Flower-Power Postat Aprilie 12, 2020 Share Postat Aprilie 12, 2020 Poți să sari coarda și pentru mine? nu am coardă.. Vine misionaru ,party breaker.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 12, 2020 Share Postat Aprilie 12, 2020 Hmmm...ale mele sunt alea de pe dreapta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 12, 2020 Share Postat Aprilie 12, 2020 Acum 2 minute, Flower-Power a spus: Poți să sari coarda și pentru mine? nu am coardă.. Vine misionaru ,party breaker.. Bine, atunci sar doar cinci minute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Aprilie 12, 2020 Share Postat Aprilie 12, 2020 (editat) Vine misionraru, party beat breaking! :)) Citat De maine...10 minute de sarit coarda pe zi ar trebui sa faca treaba. Decat nimic, da. Decat altceva, nu. Nu merita sa sari coarda 10 minute in sir. Nu are sens pentru nimic din cropul tau. Decat daca, printre altele, te antrenezi pentru un UFC sau alt campionat de box. Am luta in serios o gluma, nu? :))) Eh, suntem in carantina, se iarta! Editat Aprilie 12, 2020 de misionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Aprilie 12, 2020 Share Postat Aprilie 12, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 12, 2020 Share Postat Aprilie 12, 2020 (editat) @misionaru nu, e pe bune. Desi mintea de marinar a intuit si potentialul de caterinca vulgara, chiar in timp ce scriam Dar nu chiar in sir, ca nu urmeaza sa ma bat cu Rocky si nici nu pot asa, pe nepusa masa (aoleu, tot la masa ajung), sa sar 10 minute dintr-o bucata. Acum 36 minute, ivan pedala a spus: Hmmm...ale mele sunt alea de pe dreapta! Normal, pare ca-s mai multe si mai intremate pe dreapta. Editat Aprilie 12, 2020 de WotRU2Me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 12, 2020 Share Postat Aprilie 12, 2020 (editat) Nepusă masă? Păi tu să nu pui o masă? Acum 13 minute, WotRU2Me a spus: @misionaru si nici nu pot asa, pe nepusa masa (aoleu, tot la masa ajung), sa sar 10 minute dintr-o bucata. Editat Aprilie 12, 2020 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 12, 2020 Share Postat Aprilie 12, 2020 (editat) Le-am mâncat deja: Editat Aprilie 12, 2020 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.moto Postat Aprilie 12, 2020 Share Postat Aprilie 12, 2020 Sa va fie de bine!Faine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 12, 2020 Share Postat Aprilie 12, 2020 Acum 49 minute, Flower-Power a spus: Nepusă masă? Păi tu să nu pui o masă? Uite asa apar porecle injuste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 12, 2020 Share Postat Aprilie 12, 2020 Acum 38 minute, Doctor X a spus: Le-am mâncat deja: Chiar mă gândeam la clătitele tale din cuptor, speram să nu uiți de ele și să le pozezi.. arată delicios. Acum 23 minute, WotRU2Me a spus: Uite asa apar porecle injuste... Nu știu dacă mă crezi dar ai o stea michelin în inima mea așa că ești master chef mid entry level complete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soran Postat Aprilie 12, 2020 Share Postat Aprilie 12, 2020 Seara buna, Am incercat si eu pentru prima data in existenta pizza facuta in casa. Coca am facut-o dupa reteta unui italian (traiasca youtube): Din 2/3 din coca am facut o paine Si pizza din restul de coca Pizza de azi O saptamana usoara sa fie PS: Am gatit si gulas de porc cu cartofi si tocanita de ciuperci, dar nu am poze Saptamana trecuta a gatit concubina coaste de porc la cuptor, singura poza fiind: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 13, 2020 Share Postat Aprilie 13, 2020 Acum 11 ore, Flower-Power a spus: Nu știu dacă mă crezi dar ai o stea michelin în inima mea așa că ești master chef mid entry level complete. Asta nu mai e porecla, e titlu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 13, 2020 Share Postat Aprilie 13, 2020 Acum 17 ore, soran a spus: Seara buna, Am incercat si eu pentru prima data in existenta pizza facuta in casa. Coca am facut-o dupa reteta unui italian (traiasca youtube): Din 2/3 din coca am facut o paine Si pizza din restul de coca Pizza de azi O saptamana usoara sa fie E pufos aluatul, arată foarte bine..așteptăm și alte rețete că te-ai făcut remarcat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.moto Postat Aprilie 13, 2020 Share Postat Aprilie 13, 2020 @soran ,pizza o fost buna sigur..dar pita arata de nota 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 13, 2020 Share Postat Aprilie 13, 2020 Asrăzi am dat cu salată de vinete și chifteluțe.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 13, 2020 Share Postat Aprilie 13, 2020 Eu am prajit. Initial era vorba doar de snitele, dar mi-a ramas ou si pesmet si am experimentat cu dovlecel, vanata si ceapa. Cum spunea un coleg, mancabile, lupta bine cu foamea, dar cam atat. A, si am umblat la cutia cu maimute ca sa iasa pozele cat de cat, dar cat sa faca si telefonul...nu le trec musai la reusite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 13, 2020 Share Postat Aprilie 13, 2020 Au ieșit foarte ..portocalii, aș gusta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 13, 2020 Share Postat Aprilie 13, 2020 De la filtrele telefonului chinezesc tot degeaba insa. Cam asa aratau pe original Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.moto Postat Aprilie 13, 2020 Share Postat Aprilie 13, 2020 .Lasa ...au fost bune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 13, 2020 Share Postat Aprilie 13, 2020 Bai, bune fura, s-a mancat aproape tot. Cu mentiunea ca vinetele si dovleceii, daca le vrei pane, e clar ca nu asa se fac (adica nu se fac cu pesmet). Si nici inelele de ceapa nu se fac cu aceleasi chestii ca snitelele. In plus, carnea de curcan e mult prea fada pentru snitele, trebuie sa compensezi cu condimente la greu (dar nu poti sa faci asta daca ai prescolari la masa ). Sau sa combini cu mujdeiuri, maioneze cu usturoi...orice da niste gust. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.moto Postat Aprilie 13, 2020 Share Postat Aprilie 13, 2020 Sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soran Postat Aprilie 13, 2020 Share Postat Aprilie 13, 2020 Multumesc pentru aprecieri, colegii. Urmeaza cozonacii zilele astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 14, 2020 Share Postat Aprilie 14, 2020 'neata mancaciosi! Va propun omleta cu leurda, branza si cascaval Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 14, 2020 Share Postat Aprilie 14, 2020 Bun, bun..cum ai făcut-o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate