ianachim Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 o filmare de pe un bmw r1200gs si cat ai scos man......? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 Foarte frumoasa filmare Dan,felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.moto Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 nu pentru timp am mers.cel mai bun 1.56 si multumesc pentru felicitari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Aprilie 29, 2015 Autor Share Postat Aprilie 29, 2015 o filmare de pe un bmw r1200gs Foarte tare, felicitari si la cit mai multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 Cam urat lua interiorul baiatul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 este o fata ,felicitari ei ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 Ah.. felicitari ei dar mi se pare periculos, poate intra in cel aflat pe trasa ideala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 (editat) este o fata ,felicitari ei ! am impresia ca a fost prietenul fetei. fata a concurat la Hobby si prietenul fetei la Rookie pe aceeasi motocicleta. eu parca asa am vazut. Editat Aprilie 30, 2015 de stRADu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 nu am fost sa vad cine/ce/cum , eu de fiecare data dadeam de fata pe circuit ,felicitarile raman oricum . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 (editat) Robert Muresan va concura pe 3 mai la Adancata. http://cnmvr.ro/robert-muresan-va-concura-la-clasa-superbike/ Editat Aprilie 30, 2015 de theos_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 o sa fie un duel frumos ,sper sa vad un tur sub 1:27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 Din pacate Mistode nu vine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 Poate vine Choy sa ii linisteasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 Nu vine ca a aflat de Muresan. Mistode a concurat la mai toate etapele de FRM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Mai 1, 2015 Share Postat Mai 1, 2015 Cel mai bun timp azi: 1.27.286 Robert Muresan Maine se anunta ploaie. Cam putini participanti totusi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Mai 1, 2015 Share Postat Mai 1, 2015 Ai vazut si tu ce inseamna FRM, ai fost prezent si la ROSBK. De ce crezi ca-s asa putini? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Mai 1, 2015 Share Postat Mai 1, 2015 Nu ma pronunt decat din punctul de vedere al unui fan: sa vedem pe cei mai buni laolalta in concurs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calimero2003 Postat Mai 1, 2015 Share Postat Mai 1, 2015 o sa fie un duel frumos ,sper sa vad un tur sub 1:27 Daca o sa fie vreme buna cu siguranta o sa vezi ... era sa vezi de azi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aka` Postat Mai 1, 2015 Share Postat Mai 1, 2015 Pun si eu o intrebare, sper sa nu imi sariti in cap. E loc de spectatori pe acolo? ca n-am fost pana acum.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Mai 1, 2015 Share Postat Mai 1, 2015 Este loc in zona boxelor, ii vezi la viteza maxima sau (unde mi-a placut mie) in stanga de tot la borna de 200 metri unde vezi franarea violenta, roti topaind, rateuri de ti se ridica parul pe ceafa. Din pacate, zona virajata se vede cam in departare si de la acelasi nivel. Era vorba sa construiasca tribune deasupra boxelor. Intrebare: cum poti ajunge comisar de cursa? (Sau fotograf pe la apexuri?) » Post actualizat in 01 May 2015 18:49 Cel mai bun timp azi: 1.27.286 Robert Muresan Maine se anunta ploaie. Cam putini participanti totusi Pardon 1.26.473 Cazacu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Mai 1, 2015 Share Postat Mai 1, 2015 Este loc in zona boxelor, ii vezi la viteza maxima sau (unde mi-a placut mie) in stanga de tot la borna de 200 metri unde vezi franarea violenta, roti topaind, rateuri de ti se ridica parul pe ceafa. Din pacate, zona virajata se vede cam in departare si de la acelasi nivel. Era vorba sa construiasca tribune deasupra boxelor. Intrebare: cum poti ajunge comisar de cursa? (Sau fotograf pe la apexuri?) Pentru comisar nu stiu sa iti raspund. Dar daca vrei sa faci poze platesti o taxa de 150 lei care ti se returneaza cand termini cu pozatul. Si te postezi unde vrei, poti sa schimbi locurile... E un fel de "amenda" in caz ca incalci regulile. Trebuie sa ai neaparat vesta reflectorizanta (in caz ca nu ai cred ca te ajuta ei daca nu ma insel). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calimero2003 Postat Mai 1, 2015 Share Postat Mai 1, 2015 Este loc in zona boxelor, ii vezi la viteza maxima sau (unde mi-a placut mie) in stanga de tot la borna de 200 metri unde vezi franarea violenta, roti topaind, rateuri de ti se ridica parul pe ceafa. Din pacate, zona virajata se vede cam in departare si de la acelasi nivel. Era vorba sa construiasca tribune deasupra boxelor. Intrebare: cum poti ajunge comisar de cursa? (Sau fotograf pe la apexuri?) » Post actualizat in 01 May 2015 18:49 Pardon 1.26.473 Cazacu Robi 1.26.839 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Slice&Dice Postat Mai 2, 2015 Share Postat Mai 2, 2015 Eu eram cu CBR-ul portocaliu si era sa ma scoata de pe traseu baiatul dar pana la urma a fost ok. Pacat de ambitii aiurea la o cursa de divertisment, zic eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi82 Postat Mai 2, 2015 Share Postat Mai 2, 2015 la ce ora incep cursele duminica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Mai 2, 2015 Share Postat Mai 2, 2015 Eu eram cu CBR-ul portocaliu si era sa ma scoata de pe traseu baiatul dar pana la urma a fost ok. Pacat de ambitii aiurea la o cursa de divertisment, zic eu. Tu esti ? Esti in regula ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate