Părintele Postat Ianuarie 18, 2015 Share Postat Ianuarie 18, 2015 N-are legatură cu motociclismul, dar poate o vedeți careva pe undeva. Mi s-a frat bicicleta ieri seară de pe casa scării, de la etajul 4, bicicleta fiind legată de balustradă... http://www.decathlon.ro/bicicleta-mtb-rockrider-500-id_8293150.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Ianuarie 18, 2015 Share Postat Ianuarie 18, 2015 (editat) Din pacate sunt multe biciclete din astea prin Bucuresti (sau Timisoara in cazul tau)... iar pana la primavara cand vor aparea pe strada nu cred ca o sa vezi nici macar una pe strada. Si chiar daca vezi, ne fiind o bicicleta personalizata, nu poti sa il iei la intrebari pe cel care circula cu ea. Imi pare rau ca ti s-a furat bicicleta. Singurul lucru pe care il poti face este sa declari furtul la politie... si poate la un moment dat vor prinde un hot care tocmai fura o bicla... si cand vor ajunge la el acasa sa dea si peste bicicleta ta. Sau poate apare pe vreo camera de supraveghere de la vreo farmacie... etc. Editat Ianuarie 18, 2015 de mony Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Părintele Postat Ianuarie 18, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2015 Am fost la poliție. Tind să cred că degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Ianuarie 18, 2015 Share Postat Ianuarie 18, 2015 Bicicleta are pe cadru jos sub butucul pedalier o serie - Daca ai retinut acea serie e un pas sa o gasesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Ianuarie 18, 2015 Share Postat Ianuarie 18, 2015 Ai putea sa mergi prin targuri sa verifici.Poate cel care a luat-o e mai prost de fel si se duce cu ea sa o vanda. Zic si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aprilia Rs125 Postat Ianuarie 18, 2015 Share Postat Ianuarie 18, 2015 Stiu ca si bicicletele au serii , in partea din fata a cadrului in special . Un amic a fost oprit de un echipaj si i-au fost verificate seriile. Daca prin absurd ai tinut minte seria sau ai factura de la ea in care sunt trecute si seriile ( sau seria) , poate o poti gasi, dar sunt sanse destul de mici .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pauldci Postat Ianuarie 18, 2015 Share Postat Ianuarie 18, 2015 Am fost la poliție. Tind să cred că degeaba. Poti sta linistit cu politia, la cum se misca astia ai batut drumul pana acolo degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Părintele Postat Ianuarie 18, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2015 Am seria, am scris-o în reclamație. » Post actualizat in 18 Jan 2015 18:53Bicicleta are pe cadru jos sub butucul pedalier o serie - Daca ai retinut acea serie e un pas sa o gasesti Crezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Ianuarie 18, 2015 Share Postat Ianuarie 18, 2015 Mie mi-au furat din curte 2 biciclete; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Ianuarie 18, 2015 Share Postat Ianuarie 18, 2015 Bicicleta nu se tine legata in scara blocului!!! E doar o chestiune de timp pana dispare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Ianuarie 18, 2015 Share Postat Ianuarie 18, 2015 (editat) » Post actualizat in 18 Jan 2015 19:25 Mie mi-au furat din curte 2 biciclete; I-au prin politia a 2 zi pe draci Editat Ianuarie 18, 2015 de sprike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Ianuarie 18, 2015 Share Postat Ianuarie 18, 2015 cel mai bine e sa o tii in casa, chiar daca e mai incomod, ii gasesti un loc unde nu te impiedici de ea. La politie, cum au spus si colegii mai sus, cred ca sunt slabe sanse; la mine nu au rezolvat chestii mai grave de atat, dar sper ca in cazul tau sa ai mai mult noroc. Chestia cu seriile e relativa: poate sa "incarce" seriile vechi cu material si sa pansoneze altele langa, dar nu cred ca-si vor bate capul de vreme ce astfel de furturi nu se prea cauta dupa serii. Daca o tineai in scara, iar intrarea are interfon/cheie, sunt mari sanse ca un vecin care stie ca o tii legata acolo, s-a ocupat sau a spus cuiva care a facut asta. N-o dau in paranoia dar cred ca bicla ta n-avea gura sa anunte ca sta acolo. Cauta piese mai importante de pe ea pe site-urile de vanzari/profil sau prin targuri, sper sa ajute. Noroc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Ianuarie 19, 2015 Share Postat Ianuarie 19, 2015 (editat) imi pare rau, ...dar nu va nvatati minte odata sa nu mai legati biclele pe scara...am mai multi prieteni care au ramas fara bicle in felul acesta...caut-o la targ, obor sau ce aveti voi pe acolo...eu pe a mea o tin la mine in camera sau in balcon..niciodata pe scara. Editat Ianuarie 19, 2015 de greierasul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popicadi Postat Ianuarie 19, 2015 Share Postat Ianuarie 19, 2015 N-are legatură cu motociclismul, dar poate o vedeți careva pe undeva. Mi s-a frat bicicleta ieri seară de pe casa scării, de la etajul 4, bicicleta fiind legată de balustradă... http://www.decathlon.ro/bicicleta-mtb-rockrider-500-id_8293150.html tot saptamana trecuta, din zona Lunei tot de la etajul 4 i-a mai furat unui prieten bicicleta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Ianuarie 19, 2015 Share Postat Ianuarie 19, 2015 Patit si eu exact acelasi lucru acum un an. Scara blocului, etaj superior, legata cu lant.... un etaj mai jos mai era una. A mea, o rapciuga, pe aia au luat-o. Adio si la multi ani. A trebuit sa imi iau alta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Ianuarie 19, 2015 Share Postat Ianuarie 19, 2015 Am o boala pe astia... Sfatul meu: nu te enerva, incerca sa o gasesti, dar nu-ti fa sperante. Ma indoiesc ca politia ti-o va gasi vreodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbiker Postat Ianuarie 19, 2015 Share Postat Ianuarie 19, 2015 Probabil au antrenament hotii astia din furatul bicicletelor, de au ajuns sa urce pana la etajul 4 sa fure una. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Ianuarie 20, 2015 Share Postat Ianuarie 20, 2015 http://www.tion.ro/si-hotii-sunt-domni-la-timisoara-a-furat-o-bicicleta-dar-putea-sa-ia-doua/1496183 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PadureanuLiviu Postat Ianuarie 23, 2015 Share Postat Ianuarie 23, 2015 Si mie mi-au furat o bicicleta in Timisoara, anul trecut. In zona Dorobanti, legata tot de balustrada, etajul 5 scara cu interfon + lift. Nici nu era cine stiece bicicleta, semana cu cea din stirea de mai sus. Concluzia mea? Un vecin a spus cuiva ce si cum Daca blocul are lift ... cel mai probbabil un vecin de la 4 sau 6, ma gandesc ... ca restul nu se pun sa urce pe scari asa, aiurea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate