calin.moto Postat Aprilie 14, 2020 Share Postat Aprilie 14, 2020 Is bune ... din cand in cand............no!. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 15, 2020 Share Postat Aprilie 15, 2020 Revelația zilei : Trebuie să mă bag la o cură.. cred că o să activez pe topicul de fitness dacă există Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 15, 2020 Share Postat Aprilie 15, 2020 (editat) Roagă un moderator să pună asta header pt topicul de fitneș! Editat Aprilie 15, 2020 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 15, 2020 Share Postat Aprilie 15, 2020 Noul mic dejun, cereale integrale cu mango...pe care, vă spun drept, îl cam ocolesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soran Postat Aprilie 15, 2020 Share Postat Aprilie 15, 2020 Cozonacii Reteta https://savoriurbane.com/cozonac-pufos-reteta-simpla-cu-rahat-si-nuca/ Nu am folosit hartie de copt in forme / tavi si s-au cam prins si s-au "belit" la extragere. In rest, a meritat tot efortul, e gustoasa treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 15, 2020 Share Postat Aprilie 15, 2020 O hoo..arată foarte bine! Frumoși și grași cu multă cremă. Unde zici că stai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Aprilie 16, 2020 Share Postat Aprilie 16, 2020 din productia de azi cuib in gramada aranjata cuib amorezat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 16, 2020 Share Postat Aprilie 16, 2020 Pentru că sunt la dietă, aș dori un singur cuib, vă rog! Unde trebuie să vin după el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 17, 2020 Share Postat Aprilie 17, 2020 (editat) Pregatiri pentru ultima masa usoara inainte de saptamana de dezmat ce va urma. Editat Aprilie 17, 2020 de WotRU2Me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 17, 2020 Share Postat Aprilie 17, 2020 Eu am mancat o salată de roșii ,castraveți, ridichi, ceapă și tu vii cu creveți.. aștept rezultatul final. Cum pregătești creveții? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 17, 2020 Share Postat Aprilie 17, 2020 Io terminai de ornat tortu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 17, 2020 Share Postat Aprilie 17, 2020 Wow, impresionant.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 17, 2020 Share Postat Aprilie 17, 2020 Pe masura ce termin de ornat, voi reveni si cu restul bucatelor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Aprilie 17, 2020 Share Postat Aprilie 17, 2020 Nea Ivane, e post negru..rezista pana duminica? Pe de alta parte eu nu tin post :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 17, 2020 Share Postat Aprilie 17, 2020 Stefane draga, n-am tinut si nu tin post la nimic, niciodata! Daca scapa, scapa...daca nu, sa-mi fie de bine! Adevarul e ca sunt imbuibat si in seara asta il iert! Asa ca daca scapa si maine pana spre seara, e minune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 17, 2020 Share Postat Aprilie 17, 2020 Gata si la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.moto Postat Aprilie 17, 2020 Share Postat Aprilie 17, 2020 @ivan pedala Futurist tort.Numai bine! @WotRU2Me,ce facusi bre acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 17, 2020 Share Postat Aprilie 17, 2020 Acum 1 oră, Flower-Power a spus: Eu am mancat o salată de roșii ,castraveți, ridichi, ceapă și tu vii cu creveți.. aștept rezultatul final. Cum pregătești creveții? Nu ma complic prea mult cand ii fac pentru orez...toc usturoi, ghimbir, ardei iute si patrunjel. Incing bine tigaia (i-am facut in wok ca sa nu mai murdaresc inca una, dupa ce am l-am curatat cu apa fiarta pe foc mare), cand e hot pun uleiul (putin) mai las cateva secunde si arunc crevetii (sa fie bine scursi daca sunt decongelati). Pun piper si sare si ii las cam un minut doua pana sa-i intorc. Cand estimez eu ca sunt aproape gata, arunc usturoiul, ghimbirul si ardeiul iute, agit totul bine sa se lase aromele, fara sa ard insa usturoiul si ghimbirul. Aici poti sa pui si ceapa tocata (daca vrei). Ii sting cu zeama de lamaie (merge si cu putin vin alb), arunc patrunjelul tocat, mai amestec o data repejor si ii scot. Cam trei minute toata afacerea. Poti folosi otet de orez, sos de soia, fish sos, ulei de susan si alte chestii asemanatoare daca le ai si-ti plac, eu insa nu sunt fan. Le folosesc doar cand trag legumele in wok, avand grija la sare. Dar uneori ii fac si pe grill, separat, dupa care ii amestec in alta tigaie cu unt incins cu usturoi, ghimbir, ciusca tocata, ceapa tocata stinsi cu vin alb, pus patrunjel tocat etc. Ies mai...aspectuosi. Astfel gatiti nu pot fi serviti copiilor insa... Acum 17 minute, calin.moto a spus: @ivan pedala @WotRU2Me,ce facusi bre acolo? Orez prajit cu legume si creveti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Aprilie 17, 2020 Share Postat Aprilie 17, 2020 Un pastrav bine crescut, defapt 2, aruncat pe gratar si cu ierburi prin burta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 17, 2020 Share Postat Aprilie 17, 2020 Dap, asa trebuie sa arate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 18, 2020 Share Postat Aprilie 18, 2020 Acum 11 ore, WotRU2Me a spus: Nu ma complic prea mult cand ii fac pentru orez...toc usturoi, ghimbir, ardei iute si patrunjel. Incing bine tigaia (i-am facut in wok ca sa nu mai murdaresc inca una, dupa ce am l-am curatat cu apa fiarta pe foc mare), cand e hot pun uleiul (putin) mai las cateva secunde si arunc crevetii (sa fie bine scursi daca sunt decongelati). Pun piper si sare si ii las cam un minut doua pana sa-i intorc. Cand estimez eu ca sunt aproape gata, arunc usturoiul, ghimbirul si ardeiul iute, agit totul bine sa se lase aromele, fara sa ard insa usturoiul si ghimbirul. Aici poti sa pui si ceapa tocata (daca vrei). Ii sting cu zeama de lamaie (merge si cu putin vin alb), arunc patrunjelul tocat, mai amestec o data repejor si ii scot. Cam trei minute toata afacerea. Poti folosi otet de orez, sos de soia, fish sos, ulei de susan si alte chestii asemanatoare daca le ai si-ti plac, eu insa nu sunt fan. Le folosesc doar cand trag legumele in wok, avand grija la sare. Dar uneori ii fac si pe grill, separat, dupa care ii amestec in alta tigaie cu unt incins cu usturoi, ghimbir, ciusca tocata, ceapa tocata stinsi cu vin alb, pus patrunjel tocat etc. Ies mai...aspectuosi. Astfel gatiti nu pot fi serviti copiilor insa... Orez prajit cu legume si creveti Pot face la fel cu amestecul congelat de fructe de mare din mega? Știi, la congelate, la pungă? Sunt calamari, scoici, caracatiță.. Nu sunt mare fan creveți..am fost la un moment dat și așa mi se întâmplă când mănânc până la saturație..am prăjituri pe care nu mai pot să le mănânc din același motiv. Ce-aș mânca niște scoici..ce film am..astă-vară am mancat aproape pe săturate scoici de la chef Scărlătescu. Cred că mâncam zilnic 2 porții..el le făcea cu roșii, nu știu cum ,dar gustoase rău. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 18, 2020 Share Postat Aprilie 18, 2020 (editat) A fost foarte laudat Scarlatescu cand a gatit pe litoral la Festivalul Scoicilor (sau cum s-o numi), cred ca stie omul ce face Daca vrei sa le pui in orez, probabil ca merge asa. Daca vrei cu paste, as sugera un mod mai mediteranean. Ulei de masline pe care il incingi si-l aromezi cu cativa catei de usturoi. Vezi doar sa nu arzi usturoiul, sa nu devine amar. Oricum, fiind greu sa sortezi fructele de mare cred ca-ti trebuie foc mediu, deci sanse mai mici sa innegresti totul. Arunci apoi totul in uleiul ala condimentezi (in loc de sare poti pune doua fileuri de ansoa si mai gusti pe final sa vezi daca mai trebuie, de asemenea poti adauga si capere acum) si incepi sa amesteci din cand in cand. Pui rosii cubulete (decojite in prealabil) sau cherry taiate jumatati. Condimentezi cu busuioc si stingi cu vin alb sec. Lasi sa bulbuceasca amestecand ocazional pana obtii un sos cremos (probabil un minut doua). Cand e gata, adaugi patrunjel tocat, arunci pastele al dente in tigaie amestecand totul inca un minut (poti sa mai adaugi un fir de ulei de masline) si cam aia e Btw, fructele sa fie scurse si mai jonglezi cu focul ala daca e nevoie, sa bulbuceasca tigaia, nu sa faca doar niste aburi anemici. Si sa nu te zgarcesti la usturoi, oricum e lockdown Sa revenim la what's really important Editat Aprilie 18, 2020 de WotRU2Me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 18, 2020 Share Postat Aprilie 18, 2020 (editat) Măi omule, dacă te-ai implicat ești super tare!!! Bravos! Cu proxima ocazie după sărbători mă apuc de fructe de mare acum că am rețeta, deși o să fiu singura din familie care mănâncă așa ceva.aștept pozele de după..și pune și ceva miros când le urci. Editat Aprilie 18, 2020 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 18, 2020 Share Postat Aprilie 18, 2020 Am tocat (cu manutele) ceea ce mi s-a parut a fi, ca durata, o viata la drobul ala, l-am dimensionat si am ales tava astfel incat sa fie imbracat de prapur pe toata suprafata (zenit-nadir). In plus, am carcotit in permanenta la cozonaci (nu i-am facut eu ), deci pot pretinde ca ma implic. Peste vreo ora introduc, solemn, friptura de miel in cuptor si le cer, condescendent totusi, femeilor sa spele chestii pentru salata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 18, 2020 Share Postat Aprilie 18, 2020 Impresionant...aștept pozele de după. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate