Baxxter Postat Octombrie 4, 2014 Share Postat Octombrie 4, 2014 Eu as pleca pe la 11:30 spre circuit. Ceva amatori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Octombrie 4, 2014 Share Postat Octombrie 4, 2014 Salut ! Un punct de intalnire ,ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 4, 2014 Share Postat Octombrie 4, 2014 Sint 60km pina acolo, ii faceti in mai putin de 1 ora, mers legal. Faceti punctul de intilnire exact in circuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Octombrie 4, 2014 Share Postat Octombrie 4, 2014 Sint 60km pina acolo, ii faceti in mai putin de 1 ora, mers legal. Faceti punctul de intilnire exact in circuit. Nu sunt sigur daca ai glumit sau nu,eu ma refeream la un punct de intalnire in Bucuresti,sa mergem impreuna pana acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Octombrie 4, 2014 Autor Share Postat Octombrie 4, 2014 Agip in Colentina, sa continuam spre Urziceni de acolo. Eu unu' habar n-am unde e circuitul-minune, doar ce am văzut pe harta. @Jagi: mi-e lene sa merg singur. Broblem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 4, 2014 Share Postat Octombrie 4, 2014 Nu man, dar 60km se fac instant. Pina va dati jos in Agip, pina va reechipati, deja erati dupa Movilita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Octombrie 4, 2014 Autor Share Postat Octombrie 4, 2014 (editat) Așa este, dar repet: mi-e lene sa merg singur. Dacă nu sunt alți amândoi, vin cu mașina și am rezolvat problema Echipament.... ai dreptate, e frig de slapi. Asta nu luasem in calcul Editat Octombrie 4, 2014 de Baxxter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eduard.Gsx-R Postat Octombrie 4, 2014 Share Postat Octombrie 4, 2014 eu cred ca vin cu pasagera . Daca dati o ora de intalnire, un punct de intalnire, mergem impreuna . » Post actualizat in 04 Oct 2014 11:15ps: cat e biletul de intrare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 4, 2014 Share Postat Octombrie 4, 2014 Nu exista bilet de intrare la nici un eveniment de trackday din lume , mai ales in tara.Nu asistati la WSBK sau MotoGP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Octombrie 4, 2014 Autor Share Postat Octombrie 4, 2014 Am propus 11:30 la Agip Colentina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eduard.Gsx-R Postat Octombrie 4, 2014 Share Postat Octombrie 4, 2014 este etapa din rosbk si de aceea am intrebat. in mare parte vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW359 Postat Octombrie 4, 2014 Share Postat Octombrie 4, 2014 11:30 agip colentina suna bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skizzo Postat Octombrie 4, 2014 Share Postat Octombrie 4, 2014 Salutare? Eu ma mai intalnesc si cu alti tipi la ora 11:00 la Arcul de triumf. Deci care vine din grivita, crangasi, militari etc, ne putem intalni acolo si putem pleca impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brian Postat Octombrie 4, 2014 Share Postat Octombrie 4, 2014 (editat) Vorbim de Agipul asta, nu? Editat Octombrie 4, 2014 de brian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dana.Simi Postat Octombrie 4, 2014 Share Postat Octombrie 4, 2014 Inca vreo 8 motoare vor pleca la 10.30 de la agip Colentina... Daca vreti sa veniti putin mai devreme,ne întâlnim acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eduard.Gsx-R Postat Octombrie 4, 2014 Share Postat Octombrie 4, 2014 eu propun sa plecam de la 10:30 sa mergem in grup mai mare cu cei 8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dancic Postat Octombrie 4, 2014 Share Postat Octombrie 4, 2014 (editat) Vin si eu la 10:30 Editat Octombrie 4, 2014 de dancic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Octombrie 4, 2014 Share Postat Octombrie 4, 2014 Merge multa lume maine la 10:30. Hai ca vin si eu tot la ora asta, sa fie mai fun in gasca (exceptie doar daca nu se strica vremea). Daca se merge pe principiul "intri doar daca ai bratara", am una si putem sa o dam de la unul la altul dupa ce intram cate unul :-) :-) :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex28 Postat Octombrie 4, 2014 Share Postat Octombrie 4, 2014 pleaca cineva la 11:30? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rultdy Postat Octombrie 4, 2014 Share Postat Octombrie 4, 2014 (editat) Inca 4 sau 5 motoare ne intalnim la 11 la dristor kebab pe Colentina,Pt cei care nu ajung la 10,30 si sunt mai lenesi Editat Octombrie 4, 2014 de rultdy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex28 Postat Octombrie 4, 2014 Share Postat Octombrie 4, 2014 ok,voi fi acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rultdy Postat Octombrie 4, 2014 Share Postat Octombrie 4, 2014 (editat) La 11.15 plecam Editat Octombrie 4, 2014 de rultdy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Octombrie 5, 2014 Share Postat Octombrie 5, 2014 o sa zica aia de la agip ca au tabarat motociclistii pe ei ... se anunta ceva lume cu punctul de strangeere acolo ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Octombrie 5, 2014 Share Postat Octombrie 5, 2014 Filmeaza careva pentru cei care nu pot sa ajunga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Octombrie 5, 2014 Share Postat Octombrie 5, 2014 Ce frumos e afaraaaaaaaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate