XCATale Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 Va salut dragi colegi,sunt nou venit in aceasta comunitate dar va urmăresc activitatea de ceva timp. Sa începem prezentările: ea e noua achiziție o YAMAHA FZ6 Fazer din 2007 culoare Blu notte.scuzati calitatea proasta a fotografie e făcută atunci după ce am probat-o.ieri am cumpărat-o iar in cursul acestei săptămânii va fi livrata acasă si atunci voi reveni cu foto proaspăte.Imi pare rau ca nu am sa ma pot bucura de ea pana in primăvara deoarece eu locuiesc in Italia asigurarea ma costa o căruța de bani asa ca o voi înmatricula in tara după care o voi aduce înapoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zvoner5 Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 Esti sigur ca e din 2007? Ca modelul nou la Fazer, S2, introdus in 2006 are cadrul si blocul motor negre... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 Frumoasa fieratanie , sa te bucuri cat mai mult de ea Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbiker Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 (editat) Frumoasă motocicletă, să o stăpânesti sănătos! Editat Octombrie 7, 2014 de sbiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCATale Postat Octombrie 7, 2014 Autor Share Postat Octombrie 7, 2014 (editat) Defapt e din 2006 dar prima înmatriculare e in 2007.Da stiu ca in perioada 2006 se fabrica si modelul meu si S2.Singurul defect al ei e ca are carena de lângă far puțin spartă,deoarece a căzut de pe loc.Am sa pun pozele de la concesionaria. Editat Octombrie 7, 2014 de XCATale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 Frumoasa, Si eu intentionam sa schimb Hornetul pt una asemanatoare Sa ai noroc de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCATale Postat Octombrie 7, 2014 Autor Share Postat Octombrie 7, 2014 Multumesc,Doamne ajuta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
juld5 Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 Drumuri europene sa ai! Este o super motoreta de oras + drumetii atat cu pasager cat si singur, desi mie personal mi se pare saua cam tare si nu vreau sa o modific... . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 Buna alegere. Tot 2006 si a mea...aceeasi culoare. Sa o stapanesti sanatos. » Post actualizat in 07 Oct 2014 18:00Drumuri europene sa ai! Este o super motoreta de oras + drumetii atat cu pasager cat si singur, desi mie personal mi se pare saua cam tare si nu vreau sa o modific... . Eu am inlocuit saua cu una de S2. E mai bine...dar tot o sa o duc pe cea originala sa o retapitez si sa ii pun "silicoane" . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCATale Postat Octombrie 7, 2014 Autor Share Postat Octombrie 7, 2014 (editat) Mai,sincer inca nu am avut ocazia sa vad diferenta dintre si dintre.Am calarit-o cam o juma de ora cand i-am facut proba si a fost ok.Si ca o eronie a faptelor dupa ce am vadut XTX-ul am zis ca o sa-mi iau hornet dupa un timp SV650S si acum ca un fulger ma lovit Fazer-ul ,nu-mi pare rau si sper sa nu-mi para rau.Cred ca am vrut sa raman pe marca YAMAHA. Sa vad cum pot remedia acea problema la carena. » Post actualizat in 09 Oct 2014 19:48A ajuns fieratania acasa,parca e mai frumoasa decat atunci cand am vazut-o in concesiorarie. Maine am sa pun poze cu carena sparta si poate ma puteti ajuta cu idei cum sa o remediez » Post actualizat in 10 Oct 2014 06:50Cateva foto cu carena sparta. Editat Octombrie 7, 2014 de XCATale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Octombrie 15, 2014 Share Postat Octombrie 15, 2014 ori o schimbi ori te duci la cineva care se pricepe sa o refaca cu fibra si cu ce se mai adauga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCATale Postat Februarie 12, 2015 Autor Share Postat Februarie 12, 2015 (editat) Una peste alta zilele trecute am aranjat-o si pe partea cealalta Vrand sa ies cu ea afara din curte am last-o pe picior ca boul si pe liber pentru a deschide poarta,in 5 secunde cat am fost intors saraca a cazut de pe picior di cauza ca am lasat-o in vale. Daune rezorvorul putin atins,capacul de la motor zgariat destul de bine si carena sparta in 5,6 bucati si farul putin ciupit. Nu am mai iesit cu ea si m-am pus sa lipesc toate piesele ca un lego. Acum chiar o sa trebuiasca sa gasesc o carena completa,dar totusi imi pare ff rau de rezorvo si capac. Editat Februarie 12, 2015 de XCATale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
replici Postat Februarie 12, 2015 Share Postat Februarie 12, 2015 Argh! Nasol, imi pare rau! Cauta la dezmembrari o carena si se rezolva, farul il poti polisha iar capacul de la motor la fel, se poate remedia destul de usor, sigur nu s-a "polizat" adanc avand in vedere ca a cazut aproape de pe loc. La rezervor e mai nasol de reparat, kit, revopsire etc, dar din ce vad eu in poza il poti polisha la o spalatorie sa mai diminueze zgarieturile si il lasi asa, nu e cine stie ce lovitura. Succes cu reparatiile! Sfat prietenesc: foloseste cricul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Februarie 13, 2015 Share Postat Februarie 13, 2015 Sfat prietenesc: foloseste cricul Prin "picior", colegul patit sigur se refera la cricul lateral. XCATale, stai linistit, nu esti singurul care a facut greseala asta. Stii cum se zice, omul din greseli invata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCATale Postat Februarie 13, 2015 Autor Share Postat Februarie 13, 2015 (editat) Prin "picior", colegul patit sigur se refera la cricul lateral. XCATale, stai linistit, nu esti singurul care a facut greseala asta. Stii cum se zice, omul din greseli invata. Da la cricul lateral ma refeream,daca era doar carena nu-mi parea asa rau ca oricum aveam intentia sa o schimb cu prima ocazie,imi pare rau pentru rezervor si capac aaa era sa uit e si carena laterala spate stanga,ca nu a cazut direct a alunecat cam vre-o 20 cm. » Post actualizat in 18 Feb 2015 10:45 Salutare tuturor, vroiam să vă întreb ce aș putea face cu un set de tobe stok de la un XTX din 2004, in afară să le vând Editat Februarie 13, 2015 de XCATale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCATale Postat Aprilie 15, 2015 Autor Share Postat Aprilie 15, 2015 Am început să ieșim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigFatAss Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 Nu ti-e casca cam mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate