yoyo_man Postat Martie 28, 2015 Share Postat Martie 28, 2015 Eu am vandut-o si mi-am luat masina ))) Eu am vândut mașina și am luat motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 29, 2015 Share Postat Martie 29, 2015 Montat semnalizarile pe codita in noua pozitie (datorita valizelor laterale) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Martie 29, 2015 Share Postat Martie 29, 2015 Montat semnalizarile pe codita in noua pozitie (datorita valizelor laterale) DSC04642.JPG DSC04644.JPG Se mai vad ca inainte? Par un pic cam strambe... Nu ai si placa pentru top case central pe care sa prinzi semnalele? La mine asa am rezolvat treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 29, 2015 Share Postat Martie 29, 2015 Se mai vad ca inainte? Par un pic cam strambe... Nu ai si placa pentru top case central pe care sa prinzi semnalele? La mine asa am rezolvat treaba Au un unghi de 30 grade fata de cum trebuiau sa fie. Nu se vad ca si frontal, insa se vad. Plus ca nu prea ma intereseaza ce e in spatele meu, atata timp cat eu sunt cel care depaseste si degajeaza... La semafor, cine este fix in spate, vede perfect. Problema este la cel vreo 2 benzi mai in stanga sau mai in dreapta... dar respectivul nu prea mai are treaba cu mine, ca are banda lui. Topcase-ul nu-l suport la nici-o motocicleta. Apoi kitul Givi vine cu niste adaptoare care duc tare in spate semnalizatoarele... si mi se par ca niste coarne de melc, numa ca in sensul opus ). Horror si varianta asta! Vroiam ceva care sa dea bine si cu cutiile, si fara... Asta e varianta mea Repet: nu e fabrica, da-si face treaba » Post actualizat in 29 Mar 2015 13:03 si un film cu semnalizarile (stiu, imi trebuie releu pt led, cumpar...) si farurile https://www.dropbox.com/s/q8cycqkq71zg7m8/M4H04645.MP4?dl=0# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Martie 29, 2015 Share Postat Martie 29, 2015 navix ala e ghidonul original? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Martie 29, 2015 Share Postat Martie 29, 2015 Navix, unde ai luat semnalele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Martie 29, 2015 Share Postat Martie 29, 2015 Au un unghi de 30 grade fata de cum trebuiau sa fie. Nu se vad ca si frontal, insa se vad. Plus ca nu prea ma intereseaza ce e in spatele meu, atata timp cat eu sunt cel care depaseste si degajeaza... La semafor, cine este fix in spate, vede perfect. Problema este la cel vreo 2 benzi mai in stanga sau mai in dreapta... dar respectivul nu prea mai are treaba cu mine, ca are banda lui. Topcase-ul nu-l suport la nici-o motocicleta. Apoi kitul Givi vine cu niste adaptoare care duc tare in spate semnalizatoarele... si mi se par ca niste coarne de melc, numa ca in sensul opus ). Horror si varianta asta! Vroiam ceva care sa dea bine si cu cutiile, si fara... Asta e varianta mea Repet: nu e fabrica, da-si face treaba » Post actualizat in 29 Mar 2015 13:03 DSC04647.JPG DSC04653.JPG DSC04651.JPG DSC04652.JPG DSC04656.JPG DSC04657.JPG si un film cu semnalizarile (stiu, imi trebuie releu pt led, cumpar...) si farurile https://www.dropbox.com/s/q8cycqkq71zg7m8/M4H04645.MP4?dl=0# Acum ca tot a venit caldura,o omenesti cu un cauciuc spate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 Eu ieri m-am apucat de furca... dar nu am mai postat, ca aveam draci, nu vor deloc sa iasa cuzinetii, aceeasi poveste ca si la rulmentul ala blocat. Am reusit sa tai/rup unul... acum sunt la al 2lea, sa vedem diseara tot la taiat tre sa-l iau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 (editat) navix ala e ghidonul original? da, e ghidonul original. Navix, unde ai luat semnalele ? de aici Nu uita de releu. Eu nu am stiut si acum il astept si pe-ala Editat Martie 30, 2015 de navix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogus Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 (editat) KTM 520 EXC! Am crezut ca este pompa de ulei! Nu a fost pompa de ulei, a fost ambreiajul hidraulic! L-am golit de tot! ) A durat doar o ora sa ii fac bleeding complet, e ceva mai naspa decat la frane! Pentru cine intereseaza merge umplut fara probleme cu ulei mineral, ceea ce recomanda Magura, sau mai la indemana ulei de furca SAE 5 sau maxim 10. Lichid de frana in ambreiajul hidraulic se pune numai in ambreiajele Brembo! Editat Martie 30, 2015 de Bogus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 Acum ca tot a venit caldura,o omenesti cu un cauciuc spate? categoric. Da inca mai sta in garaj caci kitul ala de suporti laterali de la givi presupun ca acum se fabrica... Iar coada va astepta demontata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 Pentru cine intereseaza merge umplut fara probleme cu ulei mineral, ceea ce recomanda Magura, sau mai la indemana ulei de furca SAE 5 sau maxim 10. Lichid de frana in ambreiajul hidraulic se pune numai in ambreiajele Brembo! inseamna ca am ambreiaj Brembo? Intr-adevar, Honda mai echipeaza mobrele cu frane de la Brembo, mai ales alea incropite in Italia, dar ambreiaje? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 ete si-o filmare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogus Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 inseamna ca am ambreiaj Brembo? Intr-adevar, Honda mai echipeaza mobrele cu frane de la Brembo, mai ales alea incropite in Italia, dar ambreiaje? KTM pune pe motoarele sale ambreiaje de la Magura sau Brembo. Este posibil sa ai ambreiajul de la Brembo! Sa pui ulei mineral in ambreiaj ce suporta lichid de frana este Ok, nu vor fi probleme atata timp cat vascozitatea este sub SAE 5! Este nasol daca se procedeaza invers, din cauza faptului ca lichidul de frana este coroziv si higroscopic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 ete si-o filmare! Ai pus si releu la semnale? Seamana cu un pomisor mic de craciun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 pai asta mentionam ceva posturi mai sus... ca nu mi-a zis nimeni cand mi-am luat led-urile ) l-am comandat, trebe sa vina pe joi-vineri » Post actualizat in 30 Mar 2015 08:10 Ai pus si releu la semnale? Seamana cu un pomisor mic de craciun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 pai asta mentionam ceva posturi mai sus... ca nu mi-a zis nimeni cand mi-am luat led-urile ) l-am comandat, trebe sa vina pe joi-vineri » Post actualizat in 30 Mar 2015 08:10 My bad atunci:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 pai ai dreptate... e un brad de craciun momentan ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 Eu ieri m-am apucat de furca... dar nu am mai postat, ca aveam draci, nu vor deloc sa iasa cuzinetii, aceeasi poveste ca si la rulmentul ala blocat. Am reusit sa tai/rup unul... acum sunt la al 2lea, sa vedem diseara tot la taiat tre sa-l iau. Incalzeste bratul de aluminiu, ar trebui sa iasa usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 KTM pune pe motoarele sale ambreiaje de la Magura sau Brembo. Este posibil sa ai ambreiajul de la Brembo! Sa pui ulei mineral in ambreiaj ce suporta lichid de frana este Ok, nu vor fi probleme atata timp cat vascozitatea este sub SAE 5! Este nasol daca se procedeaza invers, din cauza faptului ca lichidul de frana este coroziv si higroscopic. Sa fie mineral pentru motociclete sau merge si pentru masini? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 Incalzeste bratul de aluminiu, ar trebui sa iasa usor. Am incercat deja... nu iese. Cuzinetii de furca la asta mica intra f stransi pe jamba, practic taietura din cuzinet se inchide complet si intra fest. Intra f greu... si ies si mai greu. Solutia e ori o presa mai speciala (nu cu gheare, ca nu prea are de ce sa apuce, trebuie din aia care se extinde, rotunda), ceea ce nu am si nici nu stiu cine ar avea si cum as putea sa ajung la un "cineva" care ar avea... ori taiat cu mini freza, cum am facut si cu primul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 Am incercat deja... nu iese. Cuzinetii de furca la asta mica intra f stransi pe jamba, practic taietura din cuzinet se inchide complet si intra fest. Intra f greu... si ies si mai greu. Solutia e ori o presa mai speciala (nu cu gheare, ca nu prea are de ce sa apuce, trebuie din aia care se extinde, rotunda), ceea ce nu am si nici nu stiu cine ar avea si cum as putea sa ajung la un "cineva" care ar avea... ori taiat cu mini freza, cum am facut si cu primul. e normal sa intre greu cuzinetii, nu ai ce sa faci acolo cu minifreza, o sa strici ceva ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 e normal sa intre greu cuzinetii, nu ai ce sa faci acolo cu minifreza, o sa strici ceva ... pai si cu ce atunci? nu am timpul necesar sa umblu din service in service, ca sa gasesc un extractor care sa functioneze pe cuzinetul asta. primul taiat a iesit... recunosc ca am mai dat si pe langa putin, dar nimic grav, nu afecteaza cu nimic functionarea amortizorului zona pe care am atins-o, e scaunul simeringului de ulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 pai si cu ce atunci? nu am timpul necesar sa umblu din service in service, ca sa gasesc un extractor care sa functioneze pe cuzinetul asta. primul taiat a iesit... recunosc ca am mai dat si pe langa putin, dar nimic grav, nu afecteaza cu nimic functionarea amortizorului zona pe care am atins-o, e scaunul simeringului de ulei. pune o poza ca nu inteleg ce zici aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 Nu am acum... pun diseara, sa-ti faci idee despre ce e vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate