Sari la conținut

BIKES ON ICE 2015


Eddy Metal
 Share

Postări Recomandate

La noi pregatirile sunt in toi. Am dus deja balotii de paie si o parte din lemnele de foc. Am comandat si zapada, am primit-o deja si pe asta...

Cei care doriti cazare, ar fi bine sa va grabiti si sa ma sunati cat mai repede ca deja se imputineaza locurile din cabane. Nu fac rezervari online, nici prin mesaje private ci DOAR TELEFONIC: 0726169889 - EDDY.

\m/ !!!


» Post actualizat in 10 Feb 2015 14:18

post-29501-0-08098900-1423577637_thumb.jpgpost-29501-0-93409800-1423577686_thumb.jpgpost-29501-0-32171100-1423577720_thumb.jpgpost-29501-0-78467500-1423577754_thumb.jpg

 

Pozele sunt facute ieri in timpul luptelor cu lemnele si balotii de paie \m/ !!!


» Post actualizat in 13 Feb 2015 13:39

Rezervările când se fac? Am fi doi din Harghita

Doar telefonic: 0726169889 :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 58
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Rog unul dintre organizatori sa precizeze cam cati participanti vor fii si cam ce se desfasoara in cadrul intalnirii. Pe langa clantzanit din dinti si turnat alcoale in instalatie pt degivrare. Merita sa scot capra din hibernare?

Si... da cineva cu matura pe sosea de la Hunedoara pana la Cincis? Ca pe-acolo am facut niste drifturi, ajutat de nisipul de pe asfalt...

» Post actualizat in 17 Feb 2015 18:46

Daca o sa fie tot asa de frig + nisip pe strada... Vin cu autobuzul sau cu ocazie, numai sa ies si eu in pozele alea facute cu drona.

Foxbat, esti sigur ca nu va ingheta drona? :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

kapo, daca vii cu prietena la orgie vom fi 3

si drona sa iasa filmul de "sus".

 

pai ..in afara de drinkcrezi ca misca cineva pana la Sf Manastire de la Prislop ? Pariu ca duminica n-o sa fie un picioar de motociclist acolo but me ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hmmm.... pai in conditiile astea, cred ca ar trebui sa confirme aici cine vine, chiar inainte de a se pune in miscare. Ca sunt o gramada de eroi care zic una si fac alta.. Si sincer, eu ma tem de frig mai rau ca de dracu'.

Parca acum doi ani am trecut pe acolo si toti erau zgribuliti si fara chef. Anul trecut nu stiu cum a fost, ca eu am avut intrunire la ortopedie, sa-mi insurubez niscaiva oase..

Oricum, daca nu vin cu capra, vin sambata, undercover.

 

P.S. Prietene Foxbat, caprita mea nu se lasa incalecata de doi deodata :nono: . (...si momentan sunt singurul macac din viata ei. A se vedea poza. :peace: )

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu vorbeam de femei , nu de animale, zoofilule :)

 

back on topic, lista de prezenta ? cine nu vine nu e motociclist. ma rog, cam aia care ajung sunt de fapt singurii motociclisti din Ro, restul sunt cam soferi de duminica.

 

vara e plin de plasticate pe Magheru si de fitze, acum se vede" omu' "

 

in plus se fac 10 ani de "ICE", sa vedem cine e de editie aniversara :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cine nu vine nu e motociclist. ma rog, cam aia care ajung sunt de fapt singurii motociclisti din Ro, restul sunt cam soferi de duminica.

 

vara e plin de plasticate pe Magheru si de fitze, acum se vede" omu' "

Ai uitat să zici "zău!"

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

N am cauciucuri de iarna la masina ca veneam si eu.mobra ? E friguroasa bre.nu ii place sa iasa la plimbare daca sunt mai putin de 15grade.on .diXtractie placuta.asta e o inturnire exclusivista,nu e pentru orcine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hello, tuturor motociclistilor adevarati (din categoria Ice Age)!

Acusi am aterizat si eu de la job si m-am bagat direct sub plapuma. M-am procopsit cu o raceala cam nasoala. Sper sa-mi treaca pana sambata, ca nu mai am stare. Din cate am vazut, se preconizeaza cam 10°C pe weekend. La Cincis va fi mai rece cam cu 2 -3 grade. Deci cam frigut.

Tre sa recunosc public ca eu sunt doar pseudomotociclist, de duminica. Mai exact de cate o duminica pe luna, max. doua. Prin urmare, sa nu aveti prea mari asteptari de la mine. Mai ales ca ceilalti membri ai clubului pleaca din tara si nu am cu cine sa vin.

Ramane de vazut.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

No, nu am scris foarte multe ca de cand cu facebook-ul pe aici tot mai putini intra, chiar si de la intruniri daca mai vezi 2-3 posturi cu poze... au fost si intruniri care au trecut, eram curioas sa aflu si sa vad cum a fost si nici macar nu deschisese cineva topic cu poze... :)

In fine, prea multe detalii nu am ce sa dau, in sensul ca ramane acceasi traditie... Da o sa fie si frig, o sa purtam si caciuli pe cap, ciorapi de lana si palinca... Nu renuntam la ele, nici chiar la a10a editie.

Chiar daca e editie aniversara, intrarea e tot 15 lei, indiferent cand vii si cand pleci, patul e 50 lei pe toata perioada (indiferent ca dormi singur sau cu amanta vecinului). Berea va fi la sticla (ursus si timisoreana) la 4 lei, cafeaua 2-3 lei maxim, fasole cu ciolan la 10 lei (asta numai sambata). Vor fi mici, virsli, ceva gratare, cartofi prajiti... Noi astia mai de la tara ne mai luam si cate o palinca si o slana...

Sambata vom avea 3 concursuri: batut cuie, mers pe barna cu motoru` si impinsul butoaielor cu motoru`. Nu stiu exact cati vin si cati pleaca, la ora de statistica am lipsit...

Recomand solemn, ciorapi de lana marca "bunica" in loc de "licra", bocanci zdraveni si frumosi in loc de opinci cu "bife" marca nike. Cei care dormiti peste noapte in cort sau in cabane, nu uitati sa va luati un sac bun de dormit, sunt alea de la -10 la -30 grade. Cine are unu d`asta, nu mai are nevoie nici de calorifer, nici de aeroterma, nici de palinca... :))

Drumul de la Hunedoara la Cincis e uscat. Nisipul e cel mai bun antiderapant pe timp de iarna, asa ca nu inteleg care-i baiu...

Drumuri bune, asfalt uscat va doresc si nu uitati: DAAAAA, E BIKES ON ICE!!!! Ce alte detalii mai trebuie? :))

 

PS: 0726169889 e nr meu personal. Ma puteti suna pt. orice fel de bai. Edd.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ahoi!

 

Distracție plăcută să aveți, sper că alta ocazie mă v-a aduce si pe mine la acest eveniment.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Foxbat, te rog suna-ma la 0726169889, Balazsfi=ai dreptate cu labutele, cea mai buna varianta o reprezinta protectiile cum au enduristii pe ghidoane. merg improvizate chiar din sticle/bidoane de plastic, taiate si legate cu sarma sau banda izolatoare de ghidon. Plus manusi :) \m/!

Cred ca e ultimul meu post pana dupa Bikes On Ice. Daca e ceva, ma sunati! Buna-vremea la dumnioasta`!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...