Lup69 Postat Octombrie 11, 2020 Share Postat Octombrie 11, 2020 4 hours ago, easy ride on! said: Multumesc! Este prima mea "jucărie" serioasă (cu tatăl meu). "Prinţesa" asta a fost cel mai copiat model în întreaga lume, la vremea respectivă. HD Hummer, Bantam, Yamaha, Maserati 125, MV Agusta, Ossa 125 Palilos, M1-A, Pannonia-Csepel, Peugeot 125 TC4, VMF M06 (PL), Moto Alpino, Isomoto 125 ... Asfalt uscat! Cu drag! Motoare frumoase...excelent! 5 hours ago, Lucian_M said: Am terminat pe moment de lucrat la mobrele altora, așa că ieri m-am ocupat de a mea: înlocuit antigel, reparat claxon (suna de parcă avea covid), alt filtru aer (demontat airbox, gresat angrenajele clapetelor, curățat mufele sufletului). Fabio a zis că filtrul e parfum pe lângă ce găsește de obicei in mobre. După 20.000 km parcă nu arată chiar rău. Bravo! Merita sa ii dai si ei ce are nevoie, sa respire cu masca corecta sa nu traga vreun covidel....de claxon m-am ocupat si eu zilele trecute, a fost ceva conex, am umblat pe dedesubturi si am revizuit si claxonul/claxoanele, o sa pun foto cand termin lucrarea, am adaugat passing lights... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Octombrie 11, 2020 Share Postat Octombrie 11, 2020 Mai, se stie ca de obicei, cizmarul n-are cizme bune. Dar am o pretentie, ca motoreta si masina sa fie in cea mai buna stare de functionare. Estetica da-o dreq, la mine conteaza sa mearga bine. Nu era musai si urgent, dar are aproape doi ani antigelul, anul trecut prin iunie a fost schimbat filtrul, s-a mers mult prin praf, am zis ca daca tot e o zi mai libera, merita si mobra un pic de atentie, ca anul asta masina ce-a mancat mai multi bani (suspensia fata, revizie, ITP, urmeaza parbrizul). Si sincer, mi-e mai draga mobra decat masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Octombrie 12, 2020 Share Postat Octombrie 12, 2020 Cam așa e. De un lucru sunt conștient însă: cu un agregat pus la punct sunt șanse mai mici să mă întorc acasă cu alt mijloc de transport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Octombrie 13, 2020 Share Postat Octombrie 13, 2020 Am prins două consecutive în Austria, ne-a murat complet. E-te na, altfel nu aveam ce povesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius claudiu Postat Aprilie 5, 2021 Share Postat Aprilie 5, 2021 Daca tot a fost sa fie cald si carantina gratis , am scos frumusetea la aerisit . A se citi sters de praf, spalat lantul , gresat , sters jentile , asa cam 1/2 de ora. Da, dar am avut si ajutor : Maine este mai cald , maine bag cam o ora .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 10, 2021 Share Postat Iulie 10, 2021 Dimineața pe răcoare. VID_20210710_090330.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 10, 2021 Share Postat Iulie 10, 2021 Ești sărac și n-ai cardan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 10, 2021 Share Postat Iulie 10, 2021 Acum 4 ore, Lucian_M a spus: Ești sărac și n-ai cardan. Am, dar nu la ! Rezultatul final: De notat că lanțul are mai bine de 25kkm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Iulie 12, 2021 Share Postat Iulie 12, 2021 Salut, Pentru ca cateodata se aude putin cum freaca placutele pe disc in mers m-am decis sa vad despre ce este vorba. Am scos pistonasele etrierului cat am putut de mult fara sa iasa de tot, le-am curatat cat am putut de bine si am pus totul la loc. Ce am observat este ca unul dintre pistonase iesea mult mai repede cand trageam de frana (de fapt pana nu ajungea sa impinga in placuta celalalt nu iesea deloc), dupa curatare s-a diminuat problema dar tot este acolo. Ma gandesc sa scot pistonasele de tot afara, sa le curat bine si sa schimb garniturile. Intrebare: sunt greu de bagat inapoi, imi trebuie scule speciale? E ceva ce pot face acasa sau mai bine sa platesc un service moto? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 12, 2021 Share Postat Iulie 12, 2021 Comandă kitul de simeringuri, nu-i mare lucru să le montezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 12, 2021 Share Postat Iulie 12, 2021 Scule speciale nu-ți trebuie, doar grijă, atenție și puțină îndemânare. Mai complicat cu aerisirea dacă golești tot circuitul, îți sugerez să bagi lichid de jos în sus, cu o seringă prin aerisitoarele de la etriere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Iulie 12, 2021 Share Postat Iulie 12, 2021 (editat) 1 oră în urmă, Lucian_M a spus: Comandă kitul de simeringuri, nu-i mare lucru să le montezi. Super, asa o sa fac! Multumesc pentru raspuns. 1 oră în urmă, ENEOS a spus: Scule speciale nu-ți trebuie, doar grijă, atenție și puțină îndemânare. Mai complicat cu aerisirea dacă golești tot circuitul, îți sugerez să bagi lichid de jos în sus, cu o seringă prin aerisitoarele de la etriere. Nu demult am schimbat furtunul, deci am experienta cu umplutul instalatiei Editat Iulie 12, 2021 de KENAZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Decembrie 4, 2021 Share Postat Decembrie 4, 2021 La gura sobei cum s-ar spune, deși erau vreo 13-14° ieri. Bineînțeles că azi când am făcut ningea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Decembrie 4, 2021 Share Postat Decembrie 4, 2021 Acest model ciudat permite înlocuirea pastilelor fără a demonta arborii cu came, prin glisarea culbutorilor pe rampe. După câteva permutări am comandat doar 3 pastile pentru a fi totul în parametri, pe marți sper să-i aud glasul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Decembrie 4, 2021 Share Postat Decembrie 4, 2021 @patrick , acolo este hora carburilor . @eneos s-a lacomit , 2 erau suficiente . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Decembrie 4, 2021 Share Postat Decembrie 4, 2021 1 de dacie pus pe un pantalon cu 4 craci! Doar că ar fi făcut o foame... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Decembrie 6, 2021 Share Postat Decembrie 6, 2021 Păi dacă am zis culbutori înseamnă că aia sunt! Cama cred că e ceva excentric prin definiție. Cu ocazia asta lansez și un concurs (fără premii ) pt identificarea agregatului! Și nu vă gândiți că e cine știe ce nemaivăzut. Au sosit și pastilele: Montat, verificat, totul ok. Acum mă lupt cu reminiscențele lăsate de prietenii siliconului care au exagerat cu substanța și au mânjit tot prin zonă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Decembrie 6, 2021 Share Postat Decembrie 6, 2021 Pai poate fi orice 4L japonez racit pe lichid. Trag un foc in intuneric si zic "Hornet". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Decembrie 6, 2021 Share Postat Decembrie 6, 2021 (editat) Acum 30 minute, TETEA. a spus: Pai poate fi orice 4L japonez racit pe lichid. Trag un foc in intuneric si zic "Hornet". Nu e hornet, in poza cu motoru se vede o bucata dintr-un cadru de aluminiu care vine in jurul motorului. e ceva vechi inainte de '95 zic asta din cauza ghidajelor de aluminiu de la membrane. un Ninja sau ZZR my wild guess Editat Decembrie 6, 2021 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Decembrie 6, 2021 Share Postat Decembrie 6, 2021 Da clar, in poza cu foaia cu masuratorile se vede cel mai bine. Cine recunoaste sudurile de pe cadrul ala probabil recunoaste si modelul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Decembrie 6, 2021 Share Postat Decembrie 6, 2021 asteptam sa fim lamuriti, macar cu un PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Decembrie 6, 2021 Share Postat Decembrie 6, 2021 Ei, aici merge lamurirea, ca ne distram in public. Dar eu zic ca e de la Suzuki. Mi-e cunoscuta sudura aia, plus modelul cu liniute de pe blocul motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 6, 2021 Share Postat Decembrie 6, 2021 1 oră în urmă, TETEA. a spus: "Hornet". as zice Fazer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Decembrie 6, 2021 Share Postat Decembrie 6, 2021 Acum 6 minute, GoodKat a spus: Fazerul nu are sasiu din otel? ba da, alea pe carburatie cand au bagat injectie au pus cadru de aluminiu. deci nu e Fazer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Decembrie 6, 2021 Share Postat Decembrie 6, 2021 (editat) 1 oră în urmă, Cavaleru a spus: ZZR 1100 din '95, proiect de iarnă, achiziționat de aici de pe forum acum câteva luni. 2 ore am râcâit siliconul de pe chiulasă (poziții greu accesibile) și capac (are un șanț perimetral îngust care a fost se pare bine degresat înainte de a fi "tencuit"). Editat Decembrie 6, 2021 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate