pestritu Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 Honda repsol destul de sifonata, amotociclistul era in ambulanta. La prima vedere cel din conserva so urcat pe el. Sanatate colegului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX NINJA Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 destul de grav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 Casca aia a zburat din capu` motociclistului sau e pusa doar asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 Pare a fi un 929 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 plm, cum scad temperaturile cum incep accidentele. Primavara si toamna se numara "bobocii" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 ce urat ...la casca ma gandeam si eu...sper sa fie ok colegul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 E pusa pe motor sa nu dispara are fracturi era constient » Post actualizat in 16 Oct 2014 15:57 919 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 acum am oprit si eu, cica motoristul are "mainile rupte"in rest e ok. tzarusul de GL arogant si tare'n gura, am senzatia ca nevasta-sa a fost la volan. din ce povesteau cei de la fata locului, colegul o ardea pe linia de tramvai, iar tzarusul i-a intors in fata. sanatate colegului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 cum naiba au ajuns tocmai acolo pe contrasens? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 mda ... au venit toti cretini din concediu ... si nu auu stare acasa se dau cu masina lincezita o vara intreaga prin parcare .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 Moral vina e 50/50 daca motociclistul mergea pe linia de tramvai, legal a soferulu ca nu s-a asigurat. Acum pe bune, cati se asigura si din spate daca esti pe B2 si faci stanga peste liniile de tramvai? Pentru mine e o placere sa crosetez printre masini, macar acolo stiu la ce sa ma astept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 zi altfel, cand vii de la galati in bucuresti, e GREU , mai ales cu intorsul ! #conservardecacat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 acum am oprit si eu, cica motoristul are "mainile rupte"in rest e ok. tzarusul de GL arogant si tare'n gura, am senzatia ca nevasta-sa a fost la volan. din ce povesteau cei de la fata locului, colegul o ardea pe linia de tramvai, iar tzarusul i-a intors in fata. sanatate colegului Prin alte tari la faze dinastea cu arogante si tare in gura te baga 24 de ore la racoare sa iti revii, indiferent din vina cui e treaba. Din ce vad eu acolo omu sau cine conducea i-a intors in fata, fiind pe sens diferit fata de motociclist, altfel nu imi explic pozitiia vehiculelor, iar daca era pe contrasens, putea sa si pluteasca, doar chior sa fii sa nu il vezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alyU Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Una peste alta,culpa accidentului revine moldoveanului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Moral vina e 50/50 daca motociclistul mergea pe linia de tramvai, legal a soferulu ca nu s-a asigurat. Acum pe bune, cati se asigura si din spate daca esti pe B2 si faci stanga peste liniile de tramvai? Pentru mine e o placere sa crosetez printre masini, macar acolo stiu la ce sa ma astept.Asa a facut si Lucescu...si a batut "palma" cu tramvaiul. Ai grija cand crosetezi ciorapul...sa nu-ti intre andreaua in ochi P.S. Sanatate tavalitului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Misto sa te crezi invincibil si sa depasesti pe linia de tramvai, cu ochii in alta parte decit la micile amanunte cum a fost galateanul . Daca mobristul nu a vazut la timp masina, nu i-a ramas decit sa intre in ea.La ce-i mai serveste acum ca era sa moara cu dreptatea in brate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Acum pe bune, cati se asigura si din spate daca esti pe B2 si faci stanga peste liniile de tramvai? pai cam toti ar trebui sa se asigure. nu de alta, dar sa nu apara o chestie din aia mica, de exemplu..........tramvaiul. sa inteleg ca nici tu nu te asiguri cand esti pe banda 2 si faci stanga peste linia de tramvai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LKss Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Sunt în viata. Fracturi multe. Cap, coloană ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Misto sa te crezi invincibil si sa depasesti pe linia de tramvai, cu ochii in alta parte decit la micile amanunte cum a fost galateanul . Daca mobristul nu a vazut la timp masina, nu i-a ramas decit sa intre in ea.La ce-i mai serveste acum ca era sa moara cu dreptatea in brate? , bine zis. Sanatate colegului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
isai@ Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Sunt în viata. Fracturi multe. Cap, coloană ok Sanatate maxima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Sunt în viata. Fracturi multe. Cap, coloană ok Asta este cel mai important ! Recuperare usoara ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gog Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Bine ca esti in viata insa recuperarea va fi lunga si grea atat la motocicleta cat si a ta, nervi de otel si operatii reusite iti doresc. Eu am o mana operata din cauza unui accindent produs in 6.07.2014 si inca ma doare mana la orice miscare mai complexa. Cu motocicleta la fel , si ea a suferit fracturi le-am operat si pe ale ei dar tot asa nu mai este nici ea fata mare , carenele nu se mai pupa cum se pupau ele , dar na am dat o tura cu ea . Sanatate multa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 (editat) Sunt în viata. Fracturi multe. Cap, coloană ok Sanatate si recuperare usoara. A luat cineva mobra de acolo ? Te intreb pentru ca stau in zona la curte. Bafta. Editat Octombrie 17, 2014 de memyselfandI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Multa sanatate si recuperare usoara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pauldci Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Sanatate multa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate