frigider Postat Mai 11, 2021 Share Postat Mai 11, 2021 Acum 11 ore, xt600 a spus: Forcada: Quart mai rapid pe viraje decat Lorenzo> https://www.speedweek.com/motogp/news/175253/Forcada-Quartararo-in-Kurven-schneller-als-Lorenzo.html mai rapid acum, pe moto 2021, cauciucuri miselesti etc. dupa mine a vorbit ca sa nu taca. stiu, omu e pe treaba lui dar e si alta tehnologie acum. nu am fost fan 99 dar nu se poate compara Q cu el, decat ... pe viraje mai vorbim pana ia si el 1-2-3 titluri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 11, 2021 Share Postat Mai 11, 2021 Acum 9 minute, frigider a spus: nu am fost fan 99 mai vorbim pana ia si el 1-2-3 titluri. corect, bine punctat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 11, 2021 Share Postat Mai 11, 2021 Acum 4 minute, apriliacluj a spus: corect, bine punctat!! bine, nu se stie daca erau in aceeasi era - mai era valabil asta cu Q mai rapid pe viraje decat 99? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Mai 11, 2021 Share Postat Mai 11, 2021 Acum 4 ore, frigider a spus: mai rapid acum, pe moto 2021, cauciucuri miselesti etc. dupa mine a vorbit ca sa nu taca. stiu, omu e pe treaba lui dar e si alta tehnologie acum. nu am fost fan 99 dar nu se poate compara Q cu el, decat ... pe viraje Tocmai asta a spus Forcada, daca ai citit cu atentie, ca viteza pe viraje nu depinde numai de pneuri. Ba cred ca baiatul ala vorbeste foarte in cunostinta de cauza. I-a fost inginer de cursa lui Lorenzo, la Yamaha, iar la datele de telemetrie ale lui Q are acces. Ei bine, datele indica si diferentele de stil de pilotaj, care se pare ca il avantejeaza pe Q. De la Lorenzo, stilul de pilotaj a evoluat. Din pacate, pentru fanii declarati ai lui Lorenzo, Q, asa necampion cum este, se cam sterge la fund cu Lorenzo, in materie de performanta pura. De ce? pentru ca Quart, este unul dintre cei mai buni franaci din campionat, in momentul de fata (daca nu cel mai bun) si are cam cea mai mare viteza pe viraj. Lorenzo era exectrabil pe franare, bun pe viraj, dar dupa cum spune papa Forcada, nu mai bun decat Q. So.. daca am baga datele in computer, si am scoate un best lap virtual, pentru fiecare din cei doi, Quart i-ar da zecimi bune lui Lorenzo. Problema lui Q nu este skill-ul, viteza, etc, ci constanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 11, 2021 Share Postat Mai 11, 2021 1 oră în urmă, xt600 a spus: Tocmai asta a spus Forcada, daca ai citit cu atentie, ca viteza pe viraje nu depinde numai de pneuri. Ba cred ca baiatul ala vorbeste foarte in cunostinta de cauza. I-a fost inginer de cursa lui Lorenzo, la Yamaha, iar la datele de telemetrie ale lui Q are acces. Ei bine, datele indica si diferentele de stil de pilotaj, care se pare ca il avantejeaza pe Q. De la Lorenzo, stilul de pilotaj a evoluat. Din pacate, pentru fanii declarati ai lui Lorenzo, Q, asa necampion cum este, se cam sterge la fund cu Lorenzo, in materie de performanta pura. De ce? pentru ca Quart, este unul dintre cei mai buni franaci din campionat, in momentul de fata (daca nu cel mai bun) si are cam cea mai mare viteza pe viraj. Lorenzo era exectrabil pe franare, bun pe viraj, dar dupa cum spune papa Forcada, nu mai bun decat Q. So.. daca am baga datele in computer, si am scoate un best lap virtual, pentru fiecare din cei doi, Quart i-ar da zecimi bune lui Lorenzo. Problema lui Q nu este skill-ul, viteza, etc, ci constanta. eu nu am citit decat titlul oricum degeaba ii comparam, se vede ca Q e bun, acum na, ce rost are sa ne spuna ca e mai bun ca x sau y care nu mai e in campionat ? zic si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Mai 11, 2021 Share Postat Mai 11, 2021 https://www.moto.it/MotoGP/motogp-per-petronas-trattativa-segreta-con-honda-razali-al-lavoro-per-un-piano-b.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 11, 2021 Share Postat Mai 11, 2021 Acum 7 ore, danypop a spus: https://www.moto.it/MotoGP/motogp-per-petronas-trattativa-segreta-con-honda-razali-al-lavoro-per-un-piano-b.html Părerea mea: 1. Ce a făcut nenea Razlan sau cum îl cheamă din primul sezon de gp n-o să facă ușor altă echipă nouă, nici condusă de Rossi însuși. Deci yama ar fi cu adevărat imbecili daca pierd echipa asta satelit. Pe care abia au făcut o după ce tech 3 și a băgat p*la n Yamaha. 2. Honda pt petronas?lol? Doar sa vrei sa te ngropi singur sa mergi pe Honda, nu altceva, la ce "performante" arată piloții honda dar naiba știe, nu? ar fi tare să vedem petronas pe yama. Ce rezultate ar scoate băieții. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Mai 12, 2021 Share Postat Mai 12, 2021 8 hours ago, frigider said: ar fi tare să vedem petronas pe yama. Ce rezultate ar scoate băieții. Păi, vedem asta de ceva timp. Și rezultatele sunt mai mult decât onorabile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 12, 2021 Share Postat Mai 12, 2021 Acum 47 minute, Kagemusha a spus: Păi, vedem asta de ceva timp. Și rezultatele sunt mai mult decât onorabile. Haha Honda vroiam sa zic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Mai 12, 2021 Share Postat Mai 12, 2021 1 hour ago, frigider said: Honda Cred că ar fi interesant, mai ales să vedem nu rezultatele ci specificațiile motocicletelor și suportul tehnic pe care-l vor primi de la Honda. Mă aștept ca Razali să negocieze la sânge astea și să vină cu pretenții mari, că bani are. Sper să se adeverească informația adusă de @danypop, chiar dacă italienii vorbesc mult nu prea iese fum fără foc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 12, 2021 Share Postat Mai 12, 2021 Acum 39 minute, Kagemusha a spus: Cred că ar fi interesant, mai ales să vedem nu rezultatele ci specificațiile motocicletelor și suportul tehnic pe care-l vor primi de la Honda. Mă aștept ca Razali să negocieze la sânge astea și să vină cu pretenții mari, că bani are. Sper să se adeverească informația adusă de @danypop, chiar dacă italienii vorbesc mult nu prea iese fum fără foc. eu as vrea si nu prea, ca Petro merge bine rau pe yama dar as fi curios si pe honda daca ar pune cotu jos. traim si vedem. suntem spectatori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Mai 18, 2021 Share Postat Mai 18, 2021 https://www.corsedimoto.com/motomondiale/motogp/motogp-valentino-rossi-ducati-affare-fatto-i-dettagli-dellaccordo/ Pana la urma nu e yamaka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 18, 2021 Share Postat Mai 18, 2021 Acum 12 minute, danypop a spus: https://www.corsedimoto.com/motomondiale/motogp/motogp-valentino-rossi-ducati-affare-fatto-i-dettagli-dellaccordo/ Pana la urma nu e yamaka da, tot isi faceau colegii griji ca renunta la Petronas yama mie-mi pare rau, vad ducati ca o anti-moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 18, 2021 Share Postat Mai 18, 2021 Morbidelli răsuflă ușurat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 18, 2021 Share Postat Mai 18, 2021 Acum 55 minute, PzKpfW a spus: Morbidelli răsuflă ușurat Fii mai precis 1 oră în urmă, PzKpfW a spus: Morbidelli răsuflă ușurat Gata, am citit tot de data asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 18, 2021 Share Postat Mai 18, 2021 Dacă VR46 a semnat cu Ducati, înseamnă că cel mai probabil Petronas rămâne cu Yamaha. Iar asta-l va bucura pe Morbidelli, el având deja contract cu ei pentru 2022. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 18, 2021 Share Postat Mai 18, 2021 1 oră în urmă, PzKpfW a spus: Dacă VR46 a semnat cu Ducati, înseamnă că cel mai probabil Petronas rămâne cu Yamaha. Iar asta-l va bucura pe Morbidelli, el având deja contract cu ei pentru 2022. parca era inca neclar cu cine a zis Morbi ca are contract, eu tin minte ca ar fi zis ge "la anu am contract cu factory" dar nu a zis cu cine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 18, 2021 Share Postat Mai 18, 2021 (editat) Din câte știu și ce am înțeles, a spus că are un contract cu Petronas care stipulează că va merge pe o motocicletă factory (i.e. de ultimă generație). Constructorul nu era menționat și depinde de aranjamentele Petronas. Altfel spus, el are contract cu echipa, nu cu un constructor și la anul va merge pe ce i se va pune la dispoziție - cu condiția să fie generație actuală. Editat Mai 18, 2021 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 18, 2021 Share Postat Mai 18, 2021 Beau pentru asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Mai 21, 2021 Share Postat Mai 21, 2021 https://www.corsedimoto.com/motomondiale/motogp/motogp-ducati-frena-sullaccordo-con-valentino-rossi/ Numa' un pic ii bine și iar'ii rău Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 21, 2021 Share Postat Mai 21, 2021 Acum 7 ore, danypop a spus: https://www.corsedimoto.com/motomondiale/motogp/motogp-ducati-frena-sullaccordo-con-valentino-rossi/ Numa' un pic ii bine și iar'ii rău Să vedem, tot vor fi zvonuri pe măsură ce trece timpul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Mai 23, 2021 Share Postat Mai 23, 2021 Luca Cadalora despre MM https://www.paddock-gp.com/motogp-luca-cadalora-previent-marc-marquez-ne-sera-plus-jamais-comme-avant/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 23, 2021 Share Postat Mai 23, 2021 Acum 4 minute, adrianm a spus: Luca Cadalora despre MM https://www.paddock-gp.com/motogp-luca-cadalora-previent-marc-marquez-ne-sera-plus-jamais-comme-avant/ Citind doar titlul: Ahahahaha MM e deja că înainte, blană, totul sau nimic. (Așa a fost cursa trecută când știa că poate câștiga). Dar e ok, nenea asta, să-i spunem generic Gigel, cine o fi el știe mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Mai 23, 2021 Share Postat Mai 23, 2021 Acum 11 minute, frigider a spus: Ahahahaha MM e deja că înainte, blană, totul sau nimic. (Așa a fost cursa trecută când știa că poate câștiga). Fics, dar fics despre asta vorbea Luca Cadalora "gigel" ieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 23, 2021 Share Postat Mai 23, 2021 (editat) Acum 2 ore, adrianm a spus: Fics, dar fics despre asta vorbea Luca Cadalora "gigel" ieri Pai și mie mi pare că e fix același MM. Titlul spune că nu va mai fi același (adică MM înainte de accident), mă înșel? Editat Mai 23, 2021 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate