Sari la conținut

MotoGP - Discutii generale

adidas

Postări Recomandate

Acum 11 ore, xt600 a spus:

mai rapid acum, pe moto 2021, cauciucuri miselesti etc.

dupa mine a vorbit ca sa nu taca. :) 

stiu, omu e pe treaba lui dar e si alta tehnologie acum.

nu am fost fan 99 dar nu se poate compara Q cu el, decat ... pe viraje :D 

mai vorbim pana ia si el 1-2-3 titluri.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4,2k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum 4 ore, frigider a spus:

mai rapid acum, pe moto 2021, cauciucuri miselesti etc.

dupa mine a vorbit ca sa nu taca. :) 

stiu, omu e pe treaba lui dar e si alta tehnologie acum.

nu am fost fan 99 dar nu se poate compara Q cu el, decat ... pe viraje :D 

Tocmai asta a spus Forcada, daca ai citit cu atentie, ca viteza pe viraje nu depinde numai de pneuri.

Ba cred ca baiatul ala vorbeste foarte in cunostinta de cauza. I-a fost inginer de cursa lui Lorenzo, la Yamaha, iar la datele de telemetrie ale lui Q are acces. Ei bine, datele indica si diferentele de stil de pilotaj, care se pare ca il avantejeaza pe Q. De la Lorenzo, stilul de pilotaj a evoluat.

Din pacate, pentru fanii declarati ai lui Lorenzo, Q, asa necampion cum este, se cam sterge la fund cu Lorenzo, in materie de performanta pura. De ce? pentru ca Quart, este unul dintre cei mai buni franaci din campionat, in momentul de fata (daca nu cel mai bun) si are cam cea mai mare viteza pe viraj. Lorenzo era exectrabil pe franare, bun pe viraj, dar dupa cum spune papa Forcada, nu mai bun decat Q. So.. daca am baga datele in computer, si am scoate un best lap virtual, pentru fiecare din cei doi, Quart i-ar da zecimi bune lui Lorenzo. Problema lui Q nu este skill-ul, viteza, etc, ci constanta. 

Link spre comentariu

1 oră în urmă, xt600 a spus:

Tocmai asta a spus Forcada, daca ai citit cu atentie, ca viteza pe viraje nu depinde numai de pneuri.

Ba cred ca baiatul ala vorbeste foarte in cunostinta de cauza. I-a fost inginer de cursa lui Lorenzo, la Yamaha, iar la datele de telemetrie ale lui Q are acces. Ei bine, datele indica si diferentele de stil de pilotaj, care se pare ca il avantejeaza pe Q. De la Lorenzo, stilul de pilotaj a evoluat.

Din pacate, pentru fanii declarati ai lui Lorenzo, Q, asa necampion cum este, se cam sterge la fund cu Lorenzo, in materie de performanta pura. De ce? pentru ca Quart, este unul dintre cei mai buni franaci din campionat, in momentul de fata (daca nu cel mai bun) si are cam cea mai mare viteza pe viraj. Lorenzo era exectrabil pe franare, bun pe viraj, dar dupa cum spune papa Forcada, nu mai bun decat Q. So.. daca am baga datele in computer, si am scoate un best lap virtual, pentru fiecare din cei doi, Quart i-ar da zecimi bune lui Lorenzo. Problema lui Q nu este skill-ul, viteza, etc, ci constanta. 

eu nu am citit decat titlul :) 

oricum degeaba ii comparam, se vede ca Q e bun, acum na, ce rost are sa ne spuna ca e mai bun ca x sau y care nu mai e in campionat ?

zic si eu.

Link spre comentariu

Acum 7 ore, danypop a spus:

Părerea mea:

1. Ce a făcut nenea Razlan sau cum îl cheamă din primul sezon de gp n-o să facă ușor altă echipă nouă, nici condusă de Rossi însuși.

Deci yama ar fi cu adevărat imbecili daca pierd echipa asta satelit.

Pe care abia au făcut o după ce tech 3 și a băgat p*la n Yamaha.

2. Honda pt petronas?lol?

Doar sa vrei sa te ngropi singur sa mergi pe Honda, nu altceva, la ce "performante" arată piloții honda :)

dar naiba știe, nu?

ar fi tare să vedem petronas pe yama. Ce rezultate ar scoate băieții.

Link spre comentariu

8 hours ago, frigider said:

ar fi tare să vedem petronas pe yama. Ce rezultate ar scoate băieții.

Păi, vedem asta de ceva timp. 😆

Și rezultatele sunt mai mult decât onorabile.😉

Link spre comentariu

1 hour ago, frigider said:

Honda

Cred că ar fi interesant, mai ales să vedem nu rezultatele ci specificațiile motocicletelor și suportul tehnic pe care-l vor primi de la Honda. Mă aștept ca Razali să negocieze la sânge astea și să vină cu pretenții mari, că bani are.

Sper să se adeverească informația adusă de @danypop, chiar dacă italienii vorbesc mult nu prea iese fum fără foc.

Link spre comentariu

Acum 39 minute, Kagemusha a spus:

Cred că ar fi interesant, mai ales să vedem nu rezultatele ci specificațiile motocicletelor și suportul tehnic pe care-l vor primi de la Honda. Mă aștept ca Razali să negocieze la sânge astea și să vină cu pretenții mari, că bani are.

Sper să se adeverească informația adusă de @danypop, chiar dacă italienii vorbesc mult nu prea iese fum fără foc.

eu as vrea si nu prea, ca Petro merge bine rau pe yama

dar as fi curios si pe honda daca ar pune cotu jos.

traim si vedem. suntem spectatori.

Link spre comentariu

Acum 12 minute, danypop a spus:

da, tot isi faceau colegii griji ca renunta la Petronas yama :D 

mie-mi pare rau, vad ducati ca o anti-moto. 

Link spre comentariu

1 oră în urmă, PzKpfW a spus:

Dacă VR46 a semnat cu Ducati, înseamnă că cel mai probabil Petronas rămâne cu Yamaha. Iar asta-l va bucura pe Morbidelli, el având deja contract cu ei pentru 2022.

parca era inca neclar cu cine a zis Morbi ca are contract, eu tin minte ca ar fi zis ge "la anu am contract cu factory" dar nu a zis cu cine.

Link spre comentariu

Din câte știu și ce am înțeles, a spus că are un contract cu Petronas care stipulează că va merge pe o motocicletă factory (i.e. de ultimă generație). Constructorul nu era menționat și depinde de aranjamentele Petronas.

Altfel spus, el are contract cu echipa, nu cu un constructor și la anul va merge pe ce i se va pune la dispoziție - cu condiția să fie generație actuală.

Editat de PzKpfW
Link spre comentariu

Acum 4 minute, adrianm a spus:

Citind doar titlul:

Ahahahaha MM e deja că înainte, blană, totul sau nimic. (Așa a fost cursa trecută când știa că poate câștiga).

Dar e ok, nenea asta, să-i spunem generic Gigel, cine o fi el știe mai bine.

Link spre comentariu

Acum 11 minute, frigider a spus:

Ahahahaha MM e deja că înainte, blană, totul sau nimic. (Așa a fost cursa trecută când știa că poate câștiga).

Fics, dar fics despre asta vorbea Luca Cadalora "gigel" ieri

Link spre comentariu

Acum 2 ore, adrianm a spus:

Fics, dar fics despre asta vorbea Luca Cadalora "gigel" ieri

Pai și mie mi pare că e fix același MM.

Titlul spune că nu va mai fi același (adică MM înainte de accident), mă înșel?

Editat de frigider
Link spre comentariu