Admin l.u.v Postat Noiembrie 15, 2014 Admin Share Postat Noiembrie 15, 2014 Vad ca maine vremea-i superba, vreau sa bag o tura.. Ma gandeam pe la bulgari, am inteles ca este un traseu pe malul Dunarii si retur cu bacul pe la Calarasi. Sau un Veliko, cu haleala aia buna a lor si drumurile slab circulate.. O ultima varianta ar fi pe la noi, inspre Brasov, Poiana, etc.. Plecarea la ora 9, stabilim de unde in functie de unde mergem.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Noiembrie 15, 2014 Share Postat Noiembrie 15, 2014 (editat) 80% ma bag si eu daca ramane Veliko... Am fost pe drumul ala pe malul Dunarii, spre Silistra. Nasol rau. Mergi a paguba drept. Cred ca am dat in total de 6 curbe. Uita-te si tu pe maps. Vreme superba maine? ) Innorat si 9 grade max. Superb, da... Editat Noiembrie 15, 2014 de middle_of_nowhere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 15, 2014 Autor Admin Share Postat Noiembrie 15, 2014 Pai poate ramane Veliko..pe 8 grade poti merge pina la capatul lumii daca ai echipament si mobra care sa iti ofere confort :-))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Noiembrie 15, 2014 Share Postat Noiembrie 15, 2014 LT... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 15, 2014 Autor Admin Share Postat Noiembrie 15, 2014 Luxury Touring :-)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi N Postat Noiembrie 15, 2014 Share Postat Noiembrie 15, 2014 As merge si eu la Veliko. Spuneti o ora si un loc de intalnire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 15, 2014 Autor Admin Share Postat Noiembrie 15, 2014 In principiu ora 9, in Petrom, cum iesi din Bucuresti, dupa calea ferata, inspre Jilava. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Noiembrie 15, 2014 Share Postat Noiembrie 15, 2014 ce aveti bre? eu merg zi de zi...nu prea inteleg treaba asta cu extrasezon and shit. ma voi opri doar cand va fi zapada pe sosea. mai pui un plover, o izmana si merge... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 15, 2014 Autor Admin Share Postat Noiembrie 15, 2014 Corect, asta-i ideea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Noiembrie 15, 2014 Share Postat Noiembrie 15, 2014 Cred că venim și noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 15, 2014 Autor Admin Share Postat Noiembrie 15, 2014 Ok, sa ramana ora 9, daca este ceva ne auzim mai incolo, acum ies sa beau o bere! Nu as vrea sa plec mai tarziu pentru ca returul il vreau pe lumina.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Noiembrie 15, 2014 Share Postat Noiembrie 15, 2014 (editat) Ok, asa ramane, 9.00, Petrom, dupa bariera de la gara Progresul (cap tramvai). Si eu as vrea sa revenim pe lumina, mai sunt si alte treburi de facut si nu vreau conflicte casnice. Editat Noiembrie 15, 2014 de PoliBuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Noiembrie 15, 2014 Share Postat Noiembrie 15, 2014 Posibil si eu prezent, daca nu ratez partea cu trezirea la ora aia (as fi plecat mai pe la un 10, duminica, somn, alea alea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 15, 2014 Autor Admin Share Postat Noiembrie 15, 2014 Cu scuzele de rigoare, dar nu mai pot ajunge..va doresc drum bun!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Noiembrie 15, 2014 Share Postat Noiembrie 15, 2014 Dupa ce ne-ai intaratat acu' zici pass ? Glumesc ! Sunt sigur ca este un motiv intemeiat. Sper sa nu fie ceva grav. Multumim de urare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Noiembrie 15, 2014 Share Postat Noiembrie 15, 2014 Cu scuzele de rigoare, dar nu mai pot ajunge..va doresc drum bun!! Se anuta ceva greu ? )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Noiembrie 15, 2014 Share Postat Noiembrie 15, 2014 (editat) ce aveti bre? eu merg zi de zi...nu prea inteleg treaba asta cu extrasezon and shit. ma voi opri doar cand va fi zapada pe sosea. mai pui un plover, o izmana si merge... Unai una altai alta ,,,,,,,,,,,, Sa mergi prin oras 20/30 min nu mai zic de viteza nu prea ai timp sa bagi frigul in oase [ iar dupa anumita varsta si ceva Km incep sa te tacseze cam toate incheieturile pt anumite excese ] iar sa bagi afara 120/140 la temp sub 10 grade ore bune ,,,,,,,mai vb . In traseul acesta Buc > Veliko si retur intr-o zi si scurta este de alergat . Parerea mea nu trebuie sa tineti cont de ea . Daca chiar plecati drum bun si sa va intoarceti cu bine . 1 chiar nu pot maine . 2 chiar nu ma oftic ca nu vin cu voi in aceste conditii de temp . Editat Noiembrie 15, 2014 de vik55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Noiembrie 16, 2014 Share Postat Noiembrie 16, 2014 Ha, haaa! Am alergat-o nițel! Excelent! Să-i dea d-zeu sănătate lui nea Trică, care avea Rev'it-ul, când a zis: Ia-o domne p'asta! Mergi cu ea si la 3 grade! Mare dreptate a avut. Am făcut sub 2 ore până la Veliko, la 8 grade în deplin confort. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 16, 2014 Autor Admin Share Postat Noiembrie 16, 2014 Bravo, bine v-ati intors sanatosi! Imi pare rau ca nu v-am putut insoti, ramane pe data viitoare! PS: Sper ca ati fost la vot :-) » Post actualizat in 16 Nov 2014 19:14 Să-i dea d-zeu sănătate lui nea Trică, care avea Rev'it-ul, când a zis: Ia-o domne p'asta! Mergi cu ea si la 3 grade! Mare dreptate a avut. Ce model de Revi't ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Noiembrie 16, 2014 Share Postat Noiembrie 16, 2014 Din pacate si eu am dat bir cu figitii, cum se spune. M-am sculat de cu zori, mi-am facut tabieturile inclusiv mancat si ... m-am culcat la loc vazand cat de urat este afara. Nu ma sperie frigul cat ma deranjeaza aspectul mohorat al vremii. Am mai spus-o, sa te bata un pic soarele-n cocoasa. Am iesit totusi, pe la pranz, prin jurul casei (Decathlon, Chiajna la un prieten) dar nu m-am simtit confortabil desi am echipament corespunzator. Vor mai fi ocazii anul acesta, sunt sigur, numai sa fie "oleaca" de soare, pentru psihic. O seara placuta tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate