ioio_viola Postat Aprilie 29, 2021 Share Postat Aprilie 29, 2021 Aprilia a semnat ca echipa oficiala: Aprilia Racing to remain in MotoGP™ until 2026 The Noale factory has signed a new agreement with Dorna Sports to remain in the premier class for five more years Tags MotoGP, 2021, Aprilia Racing Team Gresini Dorna Sports is pleased to announce the signing of an agreement with Aprilia Racing to participate in the FIM MotoGP™ World Championship through 2026. For the next five seasons, Aprilia Racing will be one of the protagonists in the premier class, thereby reaffirming its mission of technological research and experimentation excellence within the Piaggio Group. From 2022, Aprilia Racing will participate as a manufacturer, with the official RS-GP machines on the track as a factory team. The agreement with Gresini Racing will come to an end, which accompanied Aprilia Racing’s participation in the Championship since 2015. In the moving and heartfelt memory of Fausto, Aprilia Racing holds the Gresini Racing team in the highest regard and wishes to thank them for these years together. Aprilia is one of the most victorious brands in motorcycle racing history, having won an astonishing 54 world titles in its young career, 38 in World Championship Motorcycle Grand Prix racing, 7 in World Superbike and 9 in Off-Road disciplines. With 294 Grand Prix wins, it is the European brand that has won the most races in World Championship Motorcycle Grand Prix racing. Many of the riders who have made motorcycling history in the last few decades have made their debut on the bikes from Noale. These World Champions include Max Biaggi, Loris Capirossi, Alex Gramigni, Valentino Rossi, Jorge Lorenzo, Casey Stoner, Manuel Poggiali, Marco Simoncelli and Alvaro Bautista. Massimo Rivola – Aprilia Racing CEO: "I am obviously happy about this agreement. From next season, we will be participating in an official capacity as a manufacturer. This opens up new and hopefully great opportunities and we will need to manage many additional responsibilities. It is a natural step that we are taking just as we are beginning to see the first positive signs from the hard work we’ve done in Noale, first and foremost on our structure, and consequently on our beautiful RS-GP bikes. At this time, our thoughts and gratitude go to Gresini Racing, who have accompanied us in these years. In heartfelt memory of Fausto, I wish the team and all its staff the best success for the coming seasons." Carmelo Ezpeleta - Dorna CEO: "Dorna and Aprilia extending their partnership is really positive news for the FIM MotoGP World Championship. We are excited to continue this association with the Italian manufacturer in a project that has set many fascinating goals, not just in racing performance, but in overall technical excellence." Si Gresini se decid in curand cu cine merg: https://www.crash.net/motogp/news/976209/1/gresinis-motogp-team-wish-will-become-reality-2022 Gresini's MotoGP team wish 'will become a reality from 2022' MotoGP Peter McLaren 29 Apr 2021 2 Fausto's wife Nadia Padovani becomes Gresini Racing CEO, committed to 2022 Independent team; 'We’re currently speaking with several manufacturers and in a matter of few weeks we will reveal the details of our MotoGP project'. The Gresini team is "speaking with several manufacturers and in a matter of few weeks we will reveal the details of our [2022] MotoGP project". Those are the words of Nadia Padovani, Fausto’s wife, who has been announced as the new CEO of the Faenza-based company, thus taking over Fausto's former roles of both Team Owner and Team Principal. Following Fausto's tragic death from Covid-19 complications earlier this year, there had been speculation that the team's plan to continue in MotoGP by reverting to full Independent status next season might be in jeopardy. However, a Gresini statement makes clear; 'With the whole family on board to give continuity to the company, Fausto’s secret wish to return to MotoGP as an Independent team will become a reality from 2022, as expected by the contract signed with Dorna at the end of last season.' Top ArticlesREAD MOREAcosta: I face this Grand Prix with no expectations, justhave funSKIP AD Gresini is currently partnered with the Factory Aprilia project, but Aprilia is set to join the other five manufacturers in having its own grid places for the next 2022-2026 contract cycle with Dorna (Update: Aprilia's 2022 Factory grid places now officially confirmed). It has not yet been ruled out that Gresini could continue its relationship with Aprilia as a satellite team, but Suzuki and Ducati machines have also been rumoured. Fabio di Giannantonio, who races for Gresini in Moto2, is poised to be one of the team's 2022 MotoGP riders. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 29, 2021 Share Postat Aprilie 29, 2021 hai ca incepe sa miste binisor aprilia. f bine. pacat de kawa ca nu mai sunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Aprilie 29, 2021 Share Postat Aprilie 29, 2021 Acum 8 ore, Tzitzicat a spus: Au transmis Moto GP pe PPV1 in format HD Fara bani, sau poate ca e in functie de tipul de abonament pe care il ai Asa cum am spus, mi-am platit abonament pentru doua luni la PPV1. Am vazut cursa pe calculator, dupa care am continuat vizionarea pe televizor. Nu am vazut sa fie HD. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Mai 6, 2021 Share Postat Mai 6, 2021 https://www.motorsportmagazine.com/articles/motorcycles/motogp/is-pedro-acosta-motogps-next-marc-marquez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Mai 10, 2021 Share Postat Mai 10, 2021 Forcada: Quart mai rapid pe viraje decat Lorenzo> https://www.speedweek.com/motogp/news/175253/Forcada-Quartararo-in-Kurven-schneller-als-Lorenzo.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 11, 2021 Share Postat Mai 11, 2021 Acum 11 ore, xt600 a spus: Forcada: Quart mai rapid pe viraje decat Lorenzo> https://www.speedweek.com/motogp/news/175253/Forcada-Quartararo-in-Kurven-schneller-als-Lorenzo.html mai rapid acum, pe moto 2021, cauciucuri miselesti etc. dupa mine a vorbit ca sa nu taca. stiu, omu e pe treaba lui dar e si alta tehnologie acum. nu am fost fan 99 dar nu se poate compara Q cu el, decat ... pe viraje mai vorbim pana ia si el 1-2-3 titluri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 11, 2021 Share Postat Mai 11, 2021 Acum 9 minute, frigider a spus: nu am fost fan 99 mai vorbim pana ia si el 1-2-3 titluri. corect, bine punctat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 11, 2021 Share Postat Mai 11, 2021 Acum 4 minute, apriliacluj a spus: corect, bine punctat!! bine, nu se stie daca erau in aceeasi era - mai era valabil asta cu Q mai rapid pe viraje decat 99? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Mai 11, 2021 Share Postat Mai 11, 2021 Acum 4 ore, frigider a spus: mai rapid acum, pe moto 2021, cauciucuri miselesti etc. dupa mine a vorbit ca sa nu taca. stiu, omu e pe treaba lui dar e si alta tehnologie acum. nu am fost fan 99 dar nu se poate compara Q cu el, decat ... pe viraje Tocmai asta a spus Forcada, daca ai citit cu atentie, ca viteza pe viraje nu depinde numai de pneuri. Ba cred ca baiatul ala vorbeste foarte in cunostinta de cauza. I-a fost inginer de cursa lui Lorenzo, la Yamaha, iar la datele de telemetrie ale lui Q are acces. Ei bine, datele indica si diferentele de stil de pilotaj, care se pare ca il avantejeaza pe Q. De la Lorenzo, stilul de pilotaj a evoluat. Din pacate, pentru fanii declarati ai lui Lorenzo, Q, asa necampion cum este, se cam sterge la fund cu Lorenzo, in materie de performanta pura. De ce? pentru ca Quart, este unul dintre cei mai buni franaci din campionat, in momentul de fata (daca nu cel mai bun) si are cam cea mai mare viteza pe viraj. Lorenzo era exectrabil pe franare, bun pe viraj, dar dupa cum spune papa Forcada, nu mai bun decat Q. So.. daca am baga datele in computer, si am scoate un best lap virtual, pentru fiecare din cei doi, Quart i-ar da zecimi bune lui Lorenzo. Problema lui Q nu este skill-ul, viteza, etc, ci constanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 11, 2021 Share Postat Mai 11, 2021 1 oră în urmă, xt600 a spus: Tocmai asta a spus Forcada, daca ai citit cu atentie, ca viteza pe viraje nu depinde numai de pneuri. Ba cred ca baiatul ala vorbeste foarte in cunostinta de cauza. I-a fost inginer de cursa lui Lorenzo, la Yamaha, iar la datele de telemetrie ale lui Q are acces. Ei bine, datele indica si diferentele de stil de pilotaj, care se pare ca il avantejeaza pe Q. De la Lorenzo, stilul de pilotaj a evoluat. Din pacate, pentru fanii declarati ai lui Lorenzo, Q, asa necampion cum este, se cam sterge la fund cu Lorenzo, in materie de performanta pura. De ce? pentru ca Quart, este unul dintre cei mai buni franaci din campionat, in momentul de fata (daca nu cel mai bun) si are cam cea mai mare viteza pe viraj. Lorenzo era exectrabil pe franare, bun pe viraj, dar dupa cum spune papa Forcada, nu mai bun decat Q. So.. daca am baga datele in computer, si am scoate un best lap virtual, pentru fiecare din cei doi, Quart i-ar da zecimi bune lui Lorenzo. Problema lui Q nu este skill-ul, viteza, etc, ci constanta. eu nu am citit decat titlul oricum degeaba ii comparam, se vede ca Q e bun, acum na, ce rost are sa ne spuna ca e mai bun ca x sau y care nu mai e in campionat ? zic si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Mai 11, 2021 Share Postat Mai 11, 2021 https://www.moto.it/MotoGP/motogp-per-petronas-trattativa-segreta-con-honda-razali-al-lavoro-per-un-piano-b.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 11, 2021 Share Postat Mai 11, 2021 Acum 7 ore, danypop a spus: https://www.moto.it/MotoGP/motogp-per-petronas-trattativa-segreta-con-honda-razali-al-lavoro-per-un-piano-b.html Părerea mea: 1. Ce a făcut nenea Razlan sau cum îl cheamă din primul sezon de gp n-o să facă ușor altă echipă nouă, nici condusă de Rossi însuși. Deci yama ar fi cu adevărat imbecili daca pierd echipa asta satelit. Pe care abia au făcut o după ce tech 3 și a băgat p*la n Yamaha. 2. Honda pt petronas?lol? Doar sa vrei sa te ngropi singur sa mergi pe Honda, nu altceva, la ce "performante" arată piloții honda dar naiba știe, nu? ar fi tare să vedem petronas pe yama. Ce rezultate ar scoate băieții. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Mai 12, 2021 Share Postat Mai 12, 2021 8 hours ago, frigider said: ar fi tare să vedem petronas pe yama. Ce rezultate ar scoate băieții. Păi, vedem asta de ceva timp. Și rezultatele sunt mai mult decât onorabile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 12, 2021 Share Postat Mai 12, 2021 Acum 47 minute, Kagemusha a spus: Păi, vedem asta de ceva timp. Și rezultatele sunt mai mult decât onorabile. Haha Honda vroiam sa zic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Mai 12, 2021 Share Postat Mai 12, 2021 1 hour ago, frigider said: Honda Cred că ar fi interesant, mai ales să vedem nu rezultatele ci specificațiile motocicletelor și suportul tehnic pe care-l vor primi de la Honda. Mă aștept ca Razali să negocieze la sânge astea și să vină cu pretenții mari, că bani are. Sper să se adeverească informația adusă de @danypop, chiar dacă italienii vorbesc mult nu prea iese fum fără foc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 12, 2021 Share Postat Mai 12, 2021 Acum 39 minute, Kagemusha a spus: Cred că ar fi interesant, mai ales să vedem nu rezultatele ci specificațiile motocicletelor și suportul tehnic pe care-l vor primi de la Honda. Mă aștept ca Razali să negocieze la sânge astea și să vină cu pretenții mari, că bani are. Sper să se adeverească informația adusă de @danypop, chiar dacă italienii vorbesc mult nu prea iese fum fără foc. eu as vrea si nu prea, ca Petro merge bine rau pe yama dar as fi curios si pe honda daca ar pune cotu jos. traim si vedem. suntem spectatori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Mai 18, 2021 Share Postat Mai 18, 2021 https://www.corsedimoto.com/motomondiale/motogp/motogp-valentino-rossi-ducati-affare-fatto-i-dettagli-dellaccordo/ Pana la urma nu e yamaka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 18, 2021 Share Postat Mai 18, 2021 Acum 12 minute, danypop a spus: https://www.corsedimoto.com/motomondiale/motogp/motogp-valentino-rossi-ducati-affare-fatto-i-dettagli-dellaccordo/ Pana la urma nu e yamaka da, tot isi faceau colegii griji ca renunta la Petronas yama mie-mi pare rau, vad ducati ca o anti-moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 18, 2021 Share Postat Mai 18, 2021 Morbidelli răsuflă ușurat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 18, 2021 Share Postat Mai 18, 2021 Acum 55 minute, PzKpfW a spus: Morbidelli răsuflă ușurat Fii mai precis 1 oră în urmă, PzKpfW a spus: Morbidelli răsuflă ușurat Gata, am citit tot de data asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 18, 2021 Share Postat Mai 18, 2021 Dacă VR46 a semnat cu Ducati, înseamnă că cel mai probabil Petronas rămâne cu Yamaha. Iar asta-l va bucura pe Morbidelli, el având deja contract cu ei pentru 2022. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 18, 2021 Share Postat Mai 18, 2021 1 oră în urmă, PzKpfW a spus: Dacă VR46 a semnat cu Ducati, înseamnă că cel mai probabil Petronas rămâne cu Yamaha. Iar asta-l va bucura pe Morbidelli, el având deja contract cu ei pentru 2022. parca era inca neclar cu cine a zis Morbi ca are contract, eu tin minte ca ar fi zis ge "la anu am contract cu factory" dar nu a zis cu cine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 18, 2021 Share Postat Mai 18, 2021 (editat) Din câte știu și ce am înțeles, a spus că are un contract cu Petronas care stipulează că va merge pe o motocicletă factory (i.e. de ultimă generație). Constructorul nu era menționat și depinde de aranjamentele Petronas. Altfel spus, el are contract cu echipa, nu cu un constructor și la anul va merge pe ce i se va pune la dispoziție - cu condiția să fie generație actuală. Editat Mai 18, 2021 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 18, 2021 Share Postat Mai 18, 2021 Beau pentru asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Mai 21, 2021 Share Postat Mai 21, 2021 https://www.corsedimoto.com/motomondiale/motogp/motogp-ducati-frena-sullaccordo-con-valentino-rossi/ Numa' un pic ii bine și iar'ii rău Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate