819NZT Postat Noiembrie 13, 2021 Share Postat Noiembrie 13, 2021 Acum 4 ore, WotRU2Me a spus: Excelent, bravo! Acum trebuie sa fac si eu (nu stiam de ce mi-era pofta in ultimul timp, acum e clar ). Acum 4 ore, FlipperCo a spus: Buna treaba, bravo! Acum 12 minute, Flower-Power a spus: Wow arată delicios...Maine o sa gatesc și eu niște pulpe de pui cu legume la cuptor. Ceva sfaturi rețete? Multumesc de apreciere. Carnea afumată si-a făcut treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Noiembrie 13, 2021 Share Postat Noiembrie 13, 2021 (editat) Acum 21 minute, Flower-Power a spus: Wow arată delicios...Maine o sa gatesc și eu niște pulpe de pui cu legume la cuptor. Ceva sfaturi rețete? Simplu si bun, pui doar f putin ulei. Dar daca vrei neaparat la cuptor, le poti face si asa, iar ca si garnitura poti adauga si cativa cartofi (sau ce-ti place). Editat Noiembrie 13, 2021 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Noiembrie 24, 2021 Share Postat Noiembrie 24, 2021 Top round cu sos improvizat in tigaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Noiembrie 24, 2021 Share Postat Noiembrie 24, 2021 Acum 32 minute, WotRU2Me a spus: Top round cu sos improvizat in tigaie Mamaaa... In ce hal arată "tăietura" asta... Pfiuuu... La ce foame am acum, asta e tot ce-mi lipsea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Noiembrie 25, 2021 Share Postat Noiembrie 25, 2021 Am un prieten care a lucrat o perioada pentru un fermier (creste Angus) si am cumparat cate ceva. Am fost si eu surprins de cat de frageda a iesit bucata asta lipsita total de grasime. Abia astept sa probez si rib eye. Multam de aprecieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Noiembrie 25, 2021 Share Postat Noiembrie 25, 2021 Acum 11 ore, WotRU2Me a spus: Top round cu sos improvizat in tigaie Arata fix cum trebuie, felicitari! Cred c-a fost o bunatate. Apropo, prietenul tau unde vinde vita Angus, poate si livreaza? Multam’ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Noiembrie 25, 2021 Share Postat Noiembrie 25, 2021 Multam. Din pacate nu mai colaboreaza si fermierul nu a intrat inca serios pe piata, e inca la nivel de investitie initiala. A sacrificat cat sa probeze piata si macelaria proprie. In Constanta... Sfarsit glorios pentru sase oua de tara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Noiembrie 29, 2021 Share Postat Noiembrie 29, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Noiembrie 29, 2021 Share Postat Noiembrie 29, 2021 La 25.11.2021 la 15:37, WotRU2Me a spus: Multam. Din pacate nu mai colaboreaza si fermierul nu a intrat inca serios pe piata, e inca la nivel de investitie initiala. A sacrificat cat sa probeze piata si macelaria proprie. In Constanta... Sfarsit glorios pentru sase oua de tara Eu cu cei de aici am vorbit odata la telefon. Nu am apucat sa comand/ajungem la detalii fiindca a trebuit sa plec mai devreme de acasa. Vezi ce si cum/daca ti se par ok. https://www.facebook.com/FermaDeAngus/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Noiembrie 29, 2021 Share Postat Noiembrie 29, 2021 De ce nu, pare afacere serioasa. Faina ideea de a posta poze cu delicatesele pregatite de catre clienti (excelent arata, mi se face pofta desi doar ce m-am indopat ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Decembrie 2, 2021 Share Postat Decembrie 2, 2021 De Ziua Națională, am mers (așa cum ne șade bine), pe fasole la ceaun. Meniu: fasole la ceaun făcută pe plita țărănească, cu jambon, cârnați, ceafă si ciolan. Cam asta a iesit. VID_20211201_142858.mp4 VID_20211201_143542.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Decembrie 2, 2021 Share Postat Decembrie 2, 2021 Acum 2 ore, De 3 Lei CuiE a spus: De Ziua Națională, am mers (așa cum ne șade bine), pe fasole la ceaun. Meniu: fasole la ceaun făcută pe plita țărănească, cu jambon, cârnați, ceafă si ciolan. Cam asta a iesit. VID_20211201_142858.mp4 VID_20211201_143542.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Decembrie 2, 2021 Share Postat Decembrie 2, 2021 Artist mare @De 3 Lei CuiE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Decembrie 2, 2021 Share Postat Decembrie 2, 2021 Multumesc domnilor! Fasolea a iesit de... leac pentru papilele gustative. O fasole ardeleneasca, făcută pe plită in creierii munților, pe Valea Ierii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Decembrie 24, 2021 Share Postat Decembrie 24, 2021 Cozonacul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Decembrie 30, 2021 Share Postat Decembrie 30, 2021 O Luna de alimentatie echilibrata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Decembrie 30, 2021 Share Postat Decembrie 30, 2021 Acum 1 oră, WotRU2Me a spus: O Luna de alimentatie echilibrata Ce-i drept, e ceva echilibru acolo, mai ales ca n-ai uitat de avocado. Recunoaste insa ca au ramas multe legume, mai ales ca ai avut vita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Decembrie 30, 2021 Share Postat Decembrie 30, 2021 Au cam ramas...partea proasta e ca se duce anul si nu termin halcile, deci aman dieta post sarbatori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Decembrie 30, 2021 Share Postat Decembrie 30, 2021 Acum 4 ore, WotRU2Me a spus: Au cam ramas...partea proasta e ca se duce anul si nu termin halcile, deci aman dieta post sarbatori Asta-i decizia corecta. Totusi, cum sa nu termini halcile, poate daca ai propria ferma… Sau daca n-ai suficienti prieteni . Pfff!!! Dadeai o strigare aici si sa vezi cum dispareau Glumesc, e loc si la anu’. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Decembrie 31, 2021 Share Postat Decembrie 31, 2021 Rezolv eu cumva, dar adevarul e ca trebuie sa cam trec pe salata cat mai repede, scuza cu balonatul mai tine prea mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 2, 2022 Share Postat Ianuarie 2, 2022 Dupa atâta cărnet merge și o supa cremă.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Ianuarie 2, 2022 Share Postat Ianuarie 2, 2022 Merge de minune. Crutoanele alea putine sunt doar pentru poza, nu? Ai mai adaugat apoi :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 3, 2022 Share Postat Ianuarie 3, 2022 da, după ce am făcut poza au fost adăugate alte crutoane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Ianuarie 3, 2022 Share Postat Ianuarie 3, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 4, 2022 Share Postat Ianuarie 4, 2022 La 03.01.2022 la 11:58, Flower-Power a spus: da, după ce am făcut poza au fost adăugate alte crutoane. +1, hahahaha! corect, bine punctat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate