replici Postat Februarie 14, 2015 Autor Share Postat Februarie 14, 2015 Kevinn, ma gandeam la asa ceva, nu neaparat perlat, mai degraba candy white sau sparkly white. Oricum, absolut toate piesele, fie ele vopsite electrostatic, fie clasic au deja un "sclipici" in ele, si cele rosii si cele carbon, din pacate nu se observa in poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unaetnumitsirc Postat Februarie 18, 2015 Share Postat Februarie 18, 2015 Partile rosii, sunt vopsite electrostatic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi Cristea Postat Februarie 18, 2015 Share Postat Februarie 18, 2015 Bravooo! Sunt curios ce solutie gasesti pentru vopseaua de pe motor .(e cam patat). Spor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
replici Postat Februarie 18, 2015 Autor Share Postat Februarie 18, 2015 Partile rosii, sunt vopsite electrostatic? Nu toate, electrostatic am vopsit doar jantele, suportii de scarite, ghidonul si cateva piese marunte. Bascula, jambele, jugul, discurile, ceva plasticaraie... alea sunt vopsite clasic. Bravooo! Sunt curios ce solutie gasesti pentru vopseaua de pe motor .(e cam patat). Spor ! Multumesc! Motorul se poate polisha tot cu Autosol Metal Polish, acelasi principiu ca la galeriile de evacuare, petele alea sunt usor de scos dar astept sa vina caldura, cu galeria de evacuare a fost usor ca am bagat-o in depozit unde e cald si bine si am mesterit la ea acolo Astazi am luat mobra din service, jet kit-ul, filtrul sport si foaia mare fac diferenta, spun asta cu toate ca astazi am plecat cu ea avand o toba stock imprumutata de la Trancanici, deci rezultatele clare le voi avea dupa ce e gata si cotul de evacuare. Ce pot spune e ca in treapta unu o ia pe sus de nebuna doar din gaz, avand in vedere ca am mers chill din cauza conditiilor meteo. Ghidonul drept este o MIZERIE, abia astept sa-l schimb Aripa spate nu s-a putut monta de nici o culoare, fiind stramba din turnare (atingea roata si aparatoarea de lant o lua spre exterior considerabil. Mai e de munca la ea, va mai tin la curent cu noutatile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Februarie 18, 2015 Share Postat Februarie 18, 2015 Și apoi o vinzi? glumesc, arată foarte bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
replici Postat Februarie 18, 2015 Autor Share Postat Februarie 18, 2015 Se vinde daca oferta e buna, nu zic nu, dar e facuta pentru pastrare, asta a fost scopul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Februarie 18, 2015 Share Postat Februarie 18, 2015 Dacă adaugi investiția la prețul inițial... Iese cam scumpa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
replici Postat Februarie 18, 2015 Autor Share Postat Februarie 18, 2015 Da, iese cam scumpa, intradevar, dar repet, a fost facuta pentru mine si nu imi pare rau de nici un RON investit in ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Februarie 18, 2015 Share Postat Februarie 18, 2015 Felicitari. Doar o curiozitate: cum e sa mergi cu ghidonul atat de drept? adica...nu e incomod? Nice one, si eu abia astept sa o montez pe a mea dupa ce am vopsit totul in negru mat (ca inainte). doar ca e cam frig afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
replici Postat Februarie 18, 2015 Autor Share Postat Februarie 18, 2015 (editat) Multumesc! Senzatia cu ghidonul ala drept e foarte ciudata, ai vazut ca toate ghidoanele dintr-o bucata au o inclinatie spre pilot, in capete, pleaca de la mijloc si se termina la mansoane. Eh, la asta chiar daca era drept, simteam invers, precum mansoanele au unghi spre fata motocicletei... nu stiu daca m-am facut inteles, mi-e greu sa explic Astept sa vad topic si cu a ta "asamblata", sa speram ca se incalzeste mai repede... Editat Februarie 18, 2015 de replici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinAnicai Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 O singura remarca personală. Farul ăla e urat. Probabil ca de aia nu îmi place mie pc41. În rest arata foarte bine. Aștept sa o văd vopsita toată. Poate mă inspira și pe mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
replici Postat Februarie 19, 2015 Autor Share Postat Februarie 19, 2015 Farul nu e stralucit, intradevar, dar e mult mai ok fata de cel rotund, parerea mea. De vopsit undeva la sfarsitul lunii sper, inca nu m-am hotarat la culoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 Farul nu e stralucit, intradevar, dar e mult mai ok fata de cel rotund, parerea mea. De vopsit undeva la sfarsitul lunii sper, inca nu m-am hotarat la culoare superbe modificarille aduse. daca imi permiti sa am si eu o parere personala, ce ai putea sa schimbi ar fi codita cu una de r6 >2006 si un far de gsx r k7. oricum arata bine rau si asa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
replici Postat Februarie 19, 2015 Autor Share Postat Februarie 19, 2015 Multumesc! Initial vroiam sa pun alta codita, de 1000RR, dar am renuntat la idee pentru ca trebuia sa tai putin din cadru, alte prinderi, etc... poate iarna viitoare voi face si modificarea asta, ce-i drept codita asta este cam lunga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 Multumesc! Initial vroiam sa pun alta codita, de 1000RR, dar am renuntat la idee pentru ca trebuia sa tai putin din cadru, alte prinderi, etc... poate iarna viitoare voi face si modificarea asta, ce-i drept codita asta este cam lunga. banuiesc ca te referi la 1000 rr >2009, daca da, este o codita interesanta. ar arata precum CB1000R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pan_Ku Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 Alb perlat i ar sta foarte bine! Precizez ca nu e o modificare adusa de mine. Cand am luat-o mi s-a spus ca italianu' a vrut-o alb perlat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
replici Postat Februarie 19, 2015 Autor Share Postat Februarie 19, 2015 banuiesc ca te referi la 1000 rr >2009, daca da, este o codita interesanta. ar arata precum CB1000R Sincer nu stiu ce an, gasisem una pe ebay. Precizez ca nu e o modificare adusa de mine. Cand am luat-o mi s-a spus ca italianu' a vrut-o alb perlat . Arata bine, dar tot nu sunt hotarat pe alb La CLS-ul nou am vazut un gri interesant, nici mat nici lucios, arata demential... ma cam bate gandul sa fac rost de codul culorii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3rsu Postat Februarie 21, 2015 Share Postat Februarie 21, 2015 Daca pui o instalatie pe ea, faci un pom de craciun frumos. Ai facut niste upgrade-uri interesante, dar bascula aia vopsita rosie... Astept sa vad, totusi, cum va iesi la final. Spor in continuare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
replici Postat Februarie 22, 2015 Autor Share Postat Februarie 22, 2015 No, acum fiecare cu gusturile lui Fiind nevopsita si avand atatea culori pe ea pare sorcova, o sa se schimbe mult dupa revopsire, parerea mea. » Post actualizat in 28 Feb 2015 18:57 Mobra a primit zilele trecute un ghidon de 28mm Rockstar si adaptoarele de rigoare. Am fost in dubii in ceea ce priveste ghidonul, am avut de ales intre asta si unul Barracuda. Le-am cumparat pe amandoua, cel Barracuda de pe performance-shop.ro si cel Rockstar de pe OLX. Concluzie: Vand ghidon Barracuda 28mm, 74cm latime, 5cm rise Am schimbat si oglinzile cu unele Barracuda Street. Bordul a fost si el in sfarsit montat si functioneaza tot la el, o sa urc un video pe Youtube si pun link aici, probabil luni. Luni urmeaza sa fabrice Dani de la CSL Customs cotul de evacuare apoi o sa montez si farul. Pictures soon. Buh Bye » Post actualizat in 04 Mar 2015 00:25 Video cu bordul: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinAnicai Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 Vopsea pe când? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 A zis cineva viespe? Glumeam. Dragutza viespea ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikulmoga Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 Frumos Project Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 A zis cineva viespe? 20130904_124403.jpg 20130626_161151.jpg Glumeam. Dragutza viespea ta Asta e un viespoi mai mare si mai periculos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 e doar rosie de furie )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 un negru misto cu accentele alea de rosu, cred ca ar arata criminal. oricum, e misto ce ai facut pana acum. mult succes in continuare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate