Vizitator Postat Noiembrie 9, 2016 Share Postat Noiembrie 9, 2016 Ia ca si la ei ninge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Noiembrie 10, 2016 Share Postat Noiembrie 10, 2016 Pai si ce, nu ie si iei uoameni?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliadar Postat Noiembrie 18, 2016 Share Postat Noiembrie 18, 2016 imi pare al dracului de rau ca nu am pariat pe Brexit. am avut impulsul si raportul era de 7/1. adica as fi castigat ceva bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Decembrie 20, 2016 Share Postat Decembrie 20, 2016 (editat) Hai noroc! Ceva bikeri prin Bedford/Milton Keynes? Sau doritori de mers la circuit? Editat Decembrie 20, 2016 de littlekriminal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Decembrie 21, 2016 Share Postat Decembrie 21, 2016 circuitele se redeschid la anu.esti cam departe de mine bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Ianuarie 2, 2017 Share Postat Ianuarie 2, 2017 Unde e ironia( mai mare )? Îmi pare că la portughezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 5, 2017 Share Postat Ianuarie 5, 2017 Pai nu aveam de gand sa merg acum la circuit, prin primavara, ca deocamdata nici nu mi-am cumparat motor. Sper ca prin Aprilie sa-mi iau. Am circuit aici, Bedford Autodrome, care pare e ca este chiar foarte smecher, norocul prostului, muhahahah!Daca sunt doritori, ii astept (inclusiv cu masina) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clever Postat Ianuarie 21, 2017 Share Postat Ianuarie 21, 2017 Pai nu aveam de gand sa merg acum la circuit, prin primavara, ca deocamdata nici nu mi-am cumparat motor. Sper ca prin Aprilie sa-mi iau. Am circuit aici, Bedford Autodrome, care pare e ca este chiar foarte smecher, norocul prostului, muhahahah! Daca sunt doritori, ii astept (inclusiv cu masina) . Pe betford ii pericolul sa dai peste iepuri :| in schimb ii Brands Hatch care nu ii chiar departe si Snetterton ii ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 25, 2017 Share Postat Ianuarie 25, 2017 Bine de stiut.Sa inteleg ca te-ai dat pe Bedford? Esti pe aici? Este si Silverstone care nu e departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Ianuarie 25, 2017 Share Postat Ianuarie 25, 2017 Ironic Irelevant, statistica se face raportat la numarul de locuitori al fiecarei tari! In Romania, 3.4 milioane dintr-o populatie de 19 milioane (daca or mai fi si aia) reprezinta 17%. In UK, 4.9 milioane dintr-o populatie de 65 de milioane reprezinta 7.5%. Insa marea diferenta e ca englezii ce locuiesc in afara UK sunt in majoritate pensionari ce si-au cumparat cate o casuta "de vara" prin sudul Spaniei sau alte tari tropicale pe cand marea majoritate a romanilor sunt plecati la munca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clever Postat Ianuarie 25, 2017 Share Postat Ianuarie 25, 2017 Bine de stiut. Sa inteleg ca te-ai dat pe Bedford? Esti pe aici? Este si Silverstone care nu e departe. sunt in Londra, nu m-am dat pe Bedford dar am preteni ce au fost si mi-au spus ca, cand iti este lumea mai draga se gaseste cate unu sa iti iasa in cale :| stau pe margine la pascut in schimb am fost pe Snetterton, Brands Hach Indy si la Cadwell Parck Silverstone-ul, Donington si Brands Hach GP de obicei sar de 200 pe zi (in sezon adica din Martie pana prin Octombrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Ianuarie 26, 2017 Share Postat Ianuarie 26, 2017 castlecombe circuit 120£ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 30, 2017 Share Postat Ianuarie 30, 2017 Buuun! Hai ca o punem de o mamaliga. Eu sunt dispus sa merg pe orice circuit, nu am cine stie ce pretentii. Sa inteleg ca facem un plan pentru primavera? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Ianuarie 31, 2017 Share Postat Ianuarie 31, 2017 gata ti ai luat motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Februarie 1, 2017 Share Postat Februarie 1, 2017 Sunt in curs de, adica mi-as cumpara vreo 100 )) Dar va trebui sa ma rezum doar la unul, pentru moment . Cred ca cel mai probabil in Aprilie o sa-l iau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clever Postat Februarie 2, 2017 Share Postat Februarie 2, 2017 io de obicei merg pe Snetterton si Brands Hach si de la jumatatea lu Martie incolo o sa incep sa ma cam duc vreau sa bag vreo 2-3 pana in iulie sa imi mai iau carene si dai bataie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iomamen2000 Postat Februarie 2, 2017 Share Postat Februarie 2, 2017 Salutare tuturor, vreau sa imi cumpar o motocicleta pentru plimbari in oras, dar sa pot merge de cateva ori si pe un circuit. Am mersun an pe motocicleta, mare parte din km au fost facuti in oras si pe drumuri infundate. (motoreta era pt asa ceva) Nu am trecut de 160km/h pana acum si nici nu am mers pe motoare de viteza, dar sunt curios cum se conduce o motocicleta ceva mai rapida. Pana acum m am oprit la Honda hornet pc34 si FZ6. Ce imi recomandati dintre cele doua modele? Trebuie sa spun ca pe hornet am facut scoala si cat de cat mai tin minte cum este de pozitia si greutatea ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Februarie 3, 2017 Share Postat Februarie 3, 2017 @Clever - cum sunt cele doua ca fun si bani? As merge prima data pe Bedford, daca tot stau in Bedford. Dar as veni si pe celelalte, bineinteles. @iomamen - am avut fz6 n vreo 2-3 ani, am mers cu pc34. fz6 este mult mai ok de pilotat. Suspensii mai ok, injectie, frane mai ok. Singurul lucru insuportabil la fz6 este saua. Daca stai mai mult de doua ore fara sa te dai jos (cel putin la mine) te doare curu' ingrozitor. Daca esti genul care nu se vaita, e ok. Un lucru e clar, fz6 este peste pc34. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clever Postat Februarie 5, 2017 Share Postat Februarie 5, 2017 Brands Hatch Indy Snetterton Amandoua imi plac pe Brands ii fain ca sunt diferente de nivel mari dar pe Snetterton imi place ca ii mai lung si ii de viteza @Clever - cum sunt cele doua ca fun si bani? As merge prima data pe Bedford, daca tot stau in Bedford. Dar as veni si pe celelalte, bineinteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Aprilie 30, 2017 Share Postat Aprilie 30, 2017 Donington Historic Festival Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 2, 2017 Share Postat Mai 2, 2017 Imi curg balele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Mai 2, 2017 Share Postat Mai 2, 2017 mai ai sanse sa vezi asa ceva anul asta: https://coventrymotofest.com/weekend https://www.goodwood.com/grrc/event-coverage/festival-of-speed/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 2, 2017 Share Postat Mai 2, 2017 Te duci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Mai 2, 2017 Share Postat Mai 2, 2017 doar la Goodwood, cand va fi festu' din Coventry eu voi fi departe pentru cateva zile, poate doar sa prind prima zi de festival, dar nu e sigur... evenimentul de la Donington nu m-a dezamagit, am facut vreo 1000 de poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 2, 2017 Share Postat Mai 2, 2017 Daca nu ma insel, Goodwood e in Septembrie, nu? :-S » Post actualizat in 02 May 2017 14:07Si in alta ordine de idei, ar vrea cineva sa mearga cu motorul la MotoGP Assen 25.06 si/sau Silverstone 27.08? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate