middle_of_nowhere Postat Decembrie 12, 2014 Share Postat Decembrie 12, 2014 Daca si maine arata la fel de bine...cred ca dau o tura... Sau poate e doar euforia asta ca vad soarele dupa 30 zile. Ar mai fi cineva interesat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Decembrie 12, 2014 Share Postat Decembrie 12, 2014 In weekend se anunta si mai cald.Daca te gandesti sa iesi in afara orasului s-ar putea sa paralizezi nitel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Decembrie 12, 2014 Autor Share Postat Decembrie 12, 2014 ) Stiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Decembrie 12, 2014 Share Postat Decembrie 12, 2014 intradevar uitasem cum arata umbrele... dar atentie, tot frig e, asfaltul tot rece... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Decembrie 12, 2014 Autor Share Postat Decembrie 12, 2014 Stiu si asta... Ma imbatam si eu cu putina apa RECE. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Decembrie 12, 2014 Share Postat Decembrie 12, 2014 asa soare... ma mananca palma dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Decembrie 12, 2014 Share Postat Decembrie 12, 2014 Pe oras poti sa iesi linistit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Decembrie 12, 2014 Share Postat Decembrie 12, 2014 Nu mai aduce si tu aminte, am sters si poza de pe desktop sa nu o mai vad pana la primavara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Decembrie 12, 2014 Share Postat Decembrie 12, 2014 ce placere o mai fi sa te plimbi cu o vitezana in oras, pe vremea asta, pe asfalt rece/umed si nisipos, nu stiu... Daca era o tura in afara orasului,scurta, as intelege Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Decembrie 12, 2014 Autor Share Postat Decembrie 12, 2014 Nu mai aduce si tu aminte, am sters si poza de pe desktop sa nu o mai vad pana la primavara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Decembrie 12, 2014 Share Postat Decembrie 12, 2014 (editat) Deja i-am dat o tura azi, era pacat de ratat ocazia. Editat Decembrie 12, 2014 de X-eL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Decembrie 12, 2014 Share Postat Decembrie 12, 2014 ce placere o mai fi sa te plimbi cu o vitezana in oras, pe vremea asta, pe asfalt rece/umed si nisipos, nu stiu... Daca era o tura in afara orasului,scurta, as intelege Da, senzatie nasoala ,cauciuri de beton , dar asa incet de o partaila merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Decembrie 12, 2014 Share Postat Decembrie 12, 2014 Daca si maine arata la fel de bine...cred ca dau o tura... Sau poate e doar euforia asta ca vad soarele dupa 30 zile. Ar mai fi cineva interesat? Mare ispita ,,,,,,,,,,,, mai vb pe seara ,,,,,,,,,,,,,,,, . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonustelystu1992 Postat Decembrie 12, 2014 Share Postat Decembrie 12, 2014 crede-ma ca la 22 de ani dupa 2 ierni de facut naveta, nu eram obligat doar dobitoc si saptamanal faceam traseul ( Bucuresti - Rm. Sarat un traseu care pe anumite portiuni trebuie sa iti mai descarci grijile si ii dai in goarna), mentionez ca mergeam si la temperaturi de 0 grade, ei bine acum ma dor genunchii si daca bate vantu afara... Asa ca o plimbare oricat ar fi ea de frumoasa nu o recomand daca nu sunt minim 10 grade afara » Post actualizat in 12 Dec 2014 12:51 mai este si riscul asumat aiurea doar pentru o placere de scurta durata.... parerea mea nu prea se merita plimbari pe vremea asta, risc mare si daca scapi cu bine din plimbare oricum in timp apar problemele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Decembrie 12, 2014 Share Postat Decembrie 12, 2014 (editat) Daca si maine arata la fel de bine...cred ca dau o tura... Sau poate e doar euforia asta ca vad soarele dupa 30 zile. Ar mai fi cineva interesat? Potoleste-te:) Bea un vin fiert, uita-te peste niste siteuri, numara niste bani, cumpara niste cadouri (inclusiv "ei" si ei) si lasa motorul sa hiberneze linistit. La cat le alergam, doar iarna se pot odihni "saracutele", ca din vara pana in iarna nici ca au scapare. Deci...asteapta-l pe Mos Craciun acasa, si nu doamne fereste pe la Politie, spital sau altele mai nasoale. Cheers Alexandru Editat Decembrie 12, 2014 de SuzukiRf600R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian96 Postat Decembrie 12, 2014 Share Postat Decembrie 12, 2014 crede-ma ca la 22 de ani dupa 2 ierni de facut naveta, nu eram obligat doar dobitoc si saptamanal faceam traseul ( Bucuresti - Rm. Sarat un traseu care pe anumite portiuni trebuie sa iti mai descarci grijile si ii dai in goarna), mentionez ca mergeam si la temperaturi de 0 grade, ei bine acum ma dor genunchii si daca bate vantu afara... Asa ca o plimbare oricat ar fi ea de frumoasa nu o recomand daca nu sunt minim 10 grade afara » Post actualizat in 12 Dec 2014 12:51 mai este si riscul asumat aiurea doar pentru o placere de scurta durata.... parerea mea nu prea se merita plimbari pe vremea asta, risc mare si daca scapi cu bine din plimbare oricum in timp apar problemele stiu cum este, asa patesc si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Decembrie 12, 2014 Share Postat Decembrie 12, 2014 eu am iesit azi. a fost super... mai ales ca aveam sorele in dreapta-spate, si aveam o frumusete de umbra care mergea paralel cu mine pe banda a doua. inca nu am bagat-o la iernat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adisis Postat Decembrie 12, 2014 Share Postat Decembrie 12, 2014 Am fost nevoit sa merg pana la Valeni de Munte azi;a fost ok la dus(10 grade)cu aprox 100/h unde se putea.Foarte urat la intoarcere m-a prins seara 4-5grade,pe jos s-a facut mazga imediat cum s-a inserat si am mers cu max.60/h pt ca mobrei ii venise chef sa danseze;curbele le luam cu unghi de inclinare 90de grade parca eram pe triciclu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Decembrie 12, 2014 Share Postat Decembrie 12, 2014 Asta-i frumuseţea offroad-ului, nu contează ce e la rubrica meteo, ploaia e fun, noroiul e fun, zăpada e superfun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matrixx Postat Decembrie 12, 2014 Share Postat Decembrie 12, 2014 Respect pentru cei care vin din vremuri indepartate si mergeam pe frig ca nu era cu altceva sau doar atat ne puteam permite , si simteam pe alocuri belti care se facuse gheata si se spargea ca sticla sub noi , sau poate chiar cate o tranta la cate o curba unde ingheta umezeala pe asfalt si te fenta , dar erau vremuri , si ma uit acuma cate posibilitati si echipamente . Binenteles ca de la o varsta nu prea iti vine sa iesi pe o vreme rece pentru ca te gandesti foarte mult la sanatate , cand esti tanar sanatatea e pe ultimul loc . Sanatate sa aveti !!! si grija mare !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Decembrie 12, 2014 Share Postat Decembrie 12, 2014 `aidi bre, am 55 de ani, nu mi-e ruşine să port izmene dar nu mă opreşte frigul sa ies la plimbare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C210288A Postat Decembrie 12, 2014 Share Postat Decembrie 12, 2014 Daca si maine arata la fel de bine...cred ca dau o tura... Sau poate e doar euforia asta ca vad soarele dupa 30 zile. Ar mai fi cineva interesat? Ice asfalt challenge ?!, nu merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Decembrie 13, 2014 Share Postat Decembrie 13, 2014 ALO ,,,,,,ALO ,,,,, nu zice nimeni nimic ? ,,,,,, parca ar merge ceva usor prin jurul orasului . Eu cred ca pe la 11:30 am sa ies sa iau putin aer . Daca se mai baga cineva vb aici . Pa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Decembrie 13, 2014 Share Postat Decembrie 13, 2014 Acum citeva zile cind ningea in Buc, la ora 8 si un pic dimineata, am intilnit pe Vacaresti un GSXR nou, tipla. A doua zi l-am vazut la aceeasi ora, cred ca tipul face naveta zilnic, Mai rar asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Decembrie 13, 2014 Share Postat Decembrie 13, 2014 Vad ca nu mai sunt amatori , am plecat sa iau mobreta tocmai din Pipera sper sa nu ajung asa ,,,,,,,,,,,,,,. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate