Rebelul Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 foarte frumos! ai o tehnica de invidiat si cred ca ai muncit foarte mult sa ajungi aici. ce-ti mai face motorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 se vinde gas gas tx 321 2003 mai multe detalii .. la tel :0752.692.685 Multi m-ati intrebat legat de perioada cand m-am dat cu bicicleta. De 4 saptamani iarasi am bicicleta de trial fiindca am cumparat una (nu m-am dat cu bicicleta deja de 1 an). Am facut acum un filmulet CU BICICLETA si din asta se vede aproximativ ca cam cum sta treaba. Filmuletul se poate descarca de pe aici (fisierul are numai 12 mb, deci se poate descarca foarte repede si usor): http://fkrisztian.extra.hu/FK_vid/FK_vid.html frumos frumos !! cadru e un zoo , nu ? frumoase faze .. la unele chiar mergea un transfer, sau ceva mai spectaculos dar oricum tehica ok !! sa-ti arat o poza si cu bike-ul meu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F_Krisztian Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 foarte frumos! ai o tehnica de invidiat si cred ca ai muncit foarte mult sa ajungi aici. ce-ti mai face motorul? Mersi. N-am avut bani inca sa repar/cumpar suspensie de spate noua (mai ales ca nu demult mi-am luat si bicicleta). Dar acum stau un pic mai bine cu banii, si eu sper ca in curand va fi posibil sa repar motorul. frumos frumos !! cadru e un zoo , nu ?frumoase faze .. la unele chiar mergea un transfer, sau ceva mai spectaculos dar oricum tehica ok !! sa-ti arat o poza si cu bike-ul meu ! Mersi, da cadrul e un Zoo Pitbull din 2006. Transfer-ul nu-mi merge asa de bine. Ai o bita faina, dar mai ales motorul imi place. Tu de cat timp faci trial cu motorul? Si vrei sa te lasi de acest sport? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 Un GasGas JTR 370 si in Pitesti, la Ady Bosniacu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LO550 Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 gasgas 300, 20053000 euro esti subiectiv sau nu, sau pe aici ai uitat sa faci curatenie NEA SOSO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 Ai o bita faina, dar mai ales motorul imi place. Tu de cat timp faci trial cu motorul? Si vrei sa te lasi de acest sport? cu bike-ul ma dau de multa vreme la trial ! .. in schimb cu motorul de trial nu prea merge .. (motorul nu este al meu .. si m-am dat cu el 2 ore legate cap la cap) dar totusi am impresia ca nu prea merge mai nimic din ce merge cu bike-ul .. :-? iar amicul meu care are motorul nu prea i-a dat de "gust" eu merg la enduro mult ! .. am un KTM 450 exc si ma cam bate gandul sa cumpar eu motorul de la amicul asta al meu !! dar ma gandesc ca o sa stau sa ma uit la el si nu prea as vrea sa investesc aiurea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 (editat) @LO550.....mea culpa, nu a fost nici o intentie de subiectivism ci doar scapare.sunt sigur ca ai remarcat ca am lasat pe acest topic sa va puneti poze cu marfa, cat timp nu apare si pret. oricum, imi dau singur cartonas galben pentru scapare. Editat Februarie 16, 2009 de Soso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 esti subiectiv sau nu, sau pe aici ai uitat sa faci curatenie NEA SOSO aici e smecheria lorenzo... sa le bagi usor sa nu se prinda SOSO... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LO550 Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 aici e smecheria lorenzo... sa le bagi usor sa nu se prinda SOSO... el se prinde cand vrea,dar nu stie cati sant cu ochi pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 el se prinde cand vrea,dar nu stie cati sant cu ochi pe el poate asteapta si el o "atentie" de la tine, ca doar esti dealer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 laurentiule, chiar te rog sa ma avertizezi cand ma mai prinzi, promit sa iti fac topic dedicat si stiky cu ce vrei tu, daca ma mai gasesti cu 3 offside uri.ma bucur ca ma ajuti la munca de moderare. moz...gata cu intepaturile.ai ceva de spus, deschide gura si spune direct.daca nu, posteaza ceva util.speram ca ai inteles ceva in vacanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 ai ceva de spus, deschide gura si spune direct daca nu, posteaza ceva util.speram ca ai inteles ceva in vacanta. am impresia ca am spus ce am avut de spus, nu asta a fost motivul pentru care am fost in "vacanta" 3 luni?! moz...gata cu intepaturile am sa incerc... insa nu promit nimic, iti sugerez sa-mi dai ignore daca nu-ti convin remarcile mele, daca vrei sa continuam da-mi PM, in caz contrar ai ignore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
someone_else Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 Daca as avea bani, mi-as lua DVD-ul Franchissements Trial. Cred ca e interesant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
someone_else Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 Daca as avea bani, mi-as lua DVD-ul Franchissements Trial. Cred ca e interesant. P.S. Cel de Franchissements Enduro (care urmeaza sa apara) mai mult ca sigur ca mi-l voi lua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 Daca as avea bani, mi-as lua DVD-ul Franchissements Trial. Cred ca e interesant. asta cred ca-l pot obtine eu. iti trimit pm cu o adresa de transfer(mai pe seara) nu stiam de cursul asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 asta cred ca-l pot obtine eu.iti trimit pm cu o adresa de transfer(mai pe seara) Ai putea sa-mi trimiti si mie? Mulțam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the black rider Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 asta cred ca-l pot obtine eu. iti trimit pm cu o adresa de transfer(mai pe seara) Poți să-mi trimiți Âşi mie adresa respectivă? Mulțumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 Luni la ora 18 pe Eurosport 2 este reluarea concursului din Spania. Am vazut secvente. Finalul fara cuvinte. Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free2000alex Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 Al doilea trial in Pitesti In curand si filme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibanu Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 Al doilea trial in Pitesti In curand si filme. Ce parinte esti pentru copil ! Mai rar asa ceva. Altii nu vor sa le cumpere nici macar role sa nu-si juleasca coatele! Bafta pentru Alex si sa te tina punga si obiceiul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 /index.php?...t&p=1759302 eu l-am descarcat, merita vazut! urmariti reluarile pe eurosport2 de la ultima etapa de la madrid, trial indoor. toni bou din nou campion mondial! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F_Krisztian Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 Al doilea trial in Pitesti In curand si filme. /index.php?...t&p=1759302 eu l-am descarcat, merita vazut! Pfai, ce super. Il descarc si eu repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
keops Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 daca tot sunteti atatia amatori de trial, de ce nu ne adunam cu totii sa invitam un instructor de undeva din afara pentru un curs de cateva zile? la noi in tara nu cred ca e nimeni calificat. daca ne adunam 10 oameni si punem 100-200 euro fiecare cred ca putem face o chestie misto. eu sunt primul si las lista deschisa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MensSana Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 Urmaream de mai bine de 2 ani "miscarea" trial din RO... cochetez si azi cu ideea mai mult decat oricand, asa ca sunt interesat de un model 4T (exista sherco sau gasgas in RO??) inmatriculabil in RO (ca degeaba e inmatriculabil in Franta iar in RO e cu interventii si spagi, cu artizanale si primarii suspecte, etc), cu kitul de sa + rezervor suplimentar. Stie cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 daca tot sunteti atatia amatori de trial, de ce nu ne adunam cu totii sa invitam un instructor de undeva din afara pentru un curs de cateva zile? la noi in tara nu cred ca e nimeni calificat. Aveti 2 variante foarte la indemana 1. Greg Eyries - vine in fiecare an in RO la taberele de enduro de la Gheorghieni Eu zic ca stie ceva trial http://www.dailymotion.com/video/x39pf3_greg-eyries_extreme sau http://www.dailymotion.com/video/x9binf_te...t-patrice_sport alt film cu el la training http://video.google.com/videoplay?docid=4228515123218939285 sau prezentarea la scorpa t-ride http://dailymotion.virgilio.it/video/x9db9..._sport?from=rss 2. Michele Dumoulin - jumatate de an sta in Romania. In ultimii ani a participat de fiecare data la RedBull. http://www.enduroad.be/guide-de-randonnee-...ie-enduroad.php omu merge intr-un fel - chiar va recomand sa-l urmariti anul acesta la trialul de la RedBull sa vedeti ce inseamna tehnica si experienta. aici e omul pe o urcare de anul trecut http://www.enduroad.be/video-moto-enduro-r...dbull_romaniacs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate