doctoroo Postat Octombrie 18, 2014 Share Postat Octombrie 18, 2014 Macar ca se vorbeste mai mult pe forum despre motociclete, trase, setari...si mai putin mistouri, discutii inutile despre accidente si gramatica si tot e bun la ceva circuitul respectiv. Sper sa se vada si in statistica accidentelor si in reducerea numarului de moto-cocalari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Octombrie 18, 2014 Share Postat Octombrie 18, 2014 Nu cred...tocmai am vazut un film pe fb cu un prost cu 200 pe magheru...cica era recordu lui personal 202 kmh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Octombrie 18, 2014 Share Postat Octombrie 18, 2014 Nu cred...tocmai am vazut un film pe fb cu un prost cu 200 pe magheru...cica era recordu lui personal 202 kmh De fapt cam da...idiotii raman idioti. Dar macar acum poti sa.i pui la punct cu "cat timp scoti pe...?" pe semaforisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.moto Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 cred ca vin si eu miercuri pe motocicleta pina la circuit. si daca tot vin poate ma si dau putin. cred ca o sa plec pe la 10 din bucuresti. dan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 noob question - cu echipament textil se intra pe circuit, sau "trebe pele"? nu de altceva, da' combi-ul nu ma mai prea incape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Octombrie 20, 2014 Autor Share Postat Octombrie 20, 2014 Avem noroc, se anunta vreme frumoasa 18-20 de grade. noob question - cu echipament textil se intra pe circuit, sau "trebe pele"? nu de altceva, da' combi-ul nu ma mai prea incape Cel mai bine este sa-l intrebi pe Ionut. Da-i un telefon, mail sau contacteaza-l pe facebook. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 probabil la primavara ca am bagat deja motorul la cotetz.. dar eram curios. poate trec o data sa casc gura, trag o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 (editat) Mi'am sters Facibuciul si nu mai pot sa vad p'acolea ce/cum/cand ... pls, puteti sa'mi spuneti si mie la ce ora se da adunarea pe 22 pt sesiunea de scoala ? Si inca o intrebare: daca vin cu un cauciuc de rezerva'n masina, are cine sa'mi schimbe anvelopa acolo si cam la cat se ridica deranjul ?(s'o dea jos pe asta de strada si s'o puna p'aia mai agresiva si la final sa faca operatiunea invers) Editat Octombrie 20, 2014 de SyDemon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 (editat) 25 ron daca dai tu roata jos 50 ron daca toata operatiunea o sa fie facuta de ei dat jos de pe motocicleta/montat pe motocicleta » Post actualizat in 20 Oct 2014 12:51 am intrebat data trecuta pentru un prieten Editat Octombrie 20, 2014 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 Merci cmd. Inclin sa zic ca o sa fiu prezent miercuri... inca nu's 100% convins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 * am pus poza intr-o rezolutie mai buna,sper sa se vada ok acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Octombrie 20, 2014 Autor Share Postat Octombrie 20, 2014 Si inca o intrebare: daca vin cu un cauciuc de rezerva'n masina, are cine sa'mi schimbe anvelopa acolo si cam la cat se ridica deranjul ?(s'o dea jos pe asta de strada si s'o puna p'aia mai agresiva si la final sa faca operatiunea invers) Ce cauciucuri ai pe ea acum ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 (editat) Pe fatza Michelin Pilot Power Supersport cu vre'o 5.000 km Pe spate Pireli Angel GT (190) cu vre'o 1300 km la activ (si ma gandeam sa'l inlocuiesc cu un Pilot Power Supersport - ca s'asa il tin degeaba in debara - si pe strada nu mai merg cu asa ceva in vecii vecilor amin - povestea cu dezintegratu in mers....bla bla bla) Editat Octombrie 20, 2014 de SyDemon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Octombrie 20, 2014 Autor Share Postat Octombrie 20, 2014 Ai avut tu ghinion cu ala, se mai intimpla. Altfel, sunt foarte bune cauciucurile, se incalzesc repede, se apleaca usor si au aderenta foarte buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 10460362_750536661666158_4588906114245697655_n.jpg 25 ron daca dai tu roata jos 50 ron daca toata operatiunea o sa fie facuta de ei dat jos de pe motocicleta/montat pe motocicleta 25 ron ca sa-ti schimbe cauciucul? WTF dude.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleks13 Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 (editat) Care se baga 27-30 oct la Serres? 3 locuri disponibile pentru motoPentru detalii 0763 048 903, 0766 905 323, 0723 088 875 http://www.meteoblue.com/en/greece/weather-s%C3%A9rres/14-dayshttp://www.meteoblue.com/en/greece/weather-s%C3%A9rres/14-days Editat Octombrie 20, 2014 de aleks13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 21, 2014 Share Postat Octombrie 21, 2014 25 ron ca sa-ti schimbe cauciucul? WTF dude.... Daca stii pe altcineva mai ieftin, la circuitul Adancata, spune-mi si mie. Daca vrei mai ieftin, 10ron, mergi cu roata la vulcanizare in oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 21, 2014 Share Postat Octombrie 21, 2014 Ma uit pe prognoze si imi dau seama ca sunt ultimele zile de iesit cu motorul (pentru mine, ca sunt friguros) asa ca mi-as lua liber maine sa vin si eu la atarnat pe acolo. Asa ca poate ne vedem pe acolo pe la pranz, vin odata cu caldura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Octombrie 21, 2014 Share Postat Octombrie 21, 2014 http://vremea.kappa.ro/ialomita/jilavele.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Octombrie 21, 2014 Autor Share Postat Octombrie 21, 2014 Niko, nu intri deloc ? Vi doar in inspectie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 21, 2014 Share Postat Octombrie 21, 2014 Niko, nu intri deloc ? Vi doar in inspectie ? Da. Stii sentimentul ala in motociclism cand ai impresia ca o vei comite? Ma macina de ceva timp! ) Asa ca stau cuminte pana sezonul viitor, pregatim mai bine motoreta,etc,forte proaspete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Octombrie 21, 2014 Autor Share Postat Octombrie 21, 2014 Da. Stii sentimentul ala in motociclism cand ai impresia ca o vei comite? Ma macina de ceva timp! ) Inteleg la ce te referi, eu il am tot timpul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 21, 2014 Share Postat Octombrie 21, 2014 25 ron ca sa-ti schimbe cauciucul? WTF dude.... man ce dracu te miri 25 ron inseamna 5.5 euro o bere amarata in alimentara in norvegia mie nu au vrut sa mi demonteze/monteze anvelopa dupa ce am dat pe ea 220 euro la ALTA anvelopa care in tara o luam la 100 euro la 50 RON/anvelopa daca baga demontat, montat, echilibrat pe aparat si plumbi este OK daca stai si te gandesti mai e si la botul calului operatiunea aici chiar imi par ok preturile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Octombrie 21, 2014 Share Postat Octombrie 21, 2014 (editat) Daca stii pe altcineva mai ieftin, la circuitul Adancata, spune-mi si mie. Daca vrei mai ieftin, 10ron, mergi cu roata la vulcanizare in oras. mda, te inteleg. fiecare vrea sa manance o paine atunci cand are ocazia. la mine era vreo 7lei parca. » Post actualizat in 21 Oct 2014 16:04 man ce dracu te miri 25 ron inseamna 5.5 euro o bere amarata in alimentara in norvegia mie nu au vrut sa mi demonteze/monteze anvelopa dupa ce am dat pe ea 220 euro la ALTA anvelopa care in tara o luam la 100 euro la 50 RON/anvelopa daca baga demontat, montat, echilibrat pe aparat si plumbi este OK daca stai si te gandesti mai e si la botul calului operatiunea aici chiar imi par ok preturile mna, eu eram mirat dupa ce am analizat cu pretul care-l dadeam eu. apoi am realizat ca e cam la botul calului si nu ai alta varianta. doar daca aduni vreo 10roti si te duci cu toate la o vulcanizare. dar tare cred ca tot pe acolo ajungi. ultima varianta e sa vii cu roata de rezerva de acasa. e cel mai easy asa. Editat Octombrie 21, 2014 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Octombrie 21, 2014 Share Postat Octombrie 21, 2014 Gata m'am hotarat! La ora 06:00 maine dimineata o iau din loc spre Adancata - ca incepe scoala, gen O sa scot pe pista pana la urma Angel GT'ul ... ca la skilul meu pe circuite (fix pix) nu cred ca o sa ajung in postura sa nu am suficienta aderente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate