crisU Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 M-am dat si la 9 grade si nu e asa rau, oricum ti se face cald de la efort Iar daca te incalzesti bine (cum ar si trebui) cu niste flotari/genuflexiuni/stretching nu mai simti nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 Am gasit o filmare cu antrenamentele de ieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinCbr900rr Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 salut! am participat si eu la trackdays sambata si duminica. afara frigut dar odata pe motor nu mai simti nimica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2xghe Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 (editat) Bravo baieti, ati spart gheata! Cum e asfaltul? s-au facut vibratoare, spatii degajare, etc? Editat Martie 15, 2015 de 2xghe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinCbr900rr Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 (editat) nu sau facut vibratoarele. chiar azi am luat noroi cu genunchiul intro curba luata mai starns. nici spatiile de degajare nu sunt facute.(daca te referi dupa linia dreapta) » Post actualizat in 15 Mar 2015 21:31 personal gasesc aderenta chiar bunicica, mai sunt cateva denivelari dar nu sunt eu la nivelul la care sa ma incurce alea asa mult Editat Martie 15, 2015 de SorinCbr900rr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Martie 16, 2015 Share Postat Martie 16, 2015 La ce noroaie sint acolo, se gindeste cineva ce se poate intimpla daca rateaza , chiar si la 50-60km/h o curba si intra drept in mocirla? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin10 Postat Martie 16, 2015 Share Postat Martie 16, 2015 La ce noroaie sint acolo, se gindeste cineva ce se poate intimpla daca rateaza , chiar si la 50-60km/h o curba si intra drept in mocirla? Ma jagi ma .. tot nu ti-a trecut supararea pe circuitul asta ?? dar de ce esti asa suparat ....sunt si ei la inceput . ce? tu la 2 ani mergeai pe tricicleta intr-o roata ? Hai soare sa se usuce mocirla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Martie 16, 2015 Share Postat Martie 16, 2015 Stiti careva daca in aprilie se va desfasura etapa de viteza pe circuit? Asa am auzit zvonuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Martie 16, 2015 Share Postat Martie 16, 2015 http://motorparkromania.ro/calendar-2/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Martie 16, 2015 Share Postat Martie 16, 2015 bun bun...dar wc`uri au facut? dushuri ceva? tot nu ti-a trecut supararea pe circuitul asta ?? n`ai cums a nu fii suparat cand trebuie sa dai 70 de euro pe zi pt...in banii astia iti oferea niste asfalt pe camp...n`ai minim de comfort acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Martie 16, 2015 Autor Share Postat Martie 16, 2015 Incet incet lucrurile se vor ameliora, asa e la inceput. SorinCbr900rr, aproximativ, cite motoare au fost la trackday ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 16, 2015 Share Postat Martie 16, 2015 Am gasit o filmare cu antrenamentele de ieri FOARTE TARE FILMAREA!!!!! bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinCbr900rr Postat Martie 16, 2015 Share Postat Martie 16, 2015 Sambata am fost 6 cred si dumunica 10 aproximativ. Toalete publice erau. Curent doar de la generatoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin10 Postat Martie 16, 2015 Share Postat Martie 16, 2015 bun bun...dar wc`uri au facut? dushuri ceva? n`ai cums a nu fii suparat cand trebuie sa dai 70 de euro pe zi pt...in banii astia iti oferea niste asfalt pe camp...n`ai minim de comfort acolo Salut Cristi...sunt total de acord cu tine ,dar ei (paton sau administrator sau cine e pe acolo.....) detin monopolul in momentul de fata si asta ofera....cum ai zis tu ......asfalt pe camp..Dar a initiat cineva vreun protest fata de acest lucru??? si stai sa vezi daca nu vor mari la 80 e pe zi Respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Martie 16, 2015 Share Postat Martie 16, 2015 Dar a initiat cineva vreun protest fata de acest lucru??? circuitul de la adancata e o minune pt noi...dar raportul calitate pret...lasa de dorit nu ai cum sa protestezi impotriva unui privat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Martie 16, 2015 Share Postat Martie 16, 2015 Intrebarea e: au terminat de asfaltat ultima portiune/bucla? Cand mai e timp de santier avand in vedere ca fiecare weekend e inchiriat pana in noiembrie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinCbr900rr Postat Martie 16, 2015 Share Postat Martie 16, 2015 Nu e terminata ultima bucla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Martie 16, 2015 Share Postat Martie 16, 2015 Eu protestez prin faptul ca nu ma dau. Prefer sa dau 1000 euro si sa ma dau pe Brno sau Slovakia, 5 zile/an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Martie 22, 2015 Share Postat Martie 22, 2015 Azi va asteptam la Track Day pe MotorPark AUTO si MOTO! Sesiunile sunt de 20 de minute! AUTO - 100 lei / sesiune MOTO - 60 lei / sesiune In intervalul 12.00 - 13.00, la o sesiune cumpărată primiți una gratuit! Profitați din plin de aceasta zi superba cu mult soare! Postat pe pagina oficiala de facebook a Motorpark, buna oferta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Martie 22, 2015 Share Postat Martie 22, 2015 Bine ca nu anunta la 5 dupa amiaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 Ce se mai spune acum? O ironie, ceva ?! Ma jagi ma .. tot nu ti-a trecut supararea pe circuitul asta ?? dar de ce esti asa suparat ....sunt si ei la inceput . ce? tu la 2 ani mergeai pe tricicleta intr-o roata ? Hai soare sa se usuce mocirla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 (editat) Ironicii sint de regula cei ce nu au patit-o nasol , inca. Editat Aprilie 3, 2015 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Aprilie 4, 2015 Share Postat Aprilie 4, 2015 totusi, nu au anuntat si ei cand au de gand sa puna la punct si aspectul siguranta?! p.s. nu sunt 100% sigur, dar cred ca intr-o tara mai vestica nici nu ii lasau sa dea drumu' la vreun vehicul pe circuit pana nu se asigurau ca este definitivat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Aprilie 4, 2015 Share Postat Aprilie 4, 2015 copy/paste " La Cupa Motor Park, Bogdan Nicolov, președintele Uniunii Europene de Motociclism și al Federației Bulgare, a acordat omologarea circuitului de la Adancata și pentru organizarea unei etape de Campionat Est-European de Viteza. Etapa este programată weekendul 21-23 august." » Post actualizat in 04 Apr 2015 08:08va mai mira ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Aprilie 4, 2015 Share Postat Aprilie 4, 2015 pana pe 21-23 August mai sunt niste luni in care se pot rezolva problemele...sa speram. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate