Admin l.u.v Postat Decembrie 23, 2014 Admin Share Postat Decembrie 23, 2014 Avand in vedere vremea superba as urca in sa maine si as baga niste serpentine inspre munte, cu retur pina se insereaza.. Cineva interesat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Decembrie 23, 2014 Share Postat Decembrie 23, 2014 Sunt tentat, vedem cum va fi vremea si am putea demara pe la un 10.30 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Decembrie 23, 2014 Share Postat Decembrie 23, 2014 As pune si eu bateria la loc, daca nu alergati prea tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Decembrie 23, 2014 Share Postat Decembrie 23, 2014 As pune si eu bateria la loc, daca nu alergati prea tare. Asta cu alergatu' era o ironie ? Nu, nu ne propunem sa batem recorduri ,slowriders ne vom numi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Decembrie 23, 2014 Share Postat Decembrie 23, 2014 As merge si eu dar lucrez. Da' tot ma urc pe ea pana la servici'. Mi-am scos parleala sambata, cu Vic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Decembrie 23, 2014 Share Postat Decembrie 23, 2014 As merge si eu dar lucrez. Da' tot ma urc pe ea pana la servici'. Mi-am scos parleala sambata, cu Vic. Inchizi si tu mai devreme ( ca e craciunul !) si venim sa te luam de la serviciu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Decembrie 23, 2014 Share Postat Decembrie 23, 2014 Ar fi minunat dar, din pacate, nu se poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Decembrie 23, 2014 Share Postat Decembrie 23, 2014 Asta cu alergatu' era o ironie ? Nu, nu ne propunem sa batem recorduri ,slowriders ne vom numi ! Nu a fost o ironie (nu-mi permit cu oameni pe care nu-i cunosc)- a fost mai mult o intrebare. Daca nu va deranjeaza prezenta mea, vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 23, 2014 Autor Admin Share Postat Decembrie 23, 2014 Pai hai sa ne auzim maine dimineata pe forum..stabilim unde/ce ora.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 23, 2014 Share Postat Decembrie 23, 2014 man vezi ca pe serpentine e mazga...!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 23, 2014 Autor Admin Share Postat Decembrie 23, 2014 Mersi, stiu, vedem maine pe unde invartim rotile, sa fie cat mai uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Decembrie 23, 2014 Share Postat Decembrie 23, 2014 Cam in orice padurice, la ora actuala, oriunde in tara, asfaltul este ud. Am bagat si eu azi vreo suta treizeci de km in camp deschis si a fost mega uscat. Distractie placuta maine!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Decembrie 24, 2014 Share Postat Decembrie 24, 2014 Eu sint in Berceni, pina ajung in nord dureaza, montez bateria? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marinu Postat Decembrie 24, 2014 Share Postat Decembrie 24, 2014 Si eu as cam iesi la plimbare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 24, 2014 Autor Admin Share Postat Decembrie 24, 2014 Ora 10.30 in MOL Otopeni? Mers de voie, 110/130, ok? Cam in orice padurice, la ora actuala, oriunde in tara, asfaltul este ud. Am bagat si eu azi vreo suta treizeci de km in camp deschis si a fost mega uscat. Distractie placuta maine!! Da, cam dupa ora 12 udaciunea dispare daca este cald afara. Mersi de urare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marinu Postat Decembrie 24, 2014 Share Postat Decembrie 24, 2014 Pt mine e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Decembrie 24, 2014 Share Postat Decembrie 24, 2014 Ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Decembrie 24, 2014 Share Postat Decembrie 24, 2014 11.00 sa fie limita de plecare daca se poate. Luigi, ai gandit un traseu ceva sau mergem pana la Sinaia si retur ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionita Catalin Postat Decembrie 24, 2014 Share Postat Decembrie 24, 2014 daca e vorba de plimbare spre valea prahovei scot si eu scuterasu daca nu va deranjeaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 24, 2014 Autor Admin Share Postat Decembrie 24, 2014 11.00 sa fie limita de plecare daca se poate. Luigi, ai gandit un traseu ceva sau mergem pana la Sinaia si retur ? Nu m-am gandit la nimic, stabilim la fata locului.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Decembrie 24, 2014 Share Postat Decembrie 24, 2014 Baaaaaaaaaaa e Craciunul....e frumos afara dar lasati naibii si motoarele astea sa se odihneasca . Tot ceea ce trebuie sa facem acum este sa si sa mancam (nu am emoticon pentru asta). Intr-adevar....vremea este extrem de frumoasa, ma gandesc sa ma duc la Suceava cu motorul si sa le fac alor mei o surpriza sa tina minte toata viata (mai ales ca maine e ziua mea si mai ales ca ei nu stiu ca am motor:p) Sarbatori frumoase tuturor! Alexandru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionita Catalin Postat Decembrie 24, 2014 Share Postat Decembrie 24, 2014 buna zi de nastere ai ce sarbatori LA MULTI ANI ALEXANDRU .dar tinand cont ce frumos e afara e pacat sa nu incalzesc un pic cauciucurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Decembrie 24, 2014 Share Postat Decembrie 24, 2014 buna zi de nastere ai ce sarbatori LA MULTI ANI ALEXANDRU .dar tinand cont ce frumos e afara e pacat sa nu incalzesc un pic cauciucurile Merci ! atunci incalzeste-le si ptr mine :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 24, 2014 Share Postat Decembrie 24, 2014 (editat) Baaaaaaaaaaa e Craciunul....e frumos afara dar lasati naibii si motoarele astea sa se odihneasca . Tot ceea ce trebuie sa facem acum este sa si sa mancam (nu am emoticon pentru asta). Intr-adevar....vremea este extrem de frumoasa, ma gandesc sa ma duc la Suceava cu motorul si sa le fac alor mei o surpriza sa tina minte toata viata (mai ales ca maine e ziua mea si mai ales ca ei nu stiu ca am motor:p) Sarbatori frumoase tuturor! Alexandru Nu ne lasa motoarele pe noi. Deschidere oficiala Extrasezon. "Decat" Sinaia. LMA Editat Decembrie 24, 2014 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Decembrie 24, 2014 Share Postat Decembrie 24, 2014 Super plimbare ! Craciun fericit tuturor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate