adrianm Postat Octombrie 25, 2016 Share Postat Octombrie 25, 2016 Român printre englezi https://uk.yahoo.com/news/lorry-driver-causes-m1-pile-181201261.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Octombrie 25, 2016 Share Postat Octombrie 25, 2016 E pt ăia care se iau prea în serios şi mai mult, se cred buricul pământului în lume când de fapt suntem nişte neadaptaţi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Octombrie 26, 2016 Share Postat Octombrie 26, 2016 nu e de romani. numai ca xenofobia face sa urasti o natie intreaga din cauza unui fapt ca asta. ceea ce minor fata de ce se intampla in lume. dat fiind faptul ca oricine circula cu masina. nu e caz izolat. dar foarte bine ca ia dat inchisoare. asa ceva nu e acceptatbil. as pune pentru orice folosire de telefon la volanul vehiculului inchisoare de 1 zi 1 saptamana 1 luna...tot asa pana nu te inveti. nu inveti sa ajungi sa faci 10 ani. asa ceva e inadmisibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Octombrie 28, 2016 Share Postat Octombrie 28, 2016 Gheorghita, ti-ai facut bagajele sau tot mai speri sa se "intoarca rezultatul"? Poate totusi o sa pricepi si tu ca "intorsurile" astea nu fac nici un bine nimanui, dupa al doilea razboi mondial romanii si-au facut dusmani in ambele tabere prin intoarcerea armelor... inca si in ziua de azi tragem ponoasele! Si in plus, voi chiar credeti ca "brexit"-ul este, sau mai bine zis, a fost "vointa poporului", ca astfel de decizii sunt lasate pe mana la "stupid people", ca sa-l citez pe Brucan? Hai cauta-ti o alta patrie adoptiva, stiu eu, o Brazilie ceva... ca se pare ca ti-a placut pe acolo, "aici" nu mai merge cu lozincile populiste, englezii isi vor tara inapoi. Fie ca de la musulmani... fie de la "est-europeni". Nici mie nu-mi place dar asta-i treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Octombrie 29, 2016 Share Postat Octombrie 29, 2016 Bravos.bine punctat.si am impresia ca si casa regala joaca un rol imprtatant in acest brexit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 29, 2016 Share Postat Octombrie 29, 2016 Cel mai bun argument împotriva democraţiei este o conversaţie de cinci minute cu alegătorul mediu. citat clasic din Winston Churchill Un fanatic este cineva care nu îşi poate schimba părerea şi nu va schimba subiectul. definiţie clasică de Winston Churchill Democraţia este un mecanism care garantează că nu vom fi guvernaţi mai bine decât merităm. definiţie celebră de George Bernard Shaw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Octombrie 29, 2016 Share Postat Octombrie 29, 2016 Gicule cauta frate o femeie ceva pe net sau un bordel ceva si mai descarca din ideile alea absurde.ca ne innebunesti cu povestile tale.spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Octombrie 30, 2016 Share Postat Octombrie 30, 2016 "Securisme" ieftine Replica deja clasica a nostalgicului neo-comunist. Nu ai raspuns, ti-ai facut bagajele?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Noiembrie 7, 2016 Share Postat Noiembrie 7, 2016 Nu ai raspuns, ti-ai facut bagajele?... Da de ce să-şi facă bre bagajele ? Omul a spus că munceşte ! Începi şi tu ca brexiterii care sunt miraţi că nu i-a expulzat pe est-europeni a doua zi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Noiembrie 8, 2016 Share Postat Noiembrie 8, 2016 Da de ce să-şi facă bre bagajele ? Omul a spus că munceşte ! Începi şi tu ca brexiterii care sunt miraţi că nu i-a expulzat pe est-europeni a doua zi ? Pai pentru ca nu-i (mai) place in UK, nu vezi ca dupa el totul se duce de rapa? Eu asa stiu, nu-ti place o mancare, nu o mananci... nu-ti place unde locuiesti, iti faci bagajele si o intinzi unde te taie mintea. Iar pe est-europeni nu o sa fie nevoie sa-i expulzeze nimeni, daca englezii o sa reintroduca sistemul vizelor o sa se auto-expulzeze singurei. Ma refer, bineinteles, la cei ce nu vor corespunde... Breh! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Noiembrie 8, 2016 Share Postat Noiembrie 8, 2016 Pai pentru ca nu-i (mai) place in UK, nu vezi ca dupa el totul se duce de rapa? Eu asa stiu, nu-ti place o mancare, nu o mananci... nu-ti place unde locuiesti, iti faci bagajele si o intinzi unde te taie mintea. Iar pe est-europeni nu o sa fie nevoie sa-i expulzeze nimeni, daca englezii o sa reintroduca sistemul vizelor o sa se auto-expulzeze singurei. Ma refer, bineinteles, la cei ce nu vor corespunde... Breh! Poate chiar se duce de râpă. Sunt de acord cu "să-şi facă" nu cu "să-i facă" . Bagajele, zic. Diferenţele între cele două valize sunt ca între Mandela şi Hitler. Englezii îmi par în urma secolului cu 50 de ani (ceea ce nu e f mult la scara istoriei, pt un stat, o mică buclă - ca individ cum ai mai face un giratoriu că nu ţi-e clară direcţia... lucrul naibii ar fi ca după ieşirea 3 înainte de 4 s-o iei. Din stânga sau din dreapta, nu mai contează). Când lumea pune pe masă libertate contra diverse (recent Canada EU) ei sunt pe invers. Ce înseamnă Breh ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Noiembrie 9, 2016 Share Postat Noiembrie 9, 2016 Poate chiar se duce de râpă. Sunt de acord cu "să-şi facă" nu cu "să-i facă" . Bagajele, zic. Diferenţele între cele două valize sunt ca între Mandela şi Hitler. Englezii îmi par în urma secolului cu 50 de ani (ceea ce nu e f mult la scara istoriei, pt un stat, o mică buclă - ca individ cum ai mai face un giratoriu că nu ţi-e clară direcţia... lucrul naibii ar fi ca după ieşirea 3 înainte de 4 s-o iei. Din stânga sau din dreapta, nu mai contează). Când lumea pune pe masă libertate contra diverse (recent Canada EU) ei sunt pe invers. Ce înseamnă Breh ? Poate se duce, poate nu. Poate UE este in pragul colapsului si englezii, ma refer la cei care invart rotitele, nu la "stupid people", au decis sa-si incerce norocul pe cont propriu. Este dreptul lor si tu, eu sau chiar proletarul Gheorghita nu avem dreptul sa-i judecam, noi nu suntem cetateni cu drept de vot. Da, englezii par in urma cu 50 ani... insa nu stiu daca asta e neaparat un lucru rau. Doar ce am venit dintr-un raid prin Europa si vreau sa spun ca "modernul" Berlin m-a facut sa ma simt ca "acasa", in Ferentari... In subsolurile metroului pute a pishalau de-ti muta nasul si e plin de "hala-hala" murdari, in special la propriu, care scobesc prin tomberoanele de gunoi si te fac sa-ti controlezi buzunarele. Nu am fost niciodata un mare admirator "imperial", insa am rasuflat usurat cand m-am dat jos din avion aici. Da, scump si demodat... insa curat, organizat si in siguranta. Cel putin deocamdata. Breh este un fel de bre in limbaj elevat... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Noiembrie 9, 2016 Share Postat Noiembrie 9, 2016 Ia ca si la ei ninge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Noiembrie 10, 2016 Share Postat Noiembrie 10, 2016 Pai si ce, nu ie si iei uoameni?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliadar Postat Noiembrie 18, 2016 Share Postat Noiembrie 18, 2016 imi pare al dracului de rau ca nu am pariat pe Brexit. am avut impulsul si raportul era de 7/1. adica as fi castigat ceva bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Decembrie 20, 2016 Share Postat Decembrie 20, 2016 (editat) Hai noroc! Ceva bikeri prin Bedford/Milton Keynes? Sau doritori de mers la circuit? Editat Decembrie 20, 2016 de littlekriminal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Decembrie 21, 2016 Share Postat Decembrie 21, 2016 circuitele se redeschid la anu.esti cam departe de mine bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Ianuarie 2, 2017 Share Postat Ianuarie 2, 2017 Unde e ironia( mai mare )? Îmi pare că la portughezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 5, 2017 Share Postat Ianuarie 5, 2017 Pai nu aveam de gand sa merg acum la circuit, prin primavara, ca deocamdata nici nu mi-am cumparat motor. Sper ca prin Aprilie sa-mi iau. Am circuit aici, Bedford Autodrome, care pare e ca este chiar foarte smecher, norocul prostului, muhahahah!Daca sunt doritori, ii astept (inclusiv cu masina) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clever Postat Ianuarie 21, 2017 Share Postat Ianuarie 21, 2017 Pai nu aveam de gand sa merg acum la circuit, prin primavara, ca deocamdata nici nu mi-am cumparat motor. Sper ca prin Aprilie sa-mi iau. Am circuit aici, Bedford Autodrome, care pare e ca este chiar foarte smecher, norocul prostului, muhahahah! Daca sunt doritori, ii astept (inclusiv cu masina) . Pe betford ii pericolul sa dai peste iepuri :| in schimb ii Brands Hatch care nu ii chiar departe si Snetterton ii ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 25, 2017 Share Postat Ianuarie 25, 2017 Bine de stiut.Sa inteleg ca te-ai dat pe Bedford? Esti pe aici? Este si Silverstone care nu e departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Ianuarie 25, 2017 Share Postat Ianuarie 25, 2017 Ironic Irelevant, statistica se face raportat la numarul de locuitori al fiecarei tari! In Romania, 3.4 milioane dintr-o populatie de 19 milioane (daca or mai fi si aia) reprezinta 17%. In UK, 4.9 milioane dintr-o populatie de 65 de milioane reprezinta 7.5%. Insa marea diferenta e ca englezii ce locuiesc in afara UK sunt in majoritate pensionari ce si-au cumparat cate o casuta "de vara" prin sudul Spaniei sau alte tari tropicale pe cand marea majoritate a romanilor sunt plecati la munca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clever Postat Ianuarie 25, 2017 Share Postat Ianuarie 25, 2017 Bine de stiut. Sa inteleg ca te-ai dat pe Bedford? Esti pe aici? Este si Silverstone care nu e departe. sunt in Londra, nu m-am dat pe Bedford dar am preteni ce au fost si mi-au spus ca, cand iti este lumea mai draga se gaseste cate unu sa iti iasa in cale :| stau pe margine la pascut in schimb am fost pe Snetterton, Brands Hach Indy si la Cadwell Parck Silverstone-ul, Donington si Brands Hach GP de obicei sar de 200 pe zi (in sezon adica din Martie pana prin Octombrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Ianuarie 26, 2017 Share Postat Ianuarie 26, 2017 castlecombe circuit 120£ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 30, 2017 Share Postat Ianuarie 30, 2017 Buuun! Hai ca o punem de o mamaliga. Eu sunt dispus sa merg pe orice circuit, nu am cine stie ce pretentii. Sa inteleg ca facem un plan pentru primavera? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate