilor, ajutati-ma. Astazi in drum spre serviciu am luat un damb... moment in care mi-a sarit busonul (capacul) de la rezervor (stiu ca probabil e un caz unic)... trecand peste unicitate de unde naiba fac rost rapid de unul? Am sunat la reprezentanta si pe langa un cost de 110 euro mai trebuie sa stept si 7 zile please help Of, mai Stelica. Am cautat dar cu parere de rau, n-am gasit nimic stiu ca era un dragstar pt dezmembrat pe bikeshop dar vad ca a disparut... Cred ca tot la Yamaha e ultima solutie. 110 euro? frateeeee..... Salutare fratilor, ajutati-ma. Astazi in drum spre serviciu am luat un damb... moment in care mi-a sarit busonul (capacul) de la rezervor (stiu ca probabil e un caz unic)... trecand peste unicitate de unde naiba fac rost rapid de unul? Am sunat la reprezentanta si pe langa un cost de 110 euro mai trebuie sa stept si 7 zile please help Revin, ce diametru ai? pe okazii sunt o carca dar nu pt dragstar. Poate gasesti o solutie temporata totusi: http://www.okazii.ro/buson-auto/buson-rezervor/buson-rezervor-camion-crom-diam-60mm-21-a124153856 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 (editat) Bogdane... si mie mi s-a parut exorbitant... 110 euro mi s epare o avere pentru un buson de cacao. Una peste alta am vb cu metricmotion si a gasit ceva original din stat dar fara cheie la 290 de lei... problema e ca vine cam in 2 saptamani. Acum cauta sa vada daca gaseste produsul similar pe europa astfel incat sa se inumatateasca perioada.... nu si pretul :-)). Asta-i viata ... oricum o caruta de bani. DStar - cred ca ar fi util sa avem niste linkuri cdu dezmembrari de Staruri Editat Aprilie 19, 2013 de steliadis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Ahoi! VAII nici vorba, eu cu al meu am scos 4,3L/100 de km la un mers de 40-50km/h in localitate si maxim 95-100km/h in afara. Iar la un mers putin mai alert pana in 120km/h am scos 5L/100 de km. Apropo eu luna viitoare planuiesc o calatorie intre 17-27 mai in o tura pe urmatorul traseu Gheorgheni - Brasov - Buzau - Galat sau Braila - Tulcea (a-si vrea sa ajung la Gura Portitei cu motorul daca se poate sa stau 2 zile si o noapte la mare la cort) Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara - Cluj - Zalau - Cluj - Tg.Mures - Gheorgheni. Si ma gandeam la o mica intalnire de Star Owners pe undeva....daca e chef!!! E chef, e chef, cum sa nu! Nu care cumva sa indraznesti sa nu dai un semn cand esti in apropiere de Cluj! Hai norock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 o solutie ar fi asta: http://www.kuryakyn.com/Products/4141/Deco-Gas-Cap http://www.kuryakyn.com/Products/4251/Easy-Turn-Dipstick-Cap http://www.kuryakyn.com/Products/1781/Replacement-Gas-Caps dar trebuie intrebat daca se potrivesc pentru dragstar daca vin din US o sa ai de asteptat, dar partea buna e ca o sa ai un buson unicat - cel mai smecher din Romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 arata super bine... le dau un email Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Salutare fratilor, ajutati-ma. Astazi in drum spre serviciu am luat un damb... moment in care mi-a sarit busonul (capacul) de la rezervor (stiu ca probabil e un caz unic)... trecand peste unicitate de unde naiba fac rost rapid de unul? Am sunat la reprezentanta si pe langa un cost de 110 euro mai trebuie sa stept si 7 zile please help Salut, nu-i caz unic, se intampla relativ des, busonul are in constructia lui doua suruburi (se vad cu el scos) care incet-incet se slabesc, pana sfarsesc prin a cadea (cel putin unul din ele), iar rezultatul este ca nu mai strange busonul pe gura rezervorului si poate cadea... Un prieten de-al meu a patit-o anul trecut, iar eu personal am unul din suruburile alea in rezervor pe undeva... Merita sa le verificati si ceilalti care inca mai aveti busoanele Hai norock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 No asta da intamplare cu busonul, eu n-am avut problema asta pana acuma si sper nici sa nu o am. @stcimponeriu categoric ne auzim si ne intalnim daca totul decurge conform planului. Hai si tu la tura sau la o intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lake_of_tears Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 hihi, si la mine un surub e prin rezervor pe undeva, ma gandeam sa incerc sa-l scot cu un magnet. in alta ordine de idei, Lordule musai sa dai un semn cand ajungi pe plaiurile clujene nume' bine & doamne-agiuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 @lake_of_tears Cu siguranta ajung pentruca fratele meu sta in Cluj \m/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 No asta da intamplare cu busonul, eu n-am avut problema asta pana acuma si sper nici sa nu o am. @stcimponeriu categoric ne auzim si ne intalnim daca totul decurge conform planului. Hai si tu la tura sau la o intalnire si la mine se aud acum in rezervor... as aca Lordule bine ar fi sa verifici cum stau suruburile tale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 si la mine se aud acum in rezervor... as aca Lordule bine ar fi sa verifici cum stau suruburile tale La mine acuma sunt jos ca am vopsit tot motorul si am dat totul jos de pe rezervor, asa ca le strang cand il asamblez la loc \m/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gor_dog Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Salutare fratilor, ajutati-ma. Astazi in drum spre serviciu am luat un damb... moment in care mi-a sarit busonul (capacul) de la rezervor (stiu ca probabil e un caz unic)... trecand peste unicitate de unde naiba fac rost rapid de unul? Am sunat la reprezentanta si pe langa un cost de 110 euro mai trebuie sa stept si 7 zile please help salut! sa stii ca nu este un caz unic...si mie mi s-au desurubat / slabit suruburile de strangere al busonului si l-am pierdut in mers, pe camp....am avut noroc ca am recuperat piesele de pe camp, iar restul au cazut in rezervor (de unde le-am pescuit)....arculetele le-am improvizat din arcurile de la pix si bricheta!....am avut noroc cu Bunicu', el a lucrat 4 ore ca sa refaca busonul!.....asa am invatat ca trebuie verificaet periodic suruburile de strangere ale busonului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 Ma simt neglijat Goe ! De aportul meu "intelectual" nu ai pomenit nimic, plus ca Bunicul a beneficiat de experienta necazului meu anterior ( aceasi problema "busoneasca"). Sunt convins ca o sa rezolvi frustrarea mea cu "una mica" joi la Cheer's ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gor_dog Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 Ma simt neglijat Goe ! De aportul meu "intelectual" nu ai pomenit nimic, plus ca Bunicul a beneficiat de experienta necazului meu anterior ( aceasi problema "busoneasca"). Sunt convins ca o sa rezolvi frustrarea mea cu "una mica" joi la Cheer's ?! ai dreptate Luci, scuzele mele! este adevarat, am beneficiat din plin si de suportul moral si intelectual al lui Luci, in timpul "recompunerii" busonului....sa se inteleaga ca acest suport a constat intr-o doza marita de facut misto la adresa mea!!!....oricum, multumesc amandurora!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 acum eu am alta intrebare... faptgul ca sunt piesele alea in rezervor reprezinta vreo problema? de ruginit nu cred ca s epoate pune problema in benzina... desi la benzina pe care o avem noi... dar ma gandesc la alte impuritati ce pot aparea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 Nu-i nici un bai.Eu am inca surubul in rezervor si nu are ce sa se intample. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix78 Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 ok,ok, mai am inteles .... maine verific si eu despre ce e varba .... suruburi deci .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate