ki77y Postat Martie 21, 2019 Share Postat Martie 21, 2019 Noi ne-am distrat si anul trecut in acel camping si probabil ca vom merge si anul asta. Depinde doar de cat esti de pretentios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cashu21 Postat Mai 29, 2019 Share Postat Mai 29, 2019 Salut fratilor, pe 19 iunie intru si eu ptr prima data pe un circuit la trackday. Dupa vreo 10 ani de dat pe strada, m.am hotarat sa ma convertesc de tot la mersul doar pe circuit. Moto e un k8 1000, am pus carene CRC pe el si cam atat deocamdata. Neavand nici o modalitate de transport pana la circuit, intreb daca e cineva printre voi care vine la trackdayul de pe 19 iunie si are un loc liber pe platforma/duba, evident, contracost.(zona dristor) Inafara de un pavilion ptr umbra, vreo 30l benzina extra, ce sa.mi mai pun pe lista de "necesare"? Multumesc, Cornel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Mai 29, 2019 Share Postat Mai 29, 2019 Scaun, palnie, trusa de scule simpla, sul de hartie , cativa soricei, bauturi( acolo sunt si scumpe si poate deschide bufetul si mai tarziu decat ai tu nevoie) , papuci ( este mai confortabil decat sa stai in cizme toata ziua) , prosop si sampon ( in caz ca ai nevoie sa faci un dus), pompa/compresor, aparat de verificat presiune pneuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 29, 2019 Share Postat Mai 29, 2019 Goe nu uita de Powertape :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Mai 29, 2019 Share Postat Mai 29, 2019 Da,corect , un powertape poate prinde bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Mai 30, 2019 Share Postat Mai 30, 2019 Daca te duci pregatit 100% dispare si sentimentul de aventura si nu mai ai nici motive de socializare cu vecinii de cort. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Mai 30, 2019 Share Postat Mai 30, 2019 (editat) 19 hours ago, cashu21 said: Salut fratilor, pe 19 iunie intru si eu ptr prima data pe un circuit la trackday. Dupa vreo 10 ani de dat pe strada, m.am hotarat sa ma convertesc de tot la mersul doar pe circuit. Moto e un k8 1000, am pus carene CRC pe el si cam atat deocamdata. Neavand nici o modalitate de transport pana la circuit, intreb daca e cineva printre voi care vine la trackdayul de pe 19 iunie si are un loc liber pe platforma/duba, evident, contracost.(zona dristor) Inafara de un pavilion ptr umbra, vreo 30l benzina extra, ce sa.mi mai pun pe lista de "necesare"? Multumesc, Cornel Salut, Ai permis de conducere categoria B? pot sa te combin cu un prieten la o remorca si va descurcati Editat Mai 30, 2019 de Ribo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cashu21 Postat Mai 30, 2019 Share Postat Mai 30, 2019 Acum 8 minute, Ribo a spus: Salut, Ai permis de conducere categoria B? pot sa te combin cu un prieten la o remorca si va descurcati Salut, da, am B.ul Da-i nr meu lui si discut cu el 0740346375 Multam Multam si celorlalti ptr sfaturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Santon Postat Mai 30, 2019 Share Postat Mai 30, 2019 Acum 19 ore, cashu21 a spus: Salut fratilor, pe 19 iunie intru si eu ptr prima data pe un circuit la trackday. Dupa vreo 10 ani de dat pe strada, m.am hotarat sa ma convertesc de tot la mersul doar pe circuit. Moto e un k8 1000, am pus carene CRC pe el si cam atat deocamdata. Neavand nici o modalitate de transport pana la circuit, intreb daca e cineva printre voi care vine la trackdayul de pe 19 iunie si are un loc liber pe platforma/duba, evident, contracost.(zona dristor) Inafara de un pavilion ptr umbra, vreo 30l benzina extra, ce sa.mi mai pun pe lista de "necesare"? Multumesc, Cornel Ce e pe 19 iunie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Mai 30, 2019 Share Postat Mai 30, 2019 MOTO&AUTO track day ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Santon Postat Mai 30, 2019 Share Postat Mai 30, 2019 Am gasit acum pe adancata la calendar. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Mai 30, 2019 Share Postat Mai 30, 2019 (editat) Am băgat K1200r sport la Serres pe circuit acu' două zile. 🥳 Fu atât de mișto că am impresia că o să trec pe la Adâncata și din altă ipostază decât de spectator! Parcă văd că încep să bag bani într-un nou hobby! Gen Editat Mai 30, 2019 de Tornada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cashu21 Postat Iunie 10, 2019 Share Postat Iunie 10, 2019 Inca mai caut transport ptr data de 15 iunie la trackday...orice mic ajutor e bine venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cashu21 Postat Iunie 17, 2019 Share Postat Iunie 17, 2019 Multumesc lui cmd ptr ca m.a influentat cumva sa.mi fac motorul strict de circuit Multumesc lui Balamuc si baietilor care erau cu camioneta aia albastra Am fost la primul trackday din viata mea si am ramas uimit cat de diferit si greu e fata de mersul pe strada...si eu ziceam ca merg tare, genunchi pe jos.. ce prost Am prins 4 sesiuni, cu 2.12 best lap Va salut si sa ne vedem cu bine la urmatorul trackday. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iunie 18, 2019 Share Postat Iunie 18, 2019 16 hours ago, cashu21 said: Multumesc lui cmd ptr ca m.a influentat cumva sa.mi fac motorul strict de circuit Multumesc lui Balamuc si baietilor care erau cu camioneta aia albastra Am fost la primul trackday din viata mea si am ramas uimit cat de diferit si greu e fata de mersul pe strada...si eu ziceam ca merg tare, genunchi pe jos.. ce prost Am prins 4 sesiuni, cu 2.12 best lap Va salut si sa ne vedem cu bine la urmatorul trackday. Bravo , la cat mai multe iesiri pe circuit atunci ! Ai scos bine pentru prima intalnire cu cursele, sper sa te prinda microbu sa stai mai mult pe la pista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Iunie 18, 2019 Share Postat Iunie 18, 2019 18 hours ago, cashu21 said: am ramas uimit cat de diferit si greu e fata de mersul pe strada...si eu ziceam ca merg tare Aici ai pus punctul pe i Pacat ca cei mai multi n-au nici macar curiozitatea sa incerce treaba asta. Speram ca usor usor va mai creste disciplina si la noi. Deja sunt tot mai multi care intra pe circuit. Bravo pentru timp! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 18, 2019 Share Postat Iunie 18, 2019 (editat) Nu e nici un punct pe i. Sa mergi tare pe strada e una(un etalon aberant si nedefinit) iar pe circuit e altceva( mediile de viteza as spune ca sunt minim duble fata de stradal, logic de altfel). Poti fi racheta pe strada și la fel de racheta pe circuit. Sau orice alta varianta. Buuut, safety first iar la acest capitol pe strada, siguranta de fapt e norocul. Adica o iluzie... E foarte bine ca tot mai mulți întra si gusta circuitul, dar din păcate (părere personala) nr de noi posesori de plastic il depășește covârșitor pe cel al celor care intra pt prima data pe circuit. Si la mai mare tururor. PS:mie personal mi s-a parut chiar usoara obisnuiala cu circuitul, părea ceva mult mai natural decat slalomul printre cretini. Editat Iunie 18, 2019 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Iunie 18, 2019 Share Postat Iunie 18, 2019 (editat) punctul pe i ma refeream la realizarea lui finala cu "si eu credeam ca merg tare". Am lasat-o pe toata pentru context. Era ideea de ce reality check iti da circuitul cand ai impresia ca esti mare iscusit pe strazi Abia din punctul ala realizezi ca e de bagat carbuni serios. Editat Iunie 18, 2019 de LimpTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 19, 2019 Share Postat Iunie 19, 2019 Got it! Mare dreptate ai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 20, 2019 Share Postat Iunie 20, 2019 asa a fost cu toata lumea cred ,felicitari cashu`le Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Iunie 20, 2019 Share Postat Iunie 20, 2019 La mine stiu sigur ca asa a fost, deci...+1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Iulie 26, 2019 Share Postat Iulie 26, 2019 Am ajuns si eu intr-un final la circuitul Motogp de la Brno Un vis devenit realitate Prima zi a fost de acomodare si invatare a circuitului. Circuitul are un desen superb, diferente de nivel uriase, recomand oricui sa incerce circuitul ceh. Anvelopa spate, un Dunlop D212 Endurance, folosit doua zile la Slovakiaring, si-a facut treaba excelent in prima parte a zilei, dar dupa ce am inceput sa deschid gazul tot mai tare, incepea sa se miste sub mine A doua zi au fost calificari si am reusit sa ma calific pe locul 26 din 53. Pentru cursa am montat un cauciuc nou, soft, dunlop-ul trebuia oricum sa il schimb. Cursa mi-a placut la maxim,dar mai voiam 1-2 ture Am reusit sa termin pe locul 5 (eu am crezut ca am terminat pe 3, dar am aflat de la colegi ca au mai fost 2 piloti care au evadat in fata la inceput de cursa pe care eu nu i-am mai vazut ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iulie 30, 2019 Share Postat Iulie 30, 2019 Bravo, foarte fain! Nasol moment la 04:10. Bestlap-ul a fost pe la 2:22? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Iulie 31, 2019 Share Postat Iulie 31, 2019 La 26.07.2019 la 13:40, sanyes a spus: Am ajuns si eu intr-un final la circuitul Motogp de la Brno Un vis devenit realitate Prima zi a fost de acomodare si invatare a circuitului. Circuitul are un desen superb, diferente de nivel uriase, recomand oricui sa incerce circuitul ceh. Anvelopa spate, un Dunlop D212 Endurance, folosit doua zile la Slovakiaring, si-a facut treaba excelent in prima parte a zilei, dar dupa ce am inceput sa deschid gazul tot mai tare, incepea sa se miste sub mine A doua zi au fost calificari si am reusit sa ma calific pe locul 26 din 53. Pentru cursa am montat un cauciuc nou, soft, dunlop-ul trebuia oricum sa il schimb. Cursa mi-a placut la maxim,dar mai voiam 1-2 ture Am reusit sa termin pe locul 5 (eu am crezut ca am terminat pe 3, dar am aflat de la colegi ca au mai fost 2 piloti care au evadat in fata la inceput de cursa pe care eu nu i-am mai vazut ) Cu ce ai filmat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat August 8, 2019 Share Postat August 8, 2019 On 30.07.2019 at 17:11, Stau-De-6 said: Bravo, foarte fain! Nasol moment la 04:10. Bestlap-ul a fost pe la 2:22? @Stau-De-6 Ai fost aproape 2:21a fost best lap-ul @manu_vvu Gopro hero 5 black Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate