Sari la conținut

Ce ai mesterit azi la motocicleta ta?

Postări Recomandate

Aha, vechea disputa de pe forumuri: euro vs japan ... dar se pare ca nu cei de la ducati sau aprilia au avut curaj sa se intalneasca face2face si sa 'discute', ci moto-guzzi si nu cu vreo marca japoneza ci una coreeana :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3,4k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Asta nu e disputul meu, nu as fi vrut sa fac parte. Acuma stam dupa RCA-uri, declaratii, formulare, devize. Dar e bine ca a fost doar atat.

Link spre comentariu

Imi dau seama ca nu a fost ceva voit, nici un om intreg la minte nu ar face asa ceva. Iar legat de partea cu actele o stiu si pe aia... E frustrant faptul ca lucrezi la un fier (cum mi s-a intamplat cu o masina) si dupa ti-o trage unul, pe moto mai e riscul sa o mai si patesti... De asta tot incerc sa ma limitez in miscari si sa nu prea ma plimb prin oras pe 2 roti. Si nici in tara nu prea am tragere de inima, ca si asa imi fac nervi pana la granita si inapoi cand ies la vecinii bulgari...

Link spre comentariu

Inca o mana de vopsea si e gata. Nu a iesit ca din fabrica da pt uzul propriu e numa bun. Din pacate scarita stamga cu tot cu suportul care vine din cadru era cam stramg si m-a tras in jos cu tot suportul. Eh asa iese cand faci la mana, si mai e si prima incercare. Per total sunt destul de multumit. Haida spor !!!

post-68651-0-31692000-1408611147_thumb.jpg

PS: toate detaliile de fabricatie o sa le dau cand oi ajunge la un net calumea ca sa pot pune si ceva poze.

Link spre comentariu

Am scos ragalia (TDM) prin oras, zisesem ca reglasem carburicii un pic, dar ii cam da cu rateuri pe evacuare, iar o evacuare e o idee mai rece ca aialalta. Misto e ca trage decent totusi, dar de la pocniturile de pe evacuare (a se citi vick-exhaust aka teava-goala) lumea se uita ca la urs (mi se pare nasol cand esti in mijlocul atentiei, trebuie sa fac rost de un silencer). Marfa cand am trecut pe langa politie, nema semnalizari, nema oglinzi, macar am tras ambreiajul sa nu se mai 'balbaie' :crack: Eram pe ultima banda, cred ca i-a fost lene sa treaca peste benzi sa ma 'agate', dar ce era in mintea lui "uite-l si pe nebunu' asta!". Cum sa nu iubesti fiarele vechi? :)

Editat de Banzay
Link spre comentariu

De la ce se poate uza cuzinetii la furca in 6000km? Au fost noi, acuma iar au zgriaturi si partial teflon luat. Tuburi cica ar fi bune. Ulei cam negru.

Link spre comentariu

De la ce se poate uza cuzinetii la furca in 6000km? Au fost noi, acuma iar au zgriaturi si partial teflon luat. Tuburi cica ar fi bune. Ulei cam negru.

ti-am zis si prima data, slefuieste tuburile....

Link spre comentariu

Cumparat furca SH, mai vine cu alte piese, cum ar fi carene, o roata, codita..

Trebuia sa vine azi, dar din pacate curierul a fost trimis la adresa gresita.

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Lasat si kawa la service pentru furca. Acuma am asa:

Guzzi: la service, accidentat

Simson: stricat motorul

Kawa: la service, curge furca

Am venit pe bicicleta la munca. Daca si asta sa strica, nu mai stiu ce sa mai fac.

Ieri am ridicat Kawa de la service cu furca facuta (cuzineti, semeringuri ulei si praf noi, toate branduite Kastravachi). Au mai ramas 2 in pana.

Nu prea mai am frane pe fata, cred ca a ajuns ulei din furca pe disc. Macar nu pot sa blochez roata fata din greseala.

Link spre comentariu

Mi-am montat "quick release" la coburi. Alta viata! :D Nu mai am cadrul ala urat pentru bagaje, coburile stau fix, iar cand le dau jos, pot sa folosesc si eu helmet-lockul de pe motor. QRFTW!

Link spre comentariu

Fericitilor. Eu doar i-am dat jos husa de pe ea si ma uit la ea , o trecut doar 2 saptamani de la operatia de genunchi , cred ca sezonul asta e cam gata .

Daca esti baftos si tine vremea buna, pe la sfrasitul lui octombrie poti incerca sa te urci in sa. Eu dupa doua luni de la operatie am iesit pe asfalt.

Link spre comentariu

Mi.am luat un voltmetru cu afisaj galben. Mai scump dar macar nu asa banal ca rosu si parca nici nu iti scoate ochii. Acum sa vedem cum il integrez in bord la kawa

Eu nu imi place sa tai in borduri. De ce ai o obsesie pentru voltmetre? :)

Ia-ti un GPZ, are voltmetru stock integrat in bord:

imageMain_17_145.jpg

» Post actualizat in 05 Sep 2014 10:07

Vreo 40 ron. Un magazin dubios din c.ta.

Aia nu sa poate integra, doar adauga :P

Si pe guzzi am voltmetru din fabrica, by the way.

Link spre comentariu

Aveam la chinez integrat. Oricum nu tai nimic, la tdm de ex, am adaugat o bucatica de plastic lipita. Nu am o obsesie fata de voltmetre, nu am avut pana acum problrme cu incarcarea, insa sunt obsedat de mersul corect al motorului si cu cat stiu mai devreme de aparitia unei probleme cu atat rezolv mai repede si corect.

Link spre comentariu

• Vizitator pinned this topic