819NZT Postat Februarie 7, 2022 Share Postat Februarie 7, 2022 Da, este buna si cu marar, dar sunt patrunjel addicted. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Februarie 7, 2022 Share Postat Februarie 7, 2022 Am inceput munca de la birou VID-20220207-WA0001.mp4 Foame mare...oua ochi (in seu de foie gras, ca mi-a mai ramas ) cu tot ce am mai adunat de prin frigider. A, si maioneza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Februarie 12, 2022 Share Postat Februarie 12, 2022 De campion Foie gras asta se gaseste pe toate drumurile aici, la borcan. Banuiesc ca gatesc bucata de foie gras prin metoda bain marie direct in borcane, caci bucata este scufundata in grasimea care se ridica la fiert si acopera foie gras. Asta daca nu cumva o fi grasime de rata ordinara adaugata ulterior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 15, 2022 Share Postat Februarie 15, 2022 I am back și în plin proces după o luna și 8 zile de negatit și dietă. Ma uitam cu jind la mâncărurile gătite de voi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninel60 Postat Februarie 15, 2022 Share Postat Februarie 15, 2022 Acum 1 oră, Flower-Power a spus: I am back și în plin proces după o luna și 8 zile de negatit și dietă. Ma uitam cu jind la mâncărurile gătite de voi.. Apropo,ce dietă ții? După 39 de zile cum ești? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 15, 2022 Share Postat Februarie 15, 2022 eu din 03 01 2022 am dat jos 11 kile...., regim de auschwitz...., pffff.... nici nu ar trebui sa intru pe aceasta sectiune ca ma omorati cu pozele.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Februarie 15, 2022 Share Postat Februarie 15, 2022 (editat) @apriliacluj Singurul regim adevarat este asta "auschwitz", restul sint pe sistem de yoyo, mincaciosilor le este recomandat sa renunte total la "fosnitori" .... cum le spunea socrul meu (covrigei, cartofi la punga, etc.) + sport. Foarte greu pentru unii ... dar necesar. On As face o mincare de bame .... imi este dor de o mincare din copilaria mea. Editat Februarie 15, 2022 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 15, 2022 Share Postat Februarie 15, 2022 Si gata mancarea, foarte gustoasă Acum 40 minute, ninel60 a spus: Apropo,ce dietă ții? După 39 de zile cum ești? Am redus aproape de zero : zaharul, alcoolul,băuturilor răcoritoare sau santal, pâinea, pastele,pizza și am descoperit gustul legumelor uneori al fructelor. Am mancat cele mai multe legume la gratar ,cât nu am mancat în toata viata mea. Mai rămâne sa ma pun în mișcare cu ceva sport.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Februarie 16, 2022 Share Postat Februarie 16, 2022 Acum 5 ore, Flower-Power a spus: Si gata mancarea, foarte gustoasă Cam asa pare Iti dau o saptamana, hai doua, sa te "refaci" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Februarie 16, 2022 Share Postat Februarie 16, 2022 Acum 15 ore, Flower-Power a spus: Si gata mancarea, foarte gustoasă Am redus aproape de zero : zaharul, alcoolul,băuturilor răcoritoare sau santal, pâinea, pastele,pizza și am descoperit gustul legumelor uneori al fructelor. Am mancat cele mai multe legume la gratar ,cât nu am mancat în toata viata mea. Mai rămâne sa ma pun în mișcare cu ceva sport.. Bravo, dar vezi sa nu inceapa sa-ti creasca frunze (glumesc). La mazarea aceea gustoasa nu ai bagat si niste friganele? Merg perfect impreuna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 16, 2022 Share Postat Februarie 16, 2022 nu las boschetii sa crească..... Nu știu ce sunt alea friganele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Februarie 16, 2022 Share Postat Februarie 16, 2022 Acum 1 minut, Flower-Power a spus: nu las boschetii sa crească..... Nu știu ce sunt alea friganele... Fii atenta, nimic mai simplu. Doua oua + o ceasca (medie de cafea) cu lapte, sare, piper batute bine. Inmoi bine jumatati de felie de paine in amestec si le prajesti in ulei (pana se rumenesc). excelente la mazare, dar nu numai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 16, 2022 Share Postat Februarie 16, 2022 Aoleu...ficatul meu nu duce asa ceva..nu am cum. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Februarie 16, 2022 Share Postat Februarie 16, 2022 Acum 3 ore, Flower-Power a spus: Aoleu...ficatul meu nu duce asa ceva..nu am cum. Merci. ….. nu trebuie mult ulei si le scoti pe servet absorbant de bucatarie. Scoti si laptele si ouale daca vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 16, 2022 Share Postat Februarie 16, 2022 Si pâinea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninel60 Postat Februarie 16, 2022 Share Postat Februarie 16, 2022 Acum 1 oră, Flower-Power a spus: Si pâinea Am renunțat la pâine,paste făinoase,dulciuri,alcool și am ajuns de la 92 kg la 80 kg în 5 luni. Acum am devenit la vechile obiceiuri. Am 86 kg și mi-e bine. Cine vrea rezultate la slăbire trebuie (cred eu) să renunțe la pâine și dulciuri pentru cel puțin 6 luni. E greu fara pâine dar trebuie încercat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Februarie 16, 2022 Share Postat Februarie 16, 2022 Acum 2 ore, Flower-Power a spus: Si pâinea Hmm… atunci musai si baconul. Acum 26 minute, Clit Eastwood Jr. a spus: Știe cineva unde pot gasi T-bone de vită maturat? In Bucuresti Am mâine un musafir trădat in dragoste și vreau să ii pregătesc o masă bună La Mega Image Baneasa (concept store), dar s-a intamplat si sa nu aibe (trebuie mers oricum in prima parte a zilei, sau poti sa-i suni). SOS. BUCURESTI-PLOIESTI, NR. 83-87, SECTOR 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Februarie 16, 2022 Share Postat Februarie 16, 2022 (editat) Acum 3 ore, Clit Eastwood Jr. a spus: Mulțumesc mult! …. doar vorbim de VITA Cum intentionezi s-o gatesti? Editat Februarie 16, 2022 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Februarie 17, 2022 Share Postat Februarie 17, 2022 Acum 6 ore, Clit Eastwood Jr. a spus: In tigaia de fonta, mediu in sange cum imi place, sa miste Langa am pregatita nenorocirea asta de 1.5 litri :))) Marfa, s-aveti pofta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Februarie 18, 2022 Share Postat Februarie 18, 2022 Cam prea facuta, dar ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Februarie 18, 2022 Share Postat Februarie 18, 2022 Pe viitor , in caz de nevoie mare,vezi si la vacamuuu. Dar e cam piperata partea de macelarie, carnite maturate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Februarie 18, 2022 Share Postat Februarie 18, 2022 Acum 5 ore, Clit Eastwood Jr. a spus: Bun, ai gasit fripturi de grosimea potrivita! Arata bine si asa, banuiesc ca a fost si gustoasa. Eu am cautat ieri de nebun niste bucati de carne, la concept store am gasit doar T-bone dar erau foarte subtiri, anvergura mare dar aveau doar vreo 300g, stiam ca nu are cum sa imi iasa in sange asa. Da, un pic prea facuta, mie imi place “in sange”. Totusi nu arata rau deloc, cred ca a fost f gustoasa. Acum, cum spuneam anterior, la Mega Store Concept nu gasesti chiar mereu asa incat sa poti sa si alegi. Exista in Corbeanca o macelarie cu produse f bune “Ferma din sat” https://goo.gl/maps/eU6uGHAZqEqTWyca6 Acolo am mai gasit niste bucati minunate de vita. Poti sa si comanzi (îi sun, le spui ce vrei si cand treci sa iei). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Februarie 19, 2022 Share Postat Februarie 19, 2022 Acum 15 ore, Clit Eastwood Jr. a spus: Aah, pai stai ca am fost la concept store la Piata Sudului, un fel de mega image dupa 1 luna in vaslui :). ce-i drept pe acela nu-l stiu, eu cumpar de la cel din Baneasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 1, 2022 Share Postat Martie 1, 2022 Porceala...am pus kg la loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Martie 2, 2022 Share Postat Martie 2, 2022 Acum 9 ore, WotRU2Me a spus: Porceala...am pus kg la loc La ce gătești, așteptam anunțul . Dar, noi sa fim sănătoși. Si eu, tot pe chinezesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate