mariusMZ Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 ......alte utilitati....(transport marfa).... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 Si eu i-am dat de mancare ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tom Cat Postat Mai 5, 2013 Share Postat Mai 5, 2013 Profitand de ultimele evenimente, azi-noapte am scos bujiile si le-am lasat la curatat in apa sfintita. Azi dimineata pe electridul central a aparut o cruce in calamina. Le-am uscat cu lumina de la biserica si le-am montat. Am constatat o crestere consistenta de putere si o scadere simtitoare a consumului de combustibil. Sfanta scanteie este acolo si lumineaza calea pistonului spre supape. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
defcon Postat Mai 5, 2013 Share Postat Mai 5, 2013 Deoarece sunt un pacatos ,astazi am schimbat antigelul , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Mai 7, 2013 Share Postat Mai 7, 2013 nimic! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doleanucatalin Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 azi am fost cu ea la service si iam curatat carburatoarele+sincronizat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 Am spalat o, era pe ea depus un strat consistent de insecte decedate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataber Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 ieri i-am schimbat lantul...yey Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 ieri i-am schimbat lantul...yey De aur? Ai pus margele? WELCOME! to MOTOCICLISM.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Am fost la Cesar pentru un schimb de ulei si curatat lant. Sa stiti ca lantul trebuie curatat mai des decat odata pe 3 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Todo69 Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Salutare,m-am gandit sa vin si eu cu upgrade-uri..de iarna:mexicanwave: -kit xenon-stop spate led-semnalizari led-leduri bord(alb rosu)-indicator temp ulei-voltmetru -alarma Viper-masurat curatat fiecare senzor-mufa electrica-baterie noua-intercom-rulmenti fata-spate-ulei telescoape-lichid de frana-rulmenti jug-gresat cabluri acceleratie,ambreiaj-curatat sincronizat injectia-seafoam-intinzator lant distributie-kit ambreiaj nou-curatat sorb ulei(atentie magnetic se strang chestii dubioase pe acolo..)-verificat supapa elibeare presiune ulei-buson magnetic -ulei,filtru -filtru aer K^n-kit lant transmisie-polishat codita-revopsit cadru/bascula-aparatoare lant roate spate carbon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 bai, azi nu i-am facut nimic ca e prea de dimineata chiar si pentru mine dar ... - ieri i-am facut 800+ km - alaltaieri vreo 400km - luni vreo 500km ...si-i place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duduistul Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 Salutare, ieri am terminat de facut toate modificarile mobrei mele(nu ii montasem oglinzile inca, nu criticati) Pe langa paintjob si multe altele de ieri are si stop led cu semnal incorporat si faruri cu angel eyes. Motorul este yamaha r6 2002, o sa revin facute pe timp de zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 (editat) ieri i-am schimbat lantul...yey L-ai schimbat tu, sau ai fost la vreun atelier service? Editat Mai 12, 2013 de robertkiran Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duduistul Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 (editat) Editat Mai 12, 2013 de duduistul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 am refacut seaua pilot. multumiri (mii) lui Safi & co. o sa postez poze cum a facut Darian seaua si de ce ma durea poponeata in 100 km. oricum ft urat din partea lui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 Ce naiba a putut face? Chiar sunt curios... Mai rau decat sa monteze un dildo sub vinilin nu cred ca putea face... Doar glumeam, sa nu te superi cumva, ca stiu ca tii la caterinca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 vezi tu "macaroanele " alea au fost plantate acolo de tov Darian in ideea ca daca ai un drum lung sa ai si papa la pachet. pb mare e ca nenorocirea aia de silicon sanitar este atat de confortabila............... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 Am setat suruburi de amestec la 2.5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icey Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 Sambata am fost cu ea la mecanic sa verificam culoarea bujiilor in urma unor modificari de jigloarea + aer =>bujia cilindru fata arata bine (maroniu/caramiziu), bujia pe spate era cam curata asa ca am marit amestecul putin. Mai ramane decat sa-i fac un consum sa vedem daca sunt schimbari un urma modificarilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 Ieri am curatat pe interior rezervorul si am chituit aripa spate... si m-am imbatat, de asta postez abia azi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aham Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 Ieri am curatat pe interior rezervorul si am chituit aripa spate... si m-am imbatat, de asta postez abia azi ) Pune ba mana pe carte si lasa prostiile! ON: schimb ulei + filtru (acum vreo saptamana, dar nu conteaza) CAM00104.jpg CAM00105.jpg CAM00106.jpg vezi tu "macaroanele " alea au fost plantate acolo de tov Darian in ideea ca daca ai un drum lung sa ai si papa la pachet. pb mare e ca nenorocirea aia de silicon sanitar este atat de confortabila............... 'ai de plm ce lucratura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
defcon Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 CAM00104.jpg CAM00105.jpg CAM00106.jpg vezi tu "macaroanele " alea au fost plantate acolo de tov Darian in ideea ca daca ai un drum lung sa ai si papa la pachet. pb mare e ca nenorocirea aia de silicon sanitar este atat de confortabila............... cat a costat tigania aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 cat a costat tigania aia? nu stiu. a intrat in pretul motorului nu stiu. a intrat in pretul motorului mai sus ati vazut o mare "opera" bataie de joc mai jos cum ar fi trebuit sa arate de la inceput(sei cu gel asa a fost achizitionata) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
defcon Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 (editat) Si . a disparut "dildo" ? . Voiam si io sa o duc dar am vazut ca-s multi nemultumiti , si de aceea am sa mi-o fac singur ( seaua) Se poate lua ca " ce vei face motocicletei tale in viitorul apropiat ". Editat Mai 14, 2013 de defcon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate