OfficialBizkit Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 (editat) Acum 20 de minute cand treceam pe soseaua Antieriana in zona pietei 13 septembrie,am observat un motor negru (Honda parca,ceva touring,neagra) intins pe jos..si la vreo 400-500 de metrii mai in spate langa trecerea de pietoni am observat cum cei de la smurd il urcau pe motociclist in amubulanta iar pe biciclist incercau sa il resusciteze.Din cate am inteles motociclistul cu pasager avea viteza,iar biciclistul traversa PE bicicleta,el nu a apucat sa il vada si s-ar fi aruncat de pe motor,s-a ales cu o mana rupta,biciclistul se afla in stare grava.Martorii mi-au spus ca da avea viteza,si apucat sa franeze,dar nu ineajuns se pare. Mai multe detalii nu am reusit sa aflu.. » Post actualizat in 18 Sep 2014 13:12Poze Editat Septembrie 18, 2014 de OfficialBizkit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SheriffC Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 Trecerile de pietoni sunt pentru PIETONI,NU PENTRU BICICLISTI.Asta cu viteza e...istorie.Stiau aia ca avea viteza.. sanatate colegului,asteptam vesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GuLL1v3R Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 La expertiza se afla si viteza, e posibil sa il scoata vinovat pe motociclist se spune ca daca avea viteza legala putea sa franeze pentru a evita pericolul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OfficialBizkit Postat Septembrie 18, 2014 Autor Share Postat Septembrie 18, 2014 Cineva mi-a spus ca biciclistul si-a recapatat pulsul dar este destul de slab...si e/era om in varsta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanLNI Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 Pacat. Cel de pe motocicleta putea sa aibe si 300 km/h, daca biciclistul a traversat trecerea de pietoni pe bicicleta este vinovat. Sanatate amandurora. Din neatentie o poti festeli foarte usor. ...eu as plusa un pic...cam 350km/h maximum...dupa aia e greu sa feresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishutz Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 Sa il frec pe biciclist. Ieri traversa un mos cu viteza luminii stinse si cand am ajuns in dreptul lui, nici jumatate de strada nu traversase, ramanand in centrul strazii si tot bodoganea ca idiotu'. Daca erau din acelasi neam, sper ca biciclistu' sa impinga motorete pe lumea cealalta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OfficialBizkit Postat Septembrie 18, 2014 Autor Share Postat Septembrie 18, 2014 Bineinteles ca toata lumea arata cu degetul spre motociclist... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SheriffC Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 sa si bage degetu ala in ........ de tarani care habar nu au de nimic.martorii astia ar trebui batuti cu lantu, vai de ce cuvinte imi vin...si nu pot sa le scriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 Bineinteles ca toata lumea arata cu degetul spre motociclist... eeee normal la noi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 Pacat. Cel de pe motocicleta putea sa aibe si 300 km/h, daca biciclistul a traversat trecerea de pietoni pe bicicleta este vinovat. Sanatate amandurora. Din neatentie o poti festeli foarte usor.Nu e chiar asa.La accidente grave se face expertiza unde viteza conteaza mult in stabilirea vinovatilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 http://www.b365.ro/accident-grav-in-bucuresti-un-biciclist-si-un-motociclist-au-ajuns-in-stare-grava-la-spital_215269.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 Toti astia cu ochelari de cal, trageti aer in piept si judecati. Viteza conteaza foarte mult atat dpdv moral cat si legal in cazul accidentului. Doi la mana, in oras si mai ales in zona trecerii de pietoni nu ai ce cauta cu viteza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Derek Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 Asa cum n-ai ce cauta calare pe bicicleta pe trecerea de pietoni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 Biciclistul nu era pieton, deci a traversat pe propria raspundere. Daca era langa bicicleta da, era pieton si avea prioritate. Asta pentru a fi in concordanta cu prevederile regulamentului. Pe de alta parte: cand te aproprii de o trecere de pietoni, pe 2-4-6-8-x roti, belesti ochii sa nu iti iasa in fata un pieton (care poate fi, eventual, langa bicicleta), pe care sa il lovesti. E de bun simt. Nu degeaba e restrictie de 30 la trecerile de pietoni pe strazile cu o singura banda pe sens. Biciclistul nu avea prioritate, motociclistul s-a apropiat de trecere fara sa beleasca ochii. A belit altceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SheriffC Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 Avea viteza pt ca toti asociaza motocicleta cu F16.deci si daca o impingea tot viteza avea.daca il lovea o masina atunci era clar vina biciclistului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 http://www.b365.ro/accident-grav-in-bucuresti-un-biciclist-si-un-motociclist-au-ajuns-in-stare-grava-la-spital_215269.html fain cauciuc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sofeanu Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 fain cauciuc.... slick-uri speciale cu sarma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinxy Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 (editat) fain cauciuc.... E ok, am vazut mult mai rau, unuia i se vedea sarma pe mijloc Si mie mi s-a intamplat sa imi iasa un biciclist in fata din coloana de masini de pe sensul opus ca sa traverseze strada ilegal. Si cand m-a vazut s-a speriat si a sarit de pe bicicleta, bicicleta ramanand pe banda mea. Si suspans....am evitat-o!! Pentru ca era o motherf*cking bicicleta, nu un tanc... si aveam sub 300km/h. Editat Septembrie 18, 2014 de jinxy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 Omul de la ghidon era un inconstient, e plin de exemple, cauciucuri opinci, mers peste viteza legala, luat si pasageri (alti pampalai). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeze Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 mi'ai luat vorba din gura. de asta l'a evitat... o palma de chicken strips Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUK222 Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 La trecerile de pietoni se reduce viteza...putea fi și un pieton sau un caine comunitar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinxy Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 Mai degraba o galeate de chicken strips....si aripioare, ca sa nu se supere nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 Daca biciclistul era un simplu pieton,oare motociclistul ar fi reusit sa opreasca? L-a durut in coor de trecerea de pietoni, acum sa plateasca.Sanatate biciclistului ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GuLL1v3R Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 Pacat. Cel de pe motocicleta putea sa aibe si 300 km/h, daca biciclistul a traversat trecerea de pietoni pe bicicleta este vinovat. Sanatate amandurora. Din neatentie o poti festeli foarte usor. Din punctul cui de vedere al tau, nu ? Din punct de vedere legal, o cam belesti cand se lasa cu victime, si daca lovesti un pieton care traversa strada neregulamentar si daca lovesti un idiot calare pe bicicleta pe trecere si tu nu ai viteza legala si o depasesti cu 10 km peste, este cel mai posibil sa te trezesti cu un dosar penal. Iar acum degeaba acuzam in stanga si in dreapta nu se stie viteza cu care a mers, daca aveam 50 si biciclistul ia sarit in fata normal ca nu la putut evita, ca Tanti Vasilica a vazut ea ca el mergea cu peste 180 km/h nu prea e de crezut. Sa fie bine pentru biciclist si sa nu pateasca nimic motociclistul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 Dar aici nu este cazul. In sensul ca nu se poate aprecia cu exactitate din spusele martorilor viteza motociclistului, insa se stie clar ca biciclistul a trecut trecerea pe bicicleta. Vina morala poate fi impartita in cazul de fata, dar cu ce folos? Sanatate amandurora. Cum nu este cazul? Tu crezi ca viteza se calculeaza pe baza declaratiilor martorilor? Niciodata. Tocmai de aceea se numeste expertiza. Se fac multe calcule pe baza dovezilor fizice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate