Akbert Postat Octombrie 8, 2015 Share Postat Octombrie 8, 2015 fain e sa ai si dealu' aproape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Octombrie 8, 2015 Share Postat Octombrie 8, 2015 fain e sa ai si dealu' aproape Bikerii mei le arunca in remorca si merg pe la Ianova,Herneacova pana spre Lipova pe dealuri cat sunt ...20-30km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Octombrie 8, 2015 Share Postat Octombrie 8, 2015 Eu am doar dealuri in jurul satului. Si padurea e aproape, dar n am colegi . E bine si singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Octombrie 19, 2015 Share Postat Octombrie 19, 2015 Pentru sâmbata asta se anunță (deși cam greu de crezut, după cum plouă afară....) vreme ok, parțial insorit, cu 15C. Dacă e așa, trag o plimbare până pe Semenic, o ciorbă La Rascruce, în Gărâna, pe la Trei Ape, pe Transsemenic. Dacă mai sunt doritori... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Octombrie 19, 2015 Share Postat Octombrie 19, 2015 Salut. Sambata la ce ora, daca este vreme buna. cu ce te dai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Octombrie 19, 2015 Share Postat Octombrie 19, 2015 Pe la 9.30, ca sa fie mai cald. Cu F800GS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Octombrie 19, 2015 Share Postat Octombrie 19, 2015 Sa fie vreme buna, inrest, chef este. Plecarea din ce loc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Octombrie 19, 2015 Share Postat Octombrie 19, 2015 Vreau sa merg Lugoj-Resita-Valiug-Slatina Timis-retur, deci plecarea de la benzinăria Mol, Calea Lugojului. Sau, dacă mergem prin Buziaș, de la rândul AEM, pe undeva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Octombrie 19, 2015 Share Postat Octombrie 19, 2015 ok. Pe Buzias este mai Ok, este mai liber. daca este vreme buna vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 (editat) Atunci ne intalnim in parcarea de la Lidl, in rond la AEM, la 9.30. Vad ca ”dă uetăr iz getin' betăr”, ceea ce e de bine... Editat Octombrie 21, 2015 de eFu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Octombrie 24, 2015 Share Postat Octombrie 24, 2015 Cateva poze din tura de astazi. Am inceput cu ceata si am terminat cu soare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavibasca Postat Octombrie 25, 2015 Share Postat Octombrie 25, 2015 Faine poze ,misto tura voastra asa ca de sfarsit de an...la anul ma bag si eu cu voi...toate cele bune si drumuri bune sa aveti in continuare!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Octombrie 25, 2015 Share Postat Octombrie 25, 2015 Mersi, si asteptam pe toti la cat mai multe ture. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Octombrie 25, 2015 Share Postat Octombrie 25, 2015 Chiar si anul asta mai pot fi ocazii, vreme buna sa fie (de fapt, la cum a fost vremea la plecare, putem merge oricum ar fi - erau putin peste 2 grade, ceata si uemeazala maxima, dar nu ne-am oprit...) Dimineața pun filmările, va fi mai convingător. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Octombrie 26, 2015 Share Postat Octombrie 26, 2015 Spargeam si rotile la cat vin am avut in mine sambata dimineata + stricam piesajul cu mobretu meu verde pe langa 2 bmwuri si un transalp.Poate o mai fii vreme de o tura pana in decembrie. » Post actualizat in 26 Oct 2015 06:58Gume de iarna ati avut ? Au fost 2-3 grade dimineata ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Octombrie 26, 2015 Share Postat Octombrie 26, 2015 Am vazut si 1,5C pe bord...iar la ora 8.30 parbrizul era inghetat bocna, la masina. Dar coafura a rezistat! » Post actualizat in 26 Oct 2015 08:22Iar ciorbele și iahnia de la Răscruce, în Gărâna, au meritat tot frigul îndurat la dus, până la Lugoj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Octombrie 26, 2015 Share Postat Octombrie 26, 2015 Pinguinilor , nu va satura al de sus de plimbat . Felicitari ptr ambitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Octombrie 26, 2015 Share Postat Octombrie 26, 2015 (editat) Iaca și primele filmari...pe rând, că se urcă greu. (cum naiba se urca un film, încât să apară fereastra de youtube direct, că nu mă prind...?) Editat Octombrie 26, 2015 de eFu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Octombrie 26, 2015 Share Postat Octombrie 26, 2015 (editat) copiezi adresa de youtube si o inserezi aici. Editat Octombrie 26, 2015 de kalator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Octombrie 26, 2015 Share Postat Octombrie 26, 2015 (editat) Parca-i rocket science...care din ele? Editat Octombrie 26, 2015 de eFu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Octombrie 26, 2015 Share Postat Octombrie 26, 2015 (editat) In browser cand deschizi youtub-ul iti apare sus o adresa. Adresa clipului. Aia o copiezi si ii dai paste aici. Adresa marcata cu albastru. Editat Octombrie 26, 2015 de kalator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Octombrie 26, 2015 Share Postat Octombrie 26, 2015 (editat) Bingo! Mulțam! Editat Octombrie 26, 2015 de eFu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Octombrie 26, 2015 Share Postat Octombrie 26, 2015 » Post actualizat in 26 Oct 2015 14:34Am sa descarc si eu cardul si voi posta si eu din filmare. » Post actualizat in 26 Oct 2015 14:36 Spargeam si rotile la cat vin am avut in mine sambata dimineata + stricam piesajul cu mobretu meu verde pe langa 2 bmwuri si un transalp.Poate o mai fii vreme de o tura pana in decembrie. » Post actualizat in 26 Oct 2015 06:58Gume de iarna ati avut ? Au fost 2-3 grade dimineata ) Data viitoare lasi vinul in beci, urci pe mobra si dai bice, asfaltul este si al tau, de vopsit mobra ne ocupam noi. Ce culoare vrei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Octombrie 26, 2015 Share Postat Octombrie 26, 2015 Weekendul ăsta sunt plecat, dar următorul - dac'o fi vremea măcar cum fu sâmbătă - putem face o tură pe la Iablianița, Rudărie, Anina, că tot e fain traseul. Da, știu, mai scad gradele de afară, dar cu haine groase și căldură în spirit se mai poate. Doritori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Octombrie 26, 2015 Share Postat Octombrie 26, 2015 Am facut traseul ala, este superb. Nu sunt sigur ca sunt disponibil. Dar pana atunci mai este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate