Beatrice Postat Octombrie 13, 2014 Autor Share Postat Octombrie 13, 2014 (editat) Si de la mine: link Restu'? Ce am gasit eu prin arhiva: /index.php?/topic/704598-3-4-ore-pe-langa-bucuresti-duminica-03-nov-2013/?p=3603945 )) Lume noua, dar nu chiar asa de noua Editat Octombrie 13, 2014 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminb Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 eu trebuie sa fac loc pe server, sa pun ce am filmat... ma uit in seara asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 13, 2014 Autor Share Postat Octombrie 13, 2014 Cosmin, partea aia de la Sliven-Gradets abia o asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Eh,cum e Beatrice in Bulgaria? Ti-a placut sau ...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 O parte si de la mine, tot cu telefonul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 13, 2014 Autor Share Postat Octombrie 13, 2014 (editat) Pasu' Shipka, Sliven-Gradets, da, mi-a placut maxim! Veliko e frumos ca oras, dar cum ziceam, drumu' pana e relativ drept si o barai degeaba daca mergi sub 120. Parerea mea. De la pastera pana la Veliko a fost un drum de rahat plin de gropi si nisip si asfalt alunecos... Oricum, e de explorat mai mult, poate luna viitoare, sau la sfarsitul lui octombrie. Editat Octombrie 13, 2014 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 O parte si de la mine, tot cu telefonul zi ca ti-ai luat BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smz Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Cateva si de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 13, 2014 Autor Share Postat Octombrie 13, 2014 Imi place prima poza, asa, noi patru, ca-ntre fete Dar mai e tare e si a doua, nu mai stiu pe telefonul cui era Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssprivat Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Felicitari pentru excursie. Ati avut timp frumos si ati facut poze frumoase. Gabi, ai avut probleme cu lantul? S-au rezolvat? A durat mult reparatia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 @ssprivat Lantul s-a rupt. Ii multumesc lui Lino pentru zaua de legatura si celorlati pentru ajutor. Am pierdut notiunea timpului, nu stiu cat a durat 1-2h. Nu doar ca nu a fost nevoie de platforma dar am continuat traseul destul de alert. De filmat nu prea am filmat, nu am apucat sa ma uit. La intoarcere peisajul a fost frumos. Am incarcat pozele aici. O mica selectie: OZNul ramane pe altadata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminb Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 (editat) Am pus doua filmulete pe server cu Sliven-Gradets: Sliven-Icera: https://89.136.149.167:5001/fbsharing/fVvLH4Xg Icera-Gradets: https://89.136.149.167:5001/fbsharing/uD2u6YsQ Parola este: moto Sunt needitate, deci mari, si cu continut 'extra'... ) Primul are 3.4GB, cel de-al doilea 1.9GB Editat Octombrie 14, 2014 de cosminb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Imi pare rau ca am lipsit la asta.. Foarte frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Salutari doamnelor si domnilor. Multumesc de filmari. In 4 ore va zic si eu cum mi s-a parut ala de 1.9 » Post actualizat in 14 Oct 2014 10:50zi ca ti-ai luat BMW Mi-am luat BMW. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tungus Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Salut! N-am prea facut poze, am gasit cateva care nu-s dubluri ale celor postate deja. De Dan stiti ceva, s-a intors cu bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
versatil Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Multumesc tuturor pentru poze. cosminb, foarte fain filmul mare, la mai multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminb Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Daca are cineva timp, poate le 'lipeste' si elimina partile extra... si sa il urcam pe youtube. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 15, 2014 Share Postat Octombrie 15, 2014 » Post actualizat in 14 Oct 2014 10:50 Mi-am luat BMW. Bai tu nu esti sanatos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 15, 2014 Autor Share Postat Octombrie 15, 2014 Salutari doamnelor si domnilor. Multumesc de filmari. In 4 ore va zic si eu cum mi s-a parut ala de 1.9 Zi cum a fost ala mare Super drum si peisaj, pe partea aia. Are si toamna frumusetea ei, pacat ca vine cu frigu' la pachet, si cu ziua scurta. Multumim Cosmin pentru clipulete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminb Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 Cu placere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lino Postat Ianuarie 27, 2015 Share Postat Ianuarie 27, 2015 Cu intarziere de ne iertare revin si eu in acest topic pentru a posta sase link la youtube, unde am incarcat sase clipuri din acea zi petrecuta cu Voi in Bulgaria... La Multi Ani!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
versatil Postat Ianuarie 28, 2015 Share Postat Ianuarie 28, 2015 Salutari Lino si La Multi Ani! Multumesc pentru clipuri, sper sa ne revedem pentru o plimbare si anul asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdansam Postat Ianuarie 31, 2015 Share Postat Ianuarie 31, 2015 Salutari tuturor si La Multi Ani !!! Sper ca anul acesta sa ma prind si eu intr-o plimbare..... Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate