SuzukiRf600R Postat Octombrie 10, 2014 Share Postat Octombrie 10, 2014 Ce motor era nu prea are importanta,nu sunt la curent cu motocicletele de pasionati. Important e ca ne-am oprit,am scos moto din porumb,ti-am dat soricei sa iti prinzi carenele sa o duci acasa. Cauciurile au fost evaluate din perspectiva mea si la standardele mele personale. Nu aveam cum sa stiu daca cel care si-a prins mana a plecat sau nu cu moto pt ca noi am plecat si el cauta un sofer pt ea. Formularea mea ambigua nu a fost pt cei care citesc fugitiv fara atentie la substrat. Bine ca nu a patit nimeni nimic grav si exista motociclisti cu spirit civic. Si intotdeauna voi fi recunoscAtor,asa cum sunt acum! Ne vedem pe drum! » Post actualizat in 10 Oct 2014 18:57 Cand o sa ii pui cauciucuri noi din gama soft o sa iti dai seama (ca si mine si toti ceilalti care au facut asta) ca opincile cu care ai mers pana atunci erau 0. Barat. Sunt in plan! Doamne ajuta :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Octombrie 10, 2014 Share Postat Octombrie 10, 2014 "Penetru", sigur ca nu sunt de condamnat (nu-mi merge Quote !?). Este in firea omeneasca. Unde-am ajunge daca am fi niste roboti, incapabili de emotii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Pe 11 octombrie a mai avut loc un accident al unul motociclist ce mergea spre Adancata. Stat prea aproape de masina din fata. Kawasaki cu furtunuri pe admisie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Pe 11 octombrie a mai avut loc un accident al unul motociclist ce mergea spre Adancata. Stat prea aproape de masina din fata. Kawasaki cu furtunuri pe admisie. eu zic ca fiecare accident spre adankaka merita un topic separat si tehnic si psihic PREZENTAT..... e logic... ca devenind noul MEKAKA al motociclistilor sa fie cate un INCIDENT pe wkend pe drum spre si dinspre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 13, 2014 Autor Share Postat Octombrie 13, 2014 In curand o sa scriem in avans, vedeti c-o sa fie un accident sambata, pe la ora 11 dimineata, in curba X ))) sper ca-mi da little brain voie sa rad... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 eu sper sa vizitezi un psiholog...esti mare ciumec pe forum dar mai rusinos decat o fetita de gradi careia ii e rusine sa vorbeasca la telefon deaia imi place mie moterism.e o mare diversitate de fatalai pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 13, 2014 Autor Share Postat Octombrie 13, 2014 Iar ai aparut, faggoţel. Te-au neglijat parintii cand erai mic, ai nevoie de atentie? )) Caut-o in alta parte, nu pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Adancata va fi Mulholland de Romanica Dar ca sa fie 100% copiat, mai tre' sa stea unu' in boschete sa ii filmeze p-astia care pica. Macar sa vada si aia care nu se duc la circuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Adancata va fi Mulholland de Romanica Salt Lake City » Post actualizat in 13 Oct 2014 08:43 Cand o sa ii pui cauciucuri noi din gama soft o sa iti dai seama (ca si mine si toti ceilalti care au facut asta) ca opincile cu care ai mers pana atunci erau 0. Barat. Michelin Pilot Road 4 sunt atat de "soft" incat am facut de 2x pana pe spate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Iar ai aparut, faggoţel. Te-au neglijat parintii cand erai mic, ai nevoie de atentie? )) Caut-o in alta parte, nu pe forum. nu printzesa mica.tu m ai neglijat.nu ai avut puterea sa ma suni pentru a te amuza si mai tare ..dar te ca.ci imprastiat pe forum tu poti sa continui iar eu postez discutia de pe pm....ciupmalac fricos ne amuzam cu toti forumul.chiar nu e problema ca ma fac eu de rahat pentru a n oara in ochi celor care nu ma plac.macar ceilalti sa vada un lachete fricos pe pm,dar mare scula pe radio sant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Iar a iesit little brain asta din tenebrele internetului? Cat se poate acoperi de penibil un singur omuletz? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 13, 2014 Autor Share Postat Octombrie 13, 2014 Hahaha, uite cum te cunoaste lumea ))) Chiar te rog s-o pui, sa vedem cat poti fi de penibil. insist! )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Iar a iesit little brain asta din tenebrele internetului? Cat se poate acoperi de penibil un singur omuletz? Iar a iesit little brain asta din tenebrele internetului? Cat se poate acoperi de penibil un singur omuletz? in ochi tai si a altora,e o onoare sa par penibil.mai bine penibil decat caracter duplicitar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Deci pana la urma baiatul cu gixu' de 750 a iesit la secerat din cauza de frane de fer sau din cauza de mertan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate